soutěž o nejnaleštěnější astru - nominace
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdenku, je videt ze jsi taky z LBC jako Vojta, vy moc pochvalit neumite V zime moc lidi hlinikace nema a obdivovat poklice neni moc koser.Zdeněk Lbc píše:Sorry, ale černý kola se mi nelíbí, můj hlas nedostaneš. Z toho si ale nic nedělej, autíčko je Tvoje, né moje.
Ad Cubert, me se kara libi i s plechacema, folie mas vsude krome prednich bocnich? jaky zatmaveni? vypada to dost cool, posli jeste foto z boku a zepredu, dik. klido pres sz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
Se tedy omlouvám za svůj názor, proti autu já nic nenamítám, ale prostě se mi kombinace s černými disky nelíbí i kdyby byly hliníkový. Sice jsem takový ještě neviděl, ale budiž. Je to asi tím, že se černý kola nelíbí obecně, jinak by se asi vyráběly. Plecháče se dělají v černé barvě hlavně proto, aby byly co nejméně vidět otvory v poklicích, výrobce totiž počítá s tím, že na ty černý disky přijdou stříbrný poklice. Taky chápu, že né každý má na to mít i na zimu hliníkáče. Taky jsem je dříve neměl. Chce to čas a peníze. Jen jsem vyjádřil svůj názor, který ale nikomu nevnucuju. Rozhodně vše co tu píšu nemyslím v žádném případě špatně, nerad bych se někoho dotknul. Jsme tu všichni fandové ASTRA G ve všech verzích a sdělujeme si zde své dojmy a názory, které respektuji. A tak by to mělo být.
-
- Kontaktovat uživatele:
hehe ok tak ja ti dam muj at to je vyrovnanyZdeněk Lbc píše:Jsi nějaká natěšená, Ty chceš určitě vyhrát, viď? Dávám Ti svůj hlas, ať máš radost!
Jo a hele,všimli jste si, že ty špindíry sleduje víc lidí na fóru? Docela zajímavý, co?
njo spindiry urcite sleduje vic lidi pac zijem v CR tady bydli hodne spinavcu obzvlast ted kdyz zdrazili jeste vodu
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná