nové policejní radary

Co se jinam nehodí pište sem
new-name
Kontaktovat uživatele:

Re: nové policejní radary

Příspěvek od new-name » 04 pro 2009, 09:10

není to novej radar ale něco pro cestující Brnem 8)

Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

Reklama

Marky

Příspěvek od Marky » 17 dub 2010, 00:15

Chtěl bych poprosit místní z Brna, jestli něco neví (nikde jsem totiž nic nenašel) o stacionárním radaru na Vídeňské? Dnes večer jsem jel trochu rychleji po paralelní cestě co vede s dalnicí směrem do centra a končí tím kruháčkem a někde před ABB (naproti Tescu) to na mě dvakrát bliklo. Jelikož jsem neměl čas se vracet a měl jsem sklopenou sluneční clonu, nemám poněti jestli to byl radar nebo nějaký plašič rychlejších řidičů v což moc bohužel nevěřím. Dík za info.
Přílohy
radar.jpg

nefakcenko

Příspěvek od nefakcenko » 17 dub 2010, 00:52

marky smer ten kruhač? jak je vjezd do ABB hned vedle jsou totiž policajti si myslim ze skoro na tom kruhaču tak ze by merily ze stanice?? jinak tama jezdim casto a o nicem nevim...
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu

Marky

Příspěvek od Marky » 17 dub 2010, 01:29

Ano jel jsem smer na kruhac, urcite to nebylo uplne pred kruhacem. Nevim kde maji policajti sidlo, ale jestli to je ta kostka vpravo od kruhace, tak tam to urcite nebylo. Si rikam, ze kdyz to bylo v noci a dvakrat po sobe blysklo, tak by to asi nemel byt mobilni radar a o stacionarnim jsem v tomto miste nenasel zminku. Nevim vubec odkud presne slo to svetlo, protoze zdroj jsem nevidel pres slunecni clonu jen zablesky a kdyz jsem se koukal z kruhace, tak jsem si niceho zvlastniho nevsiml. Nevis kolikatka tam vlastne je, je to 50tka?
Mohlo to byt plus/minus v tom vyznacenem miste.
Přílohy
radar2.jpg

nefakcenko

Příspěvek od nefakcenko » 17 dub 2010, 17:43

no policajti to je ta kostka jak pises ja myslim že je tam 50ka .vim že na druhe stane prič z brna chytly kamarada za prekroceni rychlosti 50/km! ale že by tam neco bylo na stalo tak to nevim... a nefotil tam nekdo neco :lol: treba ABB? :lol:
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu

Odpovědět