Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
4 Spermin: No co já vim, Astra nebyla koupená jako originál, ale když tam šly 2 různé disky v pohodě a třetí tam nejdou, tak to nábojem asi nebude... A jet kvůli středdícím kroužkům zase 100Km pro to aby mě je vyměnili, to si je nechám upravit na soustruhu od kvalitnějšího soustružníka a bude to levnější
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to je balik, dojed od UL, tady to je zadaraRadoš 92 píše:A já pojedu asi v pondělí dezinfikovat, doplnit a čistit klimatizaci do Hekry v Neplachovicích u Opavy. Autorizovaný servis Opel, cena - prý si mám vzít tisícovku. Jednu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:tady to je zadaraRadoš 92 píše:A já pojedu asi v pondělí dezinfikovat, doplnit a čistit klimatizaci do Hekry v Neplachovicích u Opavy. Autorizovaný servis Opel, cena - prý si mám vzít tisícovku. Jednu.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Tak jsem dnes testnul kola a v poho... Bez středících kroužků se sice dá jezdit, ale když jsem se kouknul jaká mezera je bez nich mezi diskem a nábou, tak raději ty kroužky nechám upravit
Urcite nechej, a neotálej.AstraMan píše:Tak jsem dnes testnul kola a v poho... Bez středících kroužků se sice dá jezdit, ale když jsem se kouknul jaká mezera je bez nich mezi diskem a nábou, tak raději ty kroužky nechám upravit
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Akorát mě to docela zarazilo, že na levou stranu šly v pohodě a na pravou ne... S minulými disky nebyl problém a předminulými také ne . Hold asi prodejce možná dal jiné
U mě v poho, klidně mohu jet 150km/h a nic, víc jsem s tím nezkoušelburčak píše:bez tech kroužků se nedá jezdit mě to házelo jak svina
záleží jak utahuješ šrouby. Když to vystředíš postupním utahováním šroubů do kříže tak se to jakoby vystředí.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Tak já jsem nedávno parkoval pozadu (na čož jsem docela hrdý, protože mi to celkem jde) a potřeboval jsem být dost blízko zdi garáže (protože baráček u sestry má hloupě branku) aby šlo chodit dovnitř.
No couvám si, couvám, říkám si "v pohodě, ještě deset čísel" a najednou na mě sestra řve co to dělám Popojedu vpřed a zjišťuji odřenou barvu na pěti centimetrech jen proto, že jsem si předtím nevšiml, že parkuji blízko rohu zdi a ten je o dost vystouplejší než zbytek zdi
Takže mi zbyly oči pro pláč (ne zas tak moc, předchozí majitel se taky činil) a poučení pro příště že si mám našetřit na parkovací senzory, když neumím parkovat
No couvám si, couvám, říkám si "v pohodě, ještě deset čísel" a najednou na mě sestra řve co to dělám Popojedu vpřed a zjišťuji odřenou barvu na pěti centimetrech jen proto, že jsem si předtím nevšiml, že parkuji blízko rohu zdi a ten je o dost vystouplejší než zbytek zdi
Takže mi zbyly oči pro pláč (ne zas tak moc, předchozí majitel se taky činil) a poučení pro příště že si mám našetřit na parkovací senzory, když neumím parkovat
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821