Ideš predať Astru? Ak áno - čo budeš kupovať?Princ William píše:tam nejezdimAstraDTI píše:Jojo, tusim ze predminulej rok na Snezce padal snih v cervnu ...![]()
![]()
jinak uz mi to taky laka ale porad mi vadi ta zima po ranu jezdim pred sedmou....dneska jeste takova pekna mlha ze jsem byl rad za zimaky.....ale jinak tento tyden se tam vokazou nebot se pujde slunit do bazaru
ale jinak bych ji mel doma tak jeste zimaky
![]()
jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRUpalix píše:Ideš predať Astru? Ak áno - čo budeš kupovať?
Jak psal Kabrioletak... Záleží na počasí...kabrioletak píše:ja prezouvam kdyz pocitim ze se to opravdu zlomilo a teploty se drzi kolem 15 stupnu a zacina byt vice slunecne pocasi.no uz aby to bylo![]()
odhadem to tak vidim,ze tak za mesic vytahnu kola.
Combi? G, alebo H ? Ináč čo poviete napr na H? Podľa mňa celkom pekná, ale interiér sa mi viac páči v G. V H - nie je podľa môjho gusta stredový panel...Princ William píše:jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRUpalix píše:Ideš predať Astru? Ak áno - čo budeš kupovať?a ale tentokrat bude vymena karoserie za vetsi
![]()
![]()
rozhodne to bude tez pekna fesanda ale nejakou dobu to zase potrva.....
Hehe i ten tvůj ?Leo píše:Fotr jezdí na zimákách celej rok![]()
![]()
![]()
Jinak dneska už by to na letni i bylo, a o víkendu má bejt pěknej hyc
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |