CAR 500 - nezvěstné!!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to čudlomaniaci Na kafčo se "snad?" stavím a pokud ne, na jaře v Milovicích ho můžeme dát určitě;))xpolstarekx píše:ja taky nevim co s tema cudlikama furt majGallo píše: Já s čudlíkama nezačal, jsem slušně vychovaný, ani nevím, co tím myslíte
Odzbrojovat nikoho nemíním, ale kafčo, hmm...to bych si dal
prijed na kafco mam ho tu dost
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo tak dohodnuto:) a ne ze na to zapomenes ja se pripomenu )Gallo píše:Jsou to čudlomaniaci Na kafčo se "snad?" stavím a pokud ne, na jaře v Milovicích ho můžeme dát určitě;))xpolstarekx píše:ja taky nevim co s tema cudlikama furt majGallo píše: Já s čudlíkama nezačal, jsem slušně vychovaný, ani nevím, co tím myslíte
Odzbrojovat nikoho nemíním, ale kafčo, hmm...to bych si dal
prijed na kafco mam ho tu dost
no jo super a vis vubec kde bydlim?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
se přiznám nevím s čím,to jak jsi mně půjčil,věnoval v tom kempu před srazem?to v tom rozprašovači?to nemělo vážně chybu. no a tamto co jsem si uchoval na čtyřicátiny to též bylo bez chybyGallo píše:Já Ti dám junáka, až z Tebe bude sokol;)))pepca píše: souhlasím,je to slušně vychovaný junák,tak žádný takový
Abych nezapoměl, myslím na Tebe, že nevíš s čím?;))
Re: Čudlíky
až poznáš polštářka osobně tak se na čudlíky již ptát nebudešCOBEIN píše:Ahojte všichni,co to tady máte s čudlíkama? Speciálně Galla pozdravuju.
Re: Čudlíky
pepca píše:až poznáš polštářka osobně tak se na čudlíky již ptát nebudešCOBEIN píše:Ahojte všichni,co to tady máte s čudlíkama? Speciálně Galla pozdravuju.
--- Astra G '98 1.4 16V ---