Stáčení KM
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stáčení KM
V momente kdy by mi bazar zakazal auto napichnout. Bych rekl dekuji, naschledanou a otocil se. Taky uz jsem to udelal. Kamos chtel fiat marea weekend. Prisli jsme do bazaru okoukli auto. Prodavac ochotne obskakoval do doby nez jsme to chteli napichnout. Potom jsme jeste chteli aby nam s tim najel na tu rampu, ktera byla soucasti bazaru. To prej maji zakazane. Nasledovalo dekuji naschledanou (i kdyz by se spise hodilo sbohem).
- Reklama
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Moje puvodni modre coupe r.v. 2001 jsem koupil s najetyma 40 tisici km.
Pred tim uz jsem videl na druhe strane republiky jine stejne coupe ve stejne barve a r.v. 2003, jenze to melo v porovnani s tim z 2001 "zaslou" barvu. Kdybych to nemel moznost porovnat, nikdy bych si toho nevsiml, ale byla ta barva proste min syta.
To z 2001 ktere jsem si hned druhy den jel koupit vypadalo jako naprosto novy auto. Ty km jsem jim moc neveril, ale i tak to bylo to nejlepsi a nejhezci jake jsem videl.
Kdyz to videl clovek, ktery tatovy servisuje vauxhalla (a taky mu ho prodal - bylo to jeho soukrome auto), rekl mi, ze jestli je to stoceny, tak maximalne o cca 20 tisic km, takze suma sumarum o nic.
Co mi to bylo platny, kdyz mi ho zenska naborila a auto je na sracku?
Motor mam ted sice ve svem stribrnem, nic mu neni a slape jako hodinky, ale uz to proste neni to auto ktery jsem si koupil.
Kazdopadne se s tim tezko neco bude delat, protoze neni jak zjistit, kdo osobne to stocil a nikomu jinymu umysl neprokazes. Ze nekdo vedel, ze ma auto najetych o 100 tisic km vic a prodal to stoceny se nedokaze.
btw: Kouknene napr. TADY! Proc by verejne nenabidli staceni kilometru na tachaku vcetne prepisu v RJ, kdyz to neni trestny? No nehodili byste jim nejradsi cihlu do okna?
Pred tim uz jsem videl na druhe strane republiky jine stejne coupe ve stejne barve a r.v. 2003, jenze to melo v porovnani s tim z 2001 "zaslou" barvu. Kdybych to nemel moznost porovnat, nikdy bych si toho nevsiml, ale byla ta barva proste min syta.
To z 2001 ktere jsem si hned druhy den jel koupit vypadalo jako naprosto novy auto. Ty km jsem jim moc neveril, ale i tak to bylo to nejlepsi a nejhezci jake jsem videl.
Kdyz to videl clovek, ktery tatovy servisuje vauxhalla (a taky mu ho prodal - bylo to jeho soukrome auto), rekl mi, ze jestli je to stoceny, tak maximalne o cca 20 tisic km, takze suma sumarum o nic.
Co mi to bylo platny, kdyz mi ho zenska naborila a auto je na sracku?
Motor mam ted sice ve svem stribrnem, nic mu neni a slape jako hodinky, ale uz to proste neni to auto ktery jsem si koupil.
Kazdopadne se s tim tezko neco bude delat, protoze neni jak zjistit, kdo osobne to stocil a nikomu jinymu umysl neprokazes. Ze nekdo vedel, ze ma auto najetych o 100 tisic km vic a prodal to stoceny se nedokaze.
btw: Kouknene napr. TADY! Proc by verejne nenabidli staceni kilometru na tachaku vcetne prepisu v RJ, kdyz to neni trestny? No nehodili byste jim nejradsi cihlu do okna?
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Možno to auto, ktoré je OK povolia napichnuť a to, o ktorom vedia, že je stočené nie . Podľa mňa každé auto si nájde svojho kupca, ktorý sa nechá oklamať, alebo sa nevyzná a potom bude na auto prípadne nadávať.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Tak jsem si zahlasoval a koukám na výsledky..většina z vás si myslíte že nemáte stočeno?
já kliknul na ANO a hotovson, ikdyž samo ve skrytu duše doufám, že stočeno není.
Řekl bych, že důležité je v jakém je auto stavu a KM na tacho je věc vedlejší..
Je příjemné mít jistotu nestočení, ale pánové přizneme si - kdo z nás ji má?
(nepočítám 1.majitele a podobné týpky )
já kliknul na ANO a hotovson, ikdyž samo ve skrytu duše doufám, že stočeno není.
Řekl bych, že důležité je v jakém je auto stavu a KM na tacho je věc vedlejší..
Je příjemné mít jistotu nestočení, ale pánové přizneme si - kdo z nás ji má?
(nepočítám 1.majitele a podobné týpky )
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Já stočeno mám 100%. Auto z Německa, v bazaru dělá kamarád, tak jsem ho nechal ho pořádně prohlídnout. S chlapíkem, co auto prodával se zná. Říkal, že vypadá dobře, že asi ani nebude stočený a domluvil slevu. Auto jsem koupil a začal se s ním seznamovat. Na tacho jsem měl 134.000 km. To byl březen 2010. Za stínítkem byl protokol z TK v Německu. Už nevím, přesně ze kdy, ale tuším tak jaro 2009. Na tacho bylo 136.000 Zavolal jsem kamarádovi a ten to začal řešit. Teď mám doma i kupní smlouvu z Německa. Auto je stočený o 35.000 km. Vyšla z toho pro mě další slevička. Auto jsem pak měl u dalšího kamaráda v servisu a vše OK.
1,6 X16XEL
Tiež to samozrejme neviem na 100%. Ale vzhladom na to, že pri kúpe som mal 96tis km, teraz mám 157tis km a stále tam sú pôvodné spodné čapy od výroby (prinitované, po výmene sa už šrobujú) a ešte sú v pohode, a aj zadné dofukovacie tlmiče asi nikdy nemenené (tie už ale sú zrelé na výmenu), myslím si, že to môžu byť skutočné km. Navyše som zatial okrem údržby menil len čidlo teploty chl. kvapaliny a lambda sondu.
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já mám stočené km stopro....jsem koupil auto s cca 149t a kd\ž jsem si prodbral všechny paír byl tam i TEJDEN starej protokol z technický kde bylo cca 180t...
když jsem to vzal do bazáče, tak mi vrátili 5 litrů...
sem nepochopil když už to stáčí, tak proč tam nechal ty papíry...
jinak jsem těm původním km stejně nevěřil, teď aspoň vík kolik to auto skutečně má....
když jsem to vzal do bazáče, tak mi vrátili 5 litrů...
sem nepochopil když už to stáčí, tak proč tam nechal ty papíry...
jinak jsem těm původním km stejně nevěřil, teď aspoň vík kolik to auto skutečně má....
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak zatím to podle hlasování vypadá, že každé 3. auto je stočené - vč. mého, 100% jistotu nemám, ale podle ohoblovaného volantu a pedálů bych řekl, že bude tak o 50t stažené
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Géčko nevím a je mi to fuck, Háčko o padesát...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si zahlasoval jakože NE, jelikož si prostě myslím že když jsem auto kupoval tak ten stav odpovídal udaným kilometrům. Ale nikdy bych se za to nehádal mi co kupujeme ojetiny tak prostě NIKDY nebudeme mít jistotu. A je mi to fuk kolik má ve skutečnosti, dokud jezdí tak jezdí, až bude zlobit tak pude...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Promazana 3 strankova diskuse Dimiho , prosim pokracujte diskusi jaka se zde vedla doted. Dik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejzajimavejsi diskuse a je pryc
Jinak moje auto pravdepodobne nebude stocene, koupil jsem ho primo od Oplu ve VM se serviskou a bylo to servisovany u nich v Jihlave v autorizaku..
Jinak moje auto pravdepodobne nebude stocene, koupil jsem ho primo od Oplu ve VM se serviskou a bylo to servisovany u nich v Jihlave v autorizaku..
Jen malej dotázek. Jak to dopadlo? (ta třístránková diskuze)
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Jak vidíš, milosh to ukončil. Je to to nejrozumnější co se dalo udělat.Petras píše:Jen malej dotázek. Jak to dopadlo? (ta třístránková diskuze)
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz