CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Gallo

Příspěvek od Gallo » 12 lis 2006, 22:40

Koukám, že je jednoduchší Renka sehnat v Praze než doma. Ty woe, já snad pojedu do Práglu :lol: :lol:
xpolstarekx píše:
COBEIN píše:To je škoda že jsem si pro něj tím náklaďákem nedojel sám,kdybych však věděl že budeš doma tak bych po té Praze jezdil tak dlouho až bych se tam dostal. No nic,snad příště. Jinak rádio už funguje. Spolu s kámošem jsme do něj implantovali vnitřek s mého,toho poškrábaného. Ještě jednou dik. COBEIN
njo ja jsem taky nepocitala s tim ze tu jeste budu, prijel cca v 19:55 a ja jsem ve 20:00 odchazela takze nahoda njo :) tak at slouzi co nejlip :) se klidne stav jindy :)

Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 13 lis 2006, 20:59

Gallo: jj jen co prijede tak ti dam vedet a muzes prijet taky.... na kafe a ocihnout astruli :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 13 lis 2006, 21:24

xpolstarekx píše:Gallo: jj jen co prijede tak ti dam vedet a muzes prijet taky.... na kafe a ocihnout astruli :lol: :lol: :lol:
:lol: né že ho zkazíš,hodnej hošan,ho znám,tak opatrně jo. :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 13 lis 2006, 21:28

ja zkazit? proc jsem povazovana za nakou kazicku hodnejch kluku :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

manli2

Příspěvek od manli2 » 13 lis 2006, 21:29

protože čudliky
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

pepca

Příspěvek od pepca » 13 lis 2006, 21:31

manli2 píše:protože čudliky
:shock: přesně tak,dokáží odzbrojovat,jinak Gallo byl i v Milovicích tak snad víš,hodnej človíček. :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 13 lis 2006, 21:35

pepca píše:
:shock: přesně tak,dokáží odzbrojovat,jinak Gallo byl i v Milovicích tak snad víš,hodnej človíček. :wink:
v Milovicich? sakra :lol: :lol: tak to si nemuzu dovolovat, no nic :lol: :lol: :lol:
sakra :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Gallo

Příspěvek od Gallo » 13 lis 2006, 22:04

xpolstarekx píše:Gallo: jj jen co prijede tak ti dam vedet a muzes prijet taky.... na kafe a ocihnout astruli :lol: :lol: :lol:
Občas se po Praze motám, tak aby jsi se nedivila až se na to kafe objevím :lol: Pozvání přijímám;))

Gallo

Příspěvek od Gallo » 13 lis 2006, 22:09

pepca píše:
Pepane neboj, já se odzbrojit nenechám, ono to ani nejde;))
Ty woe, já snad budu brečet, dojal jsi mě, prej hodnej človíček. Je fakt vidět, že jsi v kempu šel brzy spát;)))))

pepca

Příspěvek od pepca » 13 lis 2006, 22:30

Gallo píše:
pepca píše:
Ty woe, já snad budu brečet, dojal jsi mě, prej hodnej človíček. Je fakt vidět, že jsi v kempu šel brzy spát;)))))
:wink: to je fakt,to alkoholové opojení jsem zaspal,ale trávu jste zdupali krásně,to vaše jede,jede,jede mašinka stálo za to,jinak tady jsi pozván na kafčo,tudíž nic podobného nehrozí,tedy až na ty čudlíky,tady pozor,opravdu odzbrojují,a to jsem koukal jen z povzdálí :shock: :shock: :D :lol: :D :lol: snad jsem toho moc neprozradil žééé? :shock: :wink:

Gallo

Příspěvek od Gallo » 13 lis 2006, 22:35

pepca píše:
Gallo píše:
pepca píše: :shock: přesně tak,dokáží odzbrojovat,jinak Gallo byl i v Milovicích tak snad víš,hodnej človíček. :wink:
:wink: to je fakt,to alkoholové opojení jsem zaspal,ale trávu jste zdupali krásně,to vaše jede,jede,jede mašinka stálo za to,jinak tady jsi pozván na kafčo,tudíž nic podobného nehrozí,tedy až na ty čudlíky,tady pozor,opravdu odzbrojují,a to jsem koukal jen z povzdálí :shock: :shock: :D :lol: :D :lol: snad jsem toho moc neprozradil žééé? :shock: :wink:
Jj kamáráde, přišel jsi o hodně, věřím, že to na jaře doženeš;)) Mám ještě dostatek deset let zkapalněných trnek, tak by to neměl být problém;))
Pokud je to s těmi čudlíky tak jak říkáš, klidně se vzdám a nechám se odzbrojit :wink: :lol:

pepca

Příspěvek od pepca » 13 lis 2006, 23:02

:oops: se polepším a snad se naučím holt bumbat :oops: tož zatím,chlape. :wink:

Gallo

Příspěvek od Gallo » 13 lis 2006, 23:25

pepca píše::oops: se polepším a snad se naučím holt bumbat :oops: tož zatím,chlape. :wink:
Měj se fajn;)) A pamatuj, nic se nemá přehánět;))

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 14 lis 2006, 14:23

sakra :lol: :lol: nechte uz cudliky cudlikama :lol: :lol:
a na kafco klidne prijed.... :lol:
ja nikoho odzbrojovat nehodlam ty jo.... v milovicich sem nic nedelala tak si toho nechte jooo :lol: :lol: nebo o nicem nevim teda :P
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Gallo

Příspěvek od Gallo » 14 lis 2006, 16:01

xpolstarekx píše:sakra :lol: :lol: nechte uz cudliky cudlikama :lol: :lol:
a na kafco klidne prijed.... :lol:
ja nikoho odzbrojovat nehodlam ty jo.... v milovicich sem nic nedelala tak si toho nechte jooo :lol: :lol: nebo o nicem nevim teda :P
Já s čudlíkama nezačal, jsem slušně vychovaný, ani nevím, co tím myslíte :lol: :lol:
Odzbrojovat nikoho nemíním, ale kafčo, hmm...to bych si dal :wink:

Odpovědět