Odporučte mobilný telefón

Co se jinam nehodí pište sem
bundeles
Kontaktovat uživatele:

Re: Odporučte mobilný telefón

Příspěvek od bundeles » 28 říj 2009, 07:05

No s tím signálem to zase až tak není.My jsme zrovna uprostřed mezi dvěma vysílači a máme doma špatný signál.Žena má N75,o ní jsem četl že je na tom špatně,že někdo má doma N 75 žadný signál a má ¨N95 nebo něco takového a ta má téměř plný.Záleží prý na tom jakou má telefon anténu.Já mám taky N, ale nevím jakou ,a taky mizerný signál. :cry:
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474

Reklama

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 28 říj 2009, 08:17

Pico píše:Shimmeron, Omnia je fajn ale nenosíš ju len v aktovke ? Vo vrecku nohavíc - neviem :x .
Nie nenosim, uplne v pohode na nu aj sadam, privieram ju do kufra a tak :lol: zatial drzi, ako je pravda ze mam na nu puzdro, ale cuduj sa svete ani poskrabana este neni, sice je pravda ze trebars musis byt opatrnejsi predsa len je to samy display... A k tym Omniam PRO a HD, ja viem ze su drahe ale su to masinky 8) A ked by si chcel oskusat dotykac tak ja osobne by som siel do Samsungu, LG, HTC... Nic od nokie :lol: mam na nokie averziu, v robote mame len nokie ako sluzobaky a kedze mam na starosti secky fony vo firme ( 500 +- zariadeni a same nokie) tak uz neee, sa to kazi dojde ti novy fon a hned reklamujes, fuj tajbl nokia :( A E51 by som urco nebral, ten kovovy ramecek sa hned uvolni, baterka 1 den vydrzi, mrzne to, pada soft no hroza... Mam rad "stabilny" Windows 6.1 :lol:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Joska

Příspěvek od Joska » 28 říj 2009, 10:06

Taky jsem psal 99,9 a ne 100, každý operátor měl na začátku jiný program, kromě Eurotelu, telefoniky nebo kyslíků - ale T-mobile se zaměřoval (kromě měst a vesnic) na dokonalé pokrytí silnic a komunkací, Oskaři dnes Vodafoni spíše na odlehlejší vesnice - což mělo za následek, že ve východníchčechách bylo normální mít dva telefony. ale dnes už tolik investic nejde do nějakého rozšiřování signálu, možná jsi pod vysílačem, ale třeba není tvůj 8) co ostatní operátoři??? ale kdosi se ptal po jednoduchém telefonu - volání SMS, a do toho Omnia, N95 určitě patřit nebude...mohu taky doporučit svého Asuse, ale sám s ním mám problémy, HTCčka a já nevím co...jsou to malé počítače - ale vždy lituju toho, že Siemáčkové opustili tento trh - to byly telefony!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 28 říj 2009, 10:24

Siemens nebyl telefon ale patelefon, z toho jejich ovládání mám dodnes noční můry :lol: ale každému vyhovuje něco jiného 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 28 říj 2009, 11:28

Ak tu niekdo chce siemens darujem 50+ kusov :lol: A35,C35,C45 atd atd atd
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Joska

Příspěvek od Joska » 28 říj 2009, 11:46

pánové v době kdy nokia dělala lízátka, samsung plínky a nevím ani co ostatní, dodával síemens rádia do letadel . .
ale souhlasím, každý chce jiné ovládání, rozházené menu, hledat nastavení pokaždé jinde...no každý jsme jiní :P :?: :idea: 8) :lol:
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Pico

Příspěvek od Pico » 01 lis 2009, 13:06

No pravdepodobne berem Samsung i8910 HD. Je to poriadne "pádlo". Našiel som ho na nete najlacnejšie za 450 €. Žiaľ moja obľúbená Nokia má obrovské problémy s kvalitou a na druhej strane s výbavou. Dnes kompromis u Nokie neexistuje.
Shimmeron ako je na tom tvoja Omnia po určitom čase. Nevŕzga, nepraská ? Jediné čo neznesiem je u mobilu nekvalitné hardwarové prevedenie.
Nemá niekto z fóra tento mobil :D
Astra II

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 01 lis 2009, 14:04

Chci HTC HD2 (Leo).... co mi k tomu kdo poví ?
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 01 lis 2009, 20:17

Frydex píše:Chci HTC HD2 (Leo).... co mi k tomu kdo poví ?
:D Chci HTC HD2 (Leo).... kdo mi na něj přispěje ??? :D :D :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 01 lis 2009, 20:26

Já mam HTC Touch HD mám ho už asi víc než rok a jsem spokojen.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 01 lis 2009, 20:29

Jednoznačně HTC je prostě špica, v době iPaq, DataPhone, Q-Tek, čili vše je od výrobce a to jediného zprávného HTC, jelikož tato firma vyráběla a připravovala coby brandel (či jak se to píše) přístroje pro ostatní. Od roku tuším 2004 se konečně osamostatnila (spíše rozhodla vyrábět pod svou značkou) a vstoupila na světové trhy včetně ČR a hle konečně ji lidé začali znát :(
My co jsme měli Q-Tek1-2, DataPhone atd. víme, že tato firma je na výrobu a vývoj PDA, XDA, MDA, a já nevím co ještě, absolutní špica ve světě a pokus samostatného výrobku HP iPhone tomu jen nasvědčuje :? :lol:
Mobil : 602318645

Pico

Příspěvek od Pico » 12 lis 2009, 20:14

Takže som kúpil Samsung i8910 HD. Našlapaný fon. Potrebujem trochu času na zohranie sa s dotykovým displayom a veľkosťou telefonu. Inak na tento model sa dosť čaká. Spolu mali 14 objednávok za týždeň a prišiel 1 ks.
Astra II

Zralok

Příspěvek od Zralok » 18 lis 2009, 22:54

Shimmeron píše:Ak tu niekdo chce siemens darujem 50+ kusov :lol: A35,C35,C45 atd atd atd
C35 jsem kdysi měl a kdyby mi ho neukradli tak ho mám asi dodnes. A jestli někdy pojedeš do Čech a to myslím vážně bych si něco z tvé sbírky Siemensů vybral. Ve své době to byl vynikající tf a nokie ve stejné cenové kategorii byly proti němu šunty. Srovnatelné byly podstatně dražší. Kdyby Siemens neskončil tak asi vybírám něco z jeho produkce. Nyní mi dva siemensy dosluhují takže se bude vybírat nástupce. Jenže kde jsou ty časy, takže další tf. bude pro mne dříve naprosto nemyslitelná Nokia. Pro ty co jsou spokojeni s Nokií 6300 tak pokud nepotřebují funkce co nemá tak asi jednoznačně Nokia 6303 která má proti 6300 podstatně lepší baterku. Manželka 6303 má a je to celkem šikovný telefonek. Pro ty kdo by chtěli navigaci do tf ale oželí wifi bych asi doporučil Nokii 6220. A právě tento tf je asi nejvtší kandidát o kterém sám uvažuji. Ale každému bych doporučil sestavit si seznam toho co od telefonu vyžaduje a podle toho bych vybíral.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 19 lis 2009, 05:41

Taky mam doma C35 i M35 .. nekde :lol:

Jinak momentalne mam Omnii jako Shimmeron a spokojenost :idea:

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 19 lis 2009, 07:59

Tak jsem se dočkal, dneska se mi do ruky konečně dostane "vysněný" smartphone HTC HD2. odpoledne si pro něho jdu, už je konečně skladem. Snad nebudu zklamaný... :?:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět