CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 10:01

Jo chlapci, ještě jste mi nenapsali, jak to vypadá!?Obrázek

A měl bych dotázek : když je tam neorigo rádio, co potom dělá display? Doufám, že není nefunkční - chápej černý. Jsou tam alespoň data jako při vypnutém origo rádiu? A co potom hodiny? To když je neřídí RDS tak pujdou jak kukačky, néé? :?
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Reklama

Marky

Příspěvek od Marky » 16 zář 2006, 16:47

kulda píše:Jo chlapci, ještě jste mi nenapsali, jak to vypadá!?

A měl bych dotázek : když je tam neorigo rádio, co potom dělá display? Doufám, že není nefunkční - chápej černý. Jsou tam alespoň data jako při vypnutém origo rádiu? A co potom hodiny? To když je neřídí RDS tak pujdou jak kukačky, néé? :?
Jestli se nepletu tak RDS hodiny neridi (protoze mi jdou blbe), nevim jak u Gecka, ale u eFka, kdyz jsem vyhodil original radio, tak jsem musel udelat jeste nejake malou upravu zapojeni, aby tam svitilo datum, jinak to bylo cerne. Predpokladam, ze tady to bude asi to same.

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 16:52

Jééééé. Funguje to! To vkládání obrázků. Tak a teď už jsem soběstačný, Manli :wink: :lol: :lol:

Nebo je lepší toto? Já fakt nevím. Aby to neorigo nebylo bastlení :roll:
Obrázek
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 16 zář 2006, 17:43

Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 16 zář 2006, 18:45

Marky píše:
kulda píše:Jo chlapci, ještě jste mi nenapsali, jak to vypadá!?

Jestli se nepletu tak RDS hodiny neridi (protoze mi jdou blbe), nevim jak u Gecka, ale u eFka, kdyz jsem vyhodil original radio, tak jsem musel udelat jeste nejake malou upravu zapojeni, aby tam svitilo datum, jinak to bylo cerne. Predpokladam, ze tady to bude asi to same.
:cry: mně si hodiny též dělají co chtějí,s rádiem to jistě nesouvysí,at dělám co dělám stejně se zpoždují,když to malé rds bliká jdou blbě,když to nějak udělám a svítí stále bez blikání tak se též zpoždují,hledal jsem někde nějaké informace ohledně toho displeje,ale nikde nic,ani v knize jak na to,ani v manuálu od rádia,tudíž rádio nemá vliv na řízení hodin,když vypneš rds na rádiu,tak u hodin je stejně,vypíná se nějak štelováním přes nastavení času,datumu,ale vážně nemůžu najít nikde povídání instrktáž k obsluze to info displeje. :(

pepca

Příspěvek od pepca » 16 zář 2006, 18:47

xpolstarekx píše:Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi :lol: :lol:
:cry: :( ahojky,se za něj přimlouvám,najdi mu to rádio,zachran ho,bud hodná,síííím :wink: :cry:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 16 zář 2006, 18:56

pepca píše:
xpolstarekx píše:Ja tam mam taky neorigo JVC a na displayi mam hodiny, teplotu a datum....ale estli chces origo, myslim, ze estli se nezatoulalo vali se mi v garazi :lol: :lol:
:cry: :( ahojky,se za něj přimlouvám,najdi mu to rádio,zachran ho,bud hodná,síííím :wink: :cry:

jj zejtra prohrabnu garaz, myslim ze jsou tam i naky radia ze starejch bawcu, tak kdyztak poslu to njo :lol: :lol: btw. za kolik ho chces? :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 16 zář 2006, 19:01

xpolstarekx píše:
pepca píše:

jj zejtra prohrabnu garaz, myslim ze jsou tam i naky radia ze starejch bawcu, tak kdyztak poslu to njo :lol: :lol: btw. za kolik ho chces? :lol:
:wink: vážně hodná,ale já ho nepotřebuji,se přimlouvám za kamaráda,víš,on bude dávat multifunkční volant,již ho má snad poslaný,rádio origoš na cedečka tu pětistovku mu někdo sliboval leč neposlal,tak ho zachran ty,jistě mu uděláš radost,jen to asi do Milovic nestihne,další důvod abys jela,bych mu pomohl aby se to dalo zprovoznit. :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 16 zář 2006, 19:03

:cry: jejda,já ani nevím,zda ten Kulda na sraz vůbec plánuje jet :oops:

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 19:03

pepca píše:
:oops: Dík :P

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 19:15

To xpolstarekx: To kecáš, že máš CDR 500?? Když tak sem s ním! Jiné totiž ne-e :wink: Pak ještě CCRT700 :wink:
Ale ty si děláš kozky, jinak bys to dal do Prodám, ne?

Jinak. Mi to s těma hodinama bylo v poho. Sem dělal zkoušku, změnil čas o 5min (víc už to nebralo) a po skočení značky rds u hodin, byly hod. přesně podle rádia.
Takže to i k vysvětlení, jak tu byl názor, že rds neseřizuje hodiny...

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 19:19

----oprava---- jinak bys to dala :oops: :wink:

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 19:43

pepca píše::cry: jejda,já ani nevím,zda ten Kulda na sraz vůbec plánuje jet :oops:
Jsi fakt moc hodný, že se tak o mě staráš. Cením si toho.
Žel do Milovic nejedu, je to dlouhý výlet, navíc malá je moc malá, moja ještě nestíhá :wink:
Příští rok, to už jí budou 2 roky (to by mohla už řídit :lol: :lol: abysme si dali po bani)¨, to už by šlo.

manli2

Příspěvek od manli2 » 16 zář 2006, 19:46

nemáš to ve velkym Obrázek :wink: já bych se chtěl podívat kdo je do koho zaláskovanej :oops: :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

pepca

Příspěvek od pepca » 16 zář 2006, 19:47

kulda píše:
pepca píše::cry: jejda,já ani nevím,zda ten Kulda na sraz vůbec plánuje jet :oops:
Jsi fakt moc hodný, že se tak o mě staráš. Cením si toho.
Žel do Milovic nejedu, je to dlouhý výlet, navíc malá je moc malá, moja ještě nestíhá :wink:
Příští rok, to už jí budou 2 roky (to by mohla už řídit :lol: :lol: abysme si dali po bani)¨, to už by šlo.
:cry: je to škoda,ale chápu,jen jsme se na tebe mohli s Jardou vrhnout,provedla by se výměna volantíku,rádia,ale to jistě zvládneš sám,tak ju beru tvé ubezpečení že někdy příště,hlavně není proč děkovat,tady je běžné,že si tu lidičky pomáhají když to alespon trošku jde. :wink:

Odpovědět