benzín x nafta
- Reklama
nevim jak v tym autě ale já v mym zápach paliva necejtim, to sou argumenty jak u dětí ve školceZigi píše:Kdyby mi tolik nevadil smrad nafty a hukot,tak bych si ji jako ojetou klidne koupil i kdyz najezdim rocne 10t kmLuky píše:Ja si myslim, ze tema je zalozeny dobre, jen se nedaj porovnavat vlastnosti motoru jako takovy, ale spis vyuziti pro konkretniho cloveka.
Treba od kolika km rocne se vyplati diesel, bude mi rano vadit zvuk traktoru, atd.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No ja jezdil 2 roky z Renault 11 motor 1.6 D, a nafta nesmrdela. Ale Naftak bez turba je o nicem, max. to dalo 140 Km a predjizdeni s tim byl trochu problem, hold pekne lenive. jinak naftak je v pohode, jen ty opravy ISUZU motoru je sila. Nahrani dily v republice pomalu nejsou, ted se stalo znamimu na Astre F 1.7 D, rozletel jse mu rozvodak a oprava 15 000 Kc, novy motor 70 000 Kc, tak ze pokud naftaka tak pouze 2.0
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- Princ William
no reknu to asi takhle. me je jedno co je pod kapotou za motor. svym zpusobem fandim nafte. me se libi jak to za studena dela traktor. kazdej ma jine preference a podle toho vybira motor. u me to byl trosku problem preci jsem jeste mladej blazen a mam rad kdyz auto leti a spotrebu stavim na 2. MISTO . sice ta 100 konova nafta nejedede spatne ale preci jen je to rozdil celych 15 koni oproti memu motoru. osobne bych volil 2,2dti ale to je zase az od vysokeho roku vyroby coz prinasi vice penez. jako dost zajimavou nabidku bych videl kdyby v astre byl 2,5 motor v nafte ale bohuzel neni no a na Z18XE jsem nenesel zajimavou nabidku (hlavne financne zajimavou) a proc nemam vyssi obsah motoru. asi takhle dvoulitr byl uz celkem starej motor a 2,2 benzin v 3dv moc neni tim padem vyssi cena a malej vyber. no a o turbu nemluvim. ten je v jinej cenovej relaci. no a ted me treba za muj nazor poslete do pr....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si schvalne vybiral ropaka, protoze mam rad ten zvuk motoru. Hlavne jsem odchovanej na rope a s benalem se me spatne jezdi. Jinak to kolik najezdim rocne aby se mi vyplatil ropak, tak to neresim. Nekdy najedu totiz mesicne 3000 km. nekdy jen 1400km. Ale mam proste ropu radsi.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
já sice mám benzín,ale když zase sleduji některé mé sousedy co mají naftáka a dojíždí s ním tak tři km do práce a pak opět domů,tak nevím zda to pro nafotové srdéčko bude to pravé ořechové,v chladném počasí se motor ani neohřeje,ono to není dobrý pro benzínáka takové krátké trasy ale pro naftáky?to bude asi dosti nepraktický.
-
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, ja jezdim do prace a to 62km denne. Jinak kdyz jedu jen tri km tak jedu s tim ze vylozim pasazery a jeste se kolem projedu, at motor netrpi, ze se ani nezahral.pepca píše: já sice mám benzín,ale když zase sleduji některé mé sousedy co mají naftáka a dojíždí s ním tak tři km do práce a pak opět domů,tak nevím zda to pro nafotové srdéčko bude to pravé ořechové,v chladném počasí se motor ani neohřeje,ono to není dobrý pro benzínáka takové krátké trasy ale pro naftáky?to bude asi dosti nepraktický.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001