Fobie

Co se jinam nehodí pište sem
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: hehe

Příspěvek od Vojta » 31 črc 2006, 18:19

Blixoa píše:Nooo tak to bude dlouhej vypis.
Zaclo to tim ze sem udelal rozvody. to bych neresil, ale menit pri tom i vodni cerpadlo se mi zda dost plejtvani materialem. Ihned na to odesel altelnator. Potom odesel ten nepetovej delic u ventilatoru. Potom zacal piskat zase samotnej ventilator. Potom odesel napinak remenu od altelnatoru a kompresoru (kvuli tomu obcas nesel posilovac). Roztrhal se mechanizmus na stahovani zadniho okynka vlevo. Prestala fungovat magneticka spojka u kompresoru klimy. Nasledne se znicila ta lista s civkama na zapalovani. Potom prestala jit klima a ventilace ale byla to jen pojistka - smal sem se tomu, ale o den pozdeji se rozbilo el stahovani okynka vpravo. Mezitim jeste svicky a desticky a olej. Tohle vsechno od unora na aute co melo najeto 96tisic a ted ma 103tisic. jeste jsem zapomel na servo vnitrni cirkulace vzduchu a svitici bocni airbag a dalkove ovladani zamykani ktere obcas nefunguje. je na prodej za 140 tisic, ale zbyva vymenit uz jen malo veci.
no tak to spíš vypadá na 250 tis a ne 97, má to servisku?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Marky

Příspěvek od Marky » 31 črc 2006, 18:26

Ty jo :shock: , tak to je sila, to se ani nedivim Tvemu postoji k astre . Asi jsi terfil na totalni smejd nebo ten pred tebou byl pekny parchant a vubec se o to nestaral a pekne to huntoval a pak stocil tachac a sup do bazaru. Jinak vodni cerpadlo rozhodne pri vymene rozvodu vzdy menit!

Crash testy aut http://www.auto.cz/main.php?site=crash jen me trochu prekvapuje, ze ta nova oktavka ma jen o dva body vice nez stara oktavaka a nase astra. Tolik plechu to ma na sobe a ten skok neni temer znat.

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 31 črc 2006, 18:30

Blixoa ahá tak tady je pes zakopaný :shock:
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 31 črc 2006, 18:31

Taky bych rek ze to bude stoceny. Tolik zavad pri 97tkm se mi fakt nezda.
No a k tem plechum - jsou to papundekly kvuli tomu aby chranili pripadne srazene chodce. Promackne se to ani clovek nevi jak ... kdyz to srovnam s zigulem :lol:

Blixoa
Kontaktovat uživatele:

nic

Příspěvek od Blixoa » 31 črc 2006, 19:12

No ja si nemyslim ze by to bylo stoceny. to auto ma zase zcela zachovanej vnitrek. je na tom na dost mistech videt ze je to puvodni. bylo taky videt ze i remen nebyl menenej. byly origo zalepeny srouby na remenicich a proste bylo videt ze na tom nikdo nic nedal. ten remen vic nez 100tisic vetsinou nevydrzi a bylo to na nem docela videt. ja netvrdim, ze jen opel je sracka. ja vidim u znamejch ze vsechny tyhle spotrebni evropsky auta sou sracky (focus, golf, octavia, 307, megane ...) s programovanou zivotnosti.
Astra G Caravan Elegance 99
X16XEL

Moje Astra Caravan

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: nic

Příspěvek od Vojta » 31 črc 2006, 19:23

Blixoa píše:No ja si nemyslim ze by to bylo stoceny. to auto ma zase zcela zachovanej vnitrek. je na tom na dost mistech videt ze je to puvodni. bylo taky videt ze i remen nebyl menenej. byly origo zalepeny srouby na remenicich a proste bylo videt ze na tom nikdo nic nedal. ten remen vic nez 100tisic vetsinou nevydrzi a bylo to na nem docela videt. ja netvrdim, ze jen opel je sracka. ja vidim u znamejch ze vsechny tyhle spotrebni evropsky auta sou sracky (focus, golf, octavia, 307, megane ...) s programovanou zivotnosti.
znám astru která za 3 roky najela 220tis a interiér byl taky jak novej

Blixoa
Kontaktovat uživatele:

Re: nic

Příspěvek od Blixoa » 31 črc 2006, 19:49

to verim, pac to musela jezdit dlouhy trasy a tim se autu nic moc nedeje. nejvic to dostava pri kratkejch cestach. ja mel taky na bmw najeto 280tisic a bylo vevnitr jako novy a docela slusny i motorove
Astra G Caravan Elegance 99
X16XEL

Moje Astra Caravan

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 srp 2006, 10:18

Zigi píše:Znamy mel felicii kombi s 1.3MPI 50kw r.v. 1997 a najeto mel pres 350t km (jezdil casto do asie) a auto slapalo jako za mlada (a to mel porad puvodni motor) :shock:
copak felda :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 07 srp 2006, 10:23

Felina jede furt... sice škytá ale je to v podstatě nerozbitný auto... občas je sice potřeba vyměnit zároveň s olejem i páté dveře ale jinak... ;-)
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 srp 2006, 10:30

Zigi píše:
Pleshoun píše:Felina jede furt... sice škytá ale je to v podstatě nerozbitný auto... občas je sice potřeba vyměnit zároveň s olejem i páté dveře ale jinak... ;-)
Jen pate?
Myslim ze vsechny!
Hlavne ty starsi feldy z roku 1994-1998?To jsou zhnile shity,ty s to novou tvari jsou o neco lepsi,i kdyz je to felda.... :lol: :lol:
:lol: felda porad zustane feldou :lol: nerozbitny auto proste .... :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 07 srp 2006, 10:35

chceš vidět pár masakrů kdy ve feldě skončila celá rodina? je jich na netu dost, felda je parodie na bezpečnost :evil: a ty volové to furt kupujou jako rodiný auto...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 srp 2006, 10:43

Vojta píše:chceš vidět pár masakrů kdy ve feldě skončila celá rodina? je jich na netu dost, felda je parodie na bezpečnost :evil: a ty volové to furt kupujou jako rodiný auto...
nene dik, myslela sem to slovo nerozbitny jako ze s nim jezdej dokud se to nevysype... a ze jich jeste na silnici jezdi....
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 07 srp 2006, 10:46

Nediv se je to ted za par tisicovek, mlada rodinka to koupi jako bezva auticko... a raduji se až do první zatáčky...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 srp 2006, 10:53

Zigi píše:Jo feldu koupim jen idiot,je to debilni auto,ale u znameho me prekvapuje,i kdyz mi jsme ji meli a vim co to byl za srot!!!
KOupili novou a prodali jako srot
proc jak? to je srot :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 srp 2006, 10:58

Zigi píše:
xpolstarekx píše:proc jak? to je srot :)
A lidi ji smele kupuji dal :roll:
njo kdyz to misto na vrakoviste davaj do autobazaru tak.... kdo by to nekoupil kdyz je to levny a prostorny, na to ze se v tom zabijou uz asi nekoukaj
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět