Klubová příslušnost
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak uz dobry, uz to mam za sebou, celkem dobry, cely sem to opsala a mam makro i mikro bakalarskej zaklad takze .... takovy ty veci co kazdej zna a umi akorat to zformulovat na papirPitman píše:
mno ja nevim co tim presne myslis? to jako myslis makro nebo mikro? inzenyrsky nebo bakalarsky? jinak samo ze ti helpnu.....mi dej adresu a ja prijedu a vysvetlim
ale tak jako klidne mi muzes vysvetlit statistiku treba tu sice mam co mam mit ale absolutne to nechapu
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
mno statistika je debilni...taky jsem ji moc nestihal...jediny co muzes zkusit je precist si decentne teorii a pak vzit sbirku a poictat a pocitat..tak jsem to udelal ja..clovek se tim nauci aspon ty postupyxpolstarekx píše:njo tak uz dobry, uz to mam za sebou, celkem dobry, cely sem to opsala a mam makro i mikro bakalarskej zaklad takze .... takovy ty veci co kazdej zna a umi akorat to zformulovat na papirPitman píše:
mno ja nevim co tim presne myslis? to jako myslis makro nebo mikro? inzenyrsky nebo bakalarsky? jinak samo ze ti helpnu.....mi dej adresu a ja prijedu a vysvetlim
ale tak jako klidne mi muzes vysvetlit statistiku treba tu sice mam co mam mit ale absolutne to nechapu
-
- Kontaktovat uživatele:
no jo jenze ja jsem na to cist si skripta - ktery staly 800 a jsou asi 4cm tlusty - strasne lina za celej svuj zivot jsem precetla tak maximalne leporeloPitman píše:
mno statistika je debilni...taky jsem ji moc nestihal...jediny co muzes zkusit je precist si decentne teorii a pak vzit sbirku a poictat a pocitat..tak jsem to udelal ja..clovek se tim nauci aspon ty postupy
prijed na kafe a muzes mi to vysvetlit
odkud z prahy ses?
Tak mě tu máte
jo jsem..to taky vidis pod oslikem.... mno tak mi nech na sz nejaky kontakt a co neni muze bytxpolstarekx píše:no jo jenze ja jsem na to cist si skripta - ktery staly 800 a jsou asi 4cm tlusty - strasne lina za celej svuj zivot jsem precetla tak maximalne leporeloPitman píše:
mno statistika je debilni...taky jsem ji moc nestihal...jediny co muzes zkusit je precist si decentne teorii a pak vzit sbirku a poictat a pocitat..tak jsem to udelal ja..clovek se tim nauci aspon ty postupy
prijed na kafe a muzes mi to vysvetlit
odkud z prahy ses?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: