Radoš 92 píše:No to ne, to jsem opatrný víc než dost, to i žena mi říká, že jezdím pomalu.
Busem už s tebou jela?
Jj, běžně, tam je TC, ABS, s tím se jezdí jinak a 16 tun je 16 tun.... To i lidi někdy nechápou, mistr nedávno říkal na poradě....:já když vidím , jak někteří jedou, tak si říkám, to přece nemůže ubrzit! A on to ubrzdí!!! (Viz já a asi 6 dalších - to jsem takoví rychlíci.... )
Samothe píše:no jak už i žena říká že jezdíš pomalu tak by jsi měl zrychlit
nechápu lidi co už měnily pneu za letní s tím že zima skončila viz. můj známej co má taky astřičku s hrozným předním nárazníkem teď se byje do hlavy,že se musí loudat
No mám zimáky, tak tím to nebude, ale jsem opatrný. V autě. Co rozbiji v práci,tak dostanu nové, doma ne.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Samothe píše:¨...nechápu lidi co už měnily pneu za letní s tím že zima skončila viz. můj známej co má taky astřičku s hrozným předním nárazníkem teď se byje do hlavy,že se musí loudat
Já jsem nic neměnil..já jsem zimní ani neobul..a i přesto většinou patřím k těm rychlejším na cestě i ve sněhu.. ovšem chce to u toho přemýšlet..
LiTe píše:a za skvělý blowjob až do sucha, to se tolikrát za život nestane
Heh ty seš vůl Samozřejmě nemyšleno vážně
A co jsem dnes dělal já a Astra?
Astře praskla jedna žárovka ( LP světlomet ), tak jsem ji za to umyl
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My sme z astrickou dneska trosililinku stylovali, mame nove biele blinkriki, ptali sme se po foliach na B stlpky a tak ruzne, jeli sme za mladou do Brtislavy, opet a zase bez nehody (diky boze) Preju vsem hezky vecer (pripadne mnoho sexu)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
milosh píše:Dnes jsme byli u znamych v Decine a potkal jsem dost gecek i Zafir, asi ale vsichni byli jeste astra-g.cz non positive
Takže virus AG negativní....
S holuby mám dnes podobnou zkušenost, akorát že oni si dávali závody od 60 do 80km/h Naštěstí Astra vyhrála
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já jsem jedno Káně dnes míjel taky. Zíral na nás ze stromu.... Jinak jsem protáhl Astru - pomlau v tom počasí, všichni předemnou jeli 40, na Ostravu a zpátky, potkali jsme nehodu za Porubou směrem na Hlučín, štosovaly se tam kolony, tak jsme zali do první ulice a čekali co bude dál. A co bylo? No nic, nově stažené mapy 8.15 do TomToma nás skvěle vyvedly ven a objeli jsme si to a nic se neděli..... A v Ov jsme se zcukli se Salámem, a nedali jsem mu rohlíky, (pardon za ftípek), nýbrž Tripling a byl spokojený, i když ještě není namontovaný. Ale už se na to těší.
Tak dnes jsem chtěl změřit klidový odběr na Astře, jelikož APiK mě v Ždírci naměřil 170mA... Půjčil jsem si měřák od -LJ-e a výsledek měření? Ani náznak hodnoty 170mA ( ani poloviční atd )... Tak nevím no, buď je špatnej měřák a nebo v tom Ždírci to byla chvilková indispozice
Včerá sem zaparkoval před barákem, za 5minut přijdu, vlezu do auta a koukám že mi na palubovce svítí pravá směrovka... vylezu z auta a oni fakt svítily i blinkry ... zapnul sem zapalování - furt to svítilo.. tak sem páčkou vyhodil levej blinkr a konečně ty pravy shasnuly. To mě teda ale moc nepotešilo, nevím proč to tak dělalo...
Teď se chystám odlepit dálniční známku - jde to v pohodě? nebo je to lepší třeba nahřát fénem?