Potah na volant

Co se jinam nehodí pište sem
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 15 říj 2006, 14:05

no,ja ti preci tykam a to "vsak to znate" jsem myslel v mnoznem cisle,ju?Jako vsichni,kdo maji auticko :D ja budu prezouvat pozdeji,stale mi chybi 2xplech disk a bude az tak za 14dni a to mam objednane nove pneu Sava... :D ps.Ty mas good plechy? 8)

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 14:31

TOMHAJ píše:no,ja ti preci tykam a to "vsak to znate" jsem myslel v mnoznem cisle,ju?Jako vsichni,kdo maji auticko :D ja budu prezouvat pozdeji,stale mi chybi 2xplech disk a bude az tak za 14dni a to mam objednane nove pneu Sava... :D ps.Ty mas good plechy? 8)
:wink: bohužel nemám žádné,jsem koupil BBS litáky,tam hodím ty mé letní co momentálně jezdím na origoš litákách,a na ty origoš hodím ty zimní,ty jsem měl také na litákách,též starých,ty jsou tady v nabídce k prodeji,snad příští týden si je koupí jeden zájemce,má je na příští týden zamluvený,já když koupil auto,tak jsem měl než jedny disky a to ty origoše,ale si myslím,že když objedeš ty prodejce ojetých pneu,tak na plechy narazíš,můžou být i z jinýho auta,hlavně rozteč 4krát sto. :wink:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 16 říj 2006, 11:50

by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia :) Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 16 říj 2006, 12:43

TOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia :) Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 16 říj 2006, 13:03

Vojta píše:
TOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia :) Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistej
ok,verim ti :D

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 10 lis 2006, 11:06

ted jsem byl na vrakaci se mrknout na multifunkcni volanty a hruza.Ma je od 300-800kc ale jedine to precalounit coz je asi palka,schvalne se zeptam.Jinak na tech vrakacich jsou skrti,co voni chtel za kousek inter.plastu-hrozny! :D jinak to precalouneni volantu u nas stoji 1200kc

Odpovědět