prodat či neprodat
Re: prodat či neprodat
monderko vždyť ty si hledáš záminky proč neprodat, tak si ho nech a je to - vypadá to že prodat stejně nechceš, i když podle mě je lepší ho teď prodat...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Myslim, že ani nemá důvod ho prodávat. V čem je problém, že auto bude půl roku stát? Po půl roce k němu přijde a bude to furt to samý auto, který tam nechal, a který "zná"... Já teď s Astruší nejedu tak 50 km týdně, protože jezdim druhym autem a Astru vlastně vůbec nepotřebuju, ale nedal bych ji z ruky ani za 100.000,-.
Asi srdcovka...člen rodiny...
Když tady pozoruju stav kilometrů ostatních Aster tady (160.000 km atd.), tak se mi zdá, že pokud se nic závažnýho nestane, tak Astruše bude doma ještě hodně dlouho
Asi srdcovka...člen rodiny...

Když tady pozoruju stav kilometrů ostatních Aster tady (160.000 km atd.), tak se mi zdá, že pokud se nic závažnýho nestane, tak Astruše bude doma ještě hodně dlouho

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
...zalezi co za 1/2 roku chces pak delat? Budes mit mozna jeste 85 000,- a i kdyz si par desitek prihodis co za to koupis? Spolehat na krizi, to je ted moc hezky, ale jak vis, ze nedopadne treba i na tebe....i kdyz tohle neni prece krize, ale zacatek krize ze. Jsem optimista, za posledni penize si pak koupim novou penezenku 

Astra coupe 2.0 16V turbo, Bertone r.v. 2004, 147kW
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já bych neprodával...Kdybys sis kupoval za půl roku nějakou novější ojetinu tak tohle bych si nechal jako druhé auto (pro přítelkyni), když vím že je spolehlivé a co mohu od toho očekávat - Slag má pravdu
Ale jestli si chceš za půl roku kupovat nové třeba to Háčko tak bych neváhal a prodal....

Ale jestli si chceš za půl roku kupovat nové třeba to Háčko tak bych neváhal a prodal....

Pravda...na tohle jsem nemyslelrychlyradim píše:Ale jestli si chceš za půl roku kupovat nové třeba to Háčko tak bych neváhal a prodal....

V tomhle případě prodat, aby byl za půl roku základ na Háčko. Ale pokud Háčko bo něco lepšího neš G neplánuješ, tak...viz moje kecy nahoře

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Nedám, pak ji čirou náhodou prodám a všechny budou už fuč... Jsem to ale zlej, viďsantik píše:Tak neake hod do eteru

Ale abych trochu napověděl, tak mě včera večer zaujala jedna zafirka v Pardubickém autobazaru

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Která? Znám všechnyAstraMan píše:Ale abych trochu napověděl, tak mě včera večer zaujala jedna zafirka v Pardubickém autobazaru

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
FINIŠ 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Ta za tech 119 000 vypada pekne, je tto naky levny,ne?
v AAA PRODÁVAJÍ EFKOVÉ ASTRY ZA 75 TIS. A TO UŽ PO SLEVĚ.....http://www.aaaauto.cz/cz/opel-astra/car ... t%5B1%5D=0
ASTRA LA VISTA
Chtěl bych jen tímto některým z vás napsat že auta se v této době těžko prodávají a lepší už to nebude. Proto,pokud vám auto dobře slouží a nemáte tedy existenční důvody jej prodat tak si auto nechte. Je fakt,že po jeho prodeji můžete narazit na auto mladší a ve skvělé kondici prodávané pravě z existenčních důvodů ale napsal jsem že můžete narazit a ne že narazíte....!Proto si prodej dobře rozmyslete. Někteří lidé se aut zbavují jako by čekali válku nebo tak něco. Vím že je doba zlá a může být ještě horší ale dokud máme co jíst a funguje nám tohle fórum tak ještě není tak zle. 

ASTRA LA VISTA
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Prodavat muzou, ale nikdo nekoupi!!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si dovolil pridat anketu 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Diky Miloshi
Cobeine napsal si to hezky!!! Amen.
Cobeine napsal si to hezky!!! Amen.