To je divný, na svém dieselu by si jej měl mít také, i já jej tam mámFrydex píše:Co to je, ten bílý obdélník na tom tapcu ??
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
To je divný, na svém dieselu by si jej měl mít také, i já jej tam mámFrydex píše:Co to je, ten bílý obdélník na tom tapcu ??
mam to iste raz ide raz nie ale ked mam nastartovane a na mieste tocim s volantom tak od valantu ide taky divny zvuk akoby tam bola hadicka cez ktoru ide tekutina a jak to vytocim tak ju nieco pritlaci a potom to tam vcvrlika sak viete asi ako tak ked to pozriem dam vediet,,, A astricka stale u lakosaMARfri píše:No já jsem si třeba vytrhal další chomáč vlasů v souvislosti s donekonečna na tomto fóru diskutovaným servem řízení (Géčko)!!!!! To je šílená bezmoc.Mrzí mě že nemůžu najít v příspěvcích odpověď.Kde konečně sakra je nějakej borec, kterej by řek něco jinýho než - změř baterku,dolej olej,zkontroluj a přeměř alternátor,zkontroluj pojistky,kontakty a podobně.Všechno už mám třikrát za sebou a stejně servo jednou jde a jednou ne, bez příčiny a logiky, jak se mu chce.Tak naposledy voláááám!! Je na týhle planetě nějakej ten BOREC, kterej poradí něco novýho???Problém asi bude, že když už to někdo vyřeší, třeba už nedá vědět, jak to vyřešil.A odpovědi typu - kup si nový servo - by mě už asi rozbrečely.Musí bejt přece nějaký řešení nééé? co lidi zlatý?
děkuju
Dneska jdu měnit pojistku na astru, jdu na levnější, bude nějaké to lítání, do depozita, pojišťovna, vyzvednout z depozita, pojišťovna, ale stojí to za to, jelikož ušetřím skoro 4000 ročně. Jinak ještě budu dávat ven přihrádku spolujezdce, jelikož když jsem ho tam dal naposled, něco se mi třepe a je to on. Uvnitř jsem to 3x přeskládal, třepe se to i když je prázdný. Když otevřu dvířka, přestane to. Jakmile je zavřu, zase se to třepe. Jinak jsem si koupil i novou krytku na zadní stěrač.Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali?
To mi ani nemluv, já to své 4.12. koupil, 9.12. postavil na značky a 13.12. cestou z Brna u Holomóce mi eSUVéčko poslalo šutr do okna. Malá prasklinka a do měsíce přes třičtvrtě okna.YANEK píše:no já jel v pondělí na kladno a na dálnicy šutr do předního vokna sem fakt nadšenej mam to přesně před vočima tak bude new okno mám ho připojištěný naštěstí
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |