Potah na volant
- Reklama
bohužel nemám žádné,jsem koupil BBS litáky,tam hodím ty mé letní co momentálně jezdím na origoš litákách,a na ty origoš hodím ty zimní,ty jsem měl také na litákách,též starých,ty jsou tady v nabídce k prodeji,snad příští týden si je koupí jeden zájemce,má je na příští týden zamluvený,já když koupil auto,tak jsem měl než jedny disky a to ty origoše,ale si myslím,že když objedeš ty prodejce ojetých pneu,tak na plechy narazíš,můžou být i z jinýho auta,hlavně rozteč 4krát sto.TOMHAJ píše:no,ja ti preci tykam a to "vsak to znate" jsem myslel v mnoznem cisle,ju?Jako vsichni,kdo maji auticko ja budu prezouvat pozdeji,stale mi chybi 2xplech disk a bude az tak za 14dni a to mam objednane nove pneu Sava... ps.Ty mas good plechy?
by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistejTOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ok,verim tiVojta píše:no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistejTOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".