brhy ked stare auto tak volba je jasná. Mazda 323BF 4x4 turbo 1.6 16v 150ps alebo toyota corolla AE86, toyota MR2 starý japonec je naj
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
myslis ze som nejaky ryzak ci co ??? ja som oplista bohuzial volvo bol krok vedla ale chcem sa opat vratit ku oplu GSI je GSI a je to v motoristickom svete pojem a lubi sa mi dizajn a viem ako to jazdi a ake to ma vlastnosti cize nic ine ani nepripada do uvahy jedie F GSI
taký Nissan pulsar ( sunny) GTI-r nič?:P r32 z lavostranným Ale opel je gud ved ja viem., a fko nieje také zlo, kadett je už horší
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
ale to je jedno ako vyzera, brhy zas do toho da srdce, poupravuje vsetko mozne spravi z toho nadherne auto a potom ho preda niekomu kto ho ochotne rozbije o stlp (sloup),
sak tototo ale ked uz kupim tuto astru uz ju asi nepredam lebo hodnotou bude tak nizko ze sa mi to neoplati neham si to ako vikendove vozitko potom ked budem bohaty a bude mi patrit ivanka
hmmm a kto sa este zucastni? ja tu mam frajerku cely vikend, ale mozno dobehnem pozriet na chvilu. Inak nejdete na babu v sobotu? som sa rohodol ze pojdem pozriet slalom.