new-name píše:je jedno jaký maj auto, ale kdo ho řídí... no co ukazovali na nově, tak s tím lítaj pěkně
Jsem zvědav, kdy rozflákaj prvního R36ku....
new-name píše:je jedno jaký maj auto, ale kdo ho řídí... no co ukazovali na nově, tak s tím lítaj pěkně
Heh, to jsi zarobil, mně ta potvora co mně sestřelila, když jsem jel trolejbusem ujel, ale značku viděli 3lidi, tak to měl naprd....Štráda píše:6bodů nedání přednosti trolejbusu.......................8 tis oprava trolejbusu
Štráda píše:Heh je a tuším,že rok maj na to,aby ti to doručili!SPZ ti napsali také?
Takhle jim to asi napíšu, jsem zvědavý, co bude následovat..Frydex píše:No mají jeden rok na to, aby si tě předvolali, takže tohle by splňpvali. Teď jde o to, jestli že opravdu není vidět ksicht a není tedy jasné kdo to auto řídil, tak prostě řekni, že nevíš kdo to mohl řídit, že tys tam prostě nejel a hotovo. Že auto používá v rodině více lídí a že to prostě nevíš kdo s tím jel. Takhle jsem to praktikoval už vícekrát a žádný problém...
Já mám řidičák od roku 1991. Za celou tu dobu mě stavěli pokud dobře pamatuju 3x. Ani teď mě nestavěli, jen to na mě kua bliklozmrzlina píše:Ty jo, to docela čumim na výši těch pokut. Já mám řidičák od 7.12.2005 a ještě mě nikdy nestavěli... A to přitom jezdím relativně hodně a 50ku (a různá jiná rychlostní omezení) na zbytečných místech taky lehce překračuju...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |