Jakou máte barvu Astry ? - anketa !
- Reklama
Teda autak podle barvy vybiraj tak zensky a posuk jako prof. dr. Max Lüscher. Myslim ze pred barvou je jeste dost dulezitejsich faktoru, podle kterych si vybirat.
A kdybych si mel vybrat mezi nevybavenou cervenou, anebo cernou v plny palbe za stejnou cenu, tak budu opravdu radsi ta seda myska v cernym, ale supr aute, nez cervenym social edition.
A kdybych si mel vybrat mezi nevybavenou cervenou, anebo cernou v plny palbe za stejnou cenu, tak budu opravdu radsi ta seda myska v cernym, ale supr aute, nez cervenym social edition.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
A ja s nimLukas G. píše:Tak to je husty. Tak ted prichazis ty???manli2 píše:Řidič červeného vozu dává světu najevo: "Pozor, teď přicházím já!", červená vyjadřuje touhu po efektu a úspěchu, představuje hladovou žádost po všem, co život nabízí. no klucí modrý nevim nevim....
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
No ja som narazil na peknú farbu so slušnou výbavou, takže som spokojnýLuky píše:Teda autak podle barvy vybiraj tak zensky a posuk jako prof. dr. Max Lüscher. Myslim ze pred barvou je jeste dost dulezitejsich faktoru, podle kterych si vybirat.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasny, to by jsme vyhralipepca píše: ale je to téma vhodné na anketu,hlasování,alespon by se vidělo jaké zastoupení tu která barva má,když se tu řešilo leccos,počet konských sil,narozky,svátky,boty,tak proč nedáte hlasování na tu barvu,asi by to byla zajímavá statistika
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechte Manlíka , chudáka bejt . Tenhle topic jsem založil já . Ale neměl jsem v úmyslu , abyste sem všichni vypsali svoji barvu . Ten kdo neni barvoslepej , tak se podívá do sekce Club cars . Tenhle topic měl původně informativní charakter , abyste věděli "jací jstepodle barvy" . Toť vše .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
děkuijeme,stačilo by jen obecné,modrá,červená,zelená,bílá,černá stříbrná,nemusíš zas až tak podrobně,no já nevím,tož na to zapomen,já to neumím udělat.manli2 píše:hele si to hlasování udělejte samy... pač tuto funkci máte povolenou.... já nebudu někde hledat prospekty opla abych tam dal všechny barvy...