VTIPY

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Vojkuvka81

Re: VTIPY

Příspěvek od Vojkuvka81 » 26 srp 2010, 08:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pražští řidiči, bacha na Valachy!
Popíšu Vám příhodu, která se mi ještě dnes jeví jak z povedené komedie.
Jel jsem (Felicií 1.3Mpi) do Vsetína. Přede mnou jela tatáž Felda, jen jiné barvy a se vsetínskou značkou. Řidič přede mnou jel zhruba stejným tempem, jaké jsem měl naplánováno i já, takže nebyl žádný důvod jej předjíždět. Byl hic, měl jsem pootevřená na 5 cm všechna okna (chová se to jak kabriolet) a navíc jsem silný kuřák, takže otevřené aspoň jedno okno mít musím. Zezadu se ozvalo zařvání gum, zablokovaných na asfaltu a pohledem do zrcátka jsem zjistil, že se mi do kufru chce vlepit už zepředu důkladně otuněná oktávka s pražskou značkou. Tmavá skla, ohulené xenony a řev točeného motoru, jen jen vystřelit.
Lehkým dotekem na brzdový pedál jsem mu dal najevo, že hodlám zpomalit, ať mě může předjet, když má tak napilno. Sundal jsem nohu z plynu, lehce přibrzdil a vysloužil si za to vzteklé troubení oktávie. Vzápětí - bez blinkru či jiného varování - následovala blesková akcelerace a schytal jsem takovou myšku, že jsem tentokrát musel na brzdu fakt dupnout. Zanadával jsem si - prase jedno pražácký - a jelo se dál.
Vzápětí něco podobného řidič oktávie provedl i řidiči Felicie, co jela přede mnou. Vzteklé troubení, myška a jelo se dál. Před námi všemi jel extralongvehikl a toho si netroufl předjet ani pražák, byl to i na něj dost nepřehledný úsek a vehikl navíc valil aspoň devadesát.
Sešli jsme se tedy pospolu na křižovatce ve Vsetíně a co čert nechtěl - i na dolním malém rondlíku a poté na parkovišťátku u kulturního domu - mimochodem přes silnici sídlí PČR.
Co se dělo pak, mi musela zčásti doplnit manželka, protože já byl smíchy úplně grogy.
Pražák z oktávky, mladík cca dvacetiletý, oháklý v Bossu vystartoval z mašiny, kvokl centrál a vběhl přímo do náruče asi pětačtyřicetiletého řidiče Felicie přede mnou, takto Valacha jak Radhošť. Slyšel jsem jen: „Ááá, pocem ty sviňo, já ťa naučím, jak sa jezdí!“ a uvalil mu dvě takové, že se mladík i s Bossem váleli v prachu parkoviště. Mladík vřískal „pomóóc, přepadení“, Valach si ho nevšímal, cosi ještě zavrčel a měl se k odchodu. Nato mladík vyskočil jak čertík z krabičky ze země, přihnal se k Valachově Feldě a začal do ní zběsile kopat. Valach se otočil, Pražák poodskočil bokem, aby zas nějakou nechytil. Ten ďábelský výraz ve Valachových očích si budu pamatovat nadosmrti. Pomalu přišel ke své okopané Feldě, odemkl kufr, vytáhl motorovou pilu Husqvarna tak velkou, že jsem tak velkou lištu snad ani neviděl, nastartoval, ani nečekal až se zahřeje (možná jel z práce) a zručně, bez škrábnutí okolí uřízl pražákovi masivní zadní tuningové křídlo. Zhasl pilu, uložil do kufru a prohlásil: "Třeba ti to včíl tak rychlo nepojede, hňupe" a odešel. Pražák se složil na obrubník - viděli jsme to oba, já i žena, mám svědka - brečel jak malé děcko, když se mu rozbije nejmilejší hračka.
Dodnes - aniž by to okolí chápalo - se s ženou řehtáme jak blázni, když někde zaslechnem motorovou pilu...
Jaké z toho plyne poučení či závěr? Nevím, ale to, co ten Valach udělal (ač to bylo bezpečně mimo zákon), mi bylo velmi sympatické a možná by si Pražáci měli na Valašsku dávat většího majzla, Valašsko je surový, drsný kraj, kde to lidé nikdy neměli ani s prací, ani se živobytím moc jednoduché a i jejich reakce jsou takové přímočařejší.
Obrázek

Reklama

Boči

Příspěvek od Boči » 01 zář 2010, 10:02

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 01 zář 2010, 10:25

Vojky supr, taky bych se asi válel smíchy, ale přecejen nemúžeš strkat všechny pražáky do jednoho pytle, debilové s Vochcávkama (a nejen s nima) jsou posetý po celý republice :D
Teda Boči tohle snad ani do vtipů nepatří :D
Mobil : 602318645

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 01 zář 2010, 16:41

Jde takhle unavený starší muž a přemýšlí o životě.
Najednou se zatáhne obloha a hlasem promluví Bůh. #
"Protože mě celý život věrně následuješ, splním ti jedno přání"
Muž pohotově odpoví:
"Postav most na Havaj, abych si tam mohl kdykoliv zajet."
Bůh odpověděl: "To není zrovna jednoduché přání.
Dovedeš si představit ty pilíře sahající až na dno Pacifiku?
To množství betonu a oceli k jejich vybudování?
Zamysli se ještě jednou a zkus vymyslet něco jednoduššího."
Muž se znovu zamyslel a konečně řekl:
"Bože, přál bych si rozumět své ženě. Chtěl bych vědět, jak se
cítí, na co myslí, když se mnou nemluví, proč pláče, co tím myslí,
když říká, že se nic neděje. A jak mohu svou ženu učinit opravdu
šťastnou."
Na to Bůh řekl: "Chceš na tom mostě dva pruhy nebo čtyři?"
už HONDA civic VTEC

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 01 zář 2010, 16:51

Tak to je mega! To musela být opravdu super podívaná Vojkuvko :lol:
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 01 zář 2010, 17:07

to nebyla podívaná to je stará historka, ale dobrá a jak psal def debilů a nejen pražských a zdaleka nejen v oktávkách jezdí po silnicích mraky.

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 01 zář 2010, 19:20

Boči píše:Frydexi sorry ale ...

http://www.novinky.cz/krimi/210197-matk ... dexem.html
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tohle ale není moc k smíchu :o
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Boči

Příspěvek od Boči » 02 zář 2010, 07:15

No teď to vypadá blbě já vím, původní název článku měl co do činění s Fri(y)dexem. :roll:
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 02 zář 2010, 08:19

Jdou ženy na prvního máje v průvodu a každá nese jedno z písmen,která tvoří nápis: VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!Ta co nese třetí "M" říká té,co nese "Í": "A ne,aby ses nám zase ztratila jako minule!"

Chlápek má papouška a ten je strašně sprostej.Jednou chce udělat na ženskou dobrej dojem,tak mu uváže na každou nohu provázek a povídá mu:"Jozef,když zatáhnu za tenhle provázek,tak řekneš"Dobrý den!"a když zatáhnu za tenhle,tak řekneš"Můj pán je dobrý pán."Tak milej papoušek že jako jo. Jednou si ten chlápek ženskou opravdu přivede a ona hned k papouškovi,a že proč má ty provázky na nohou.Zatáhne za jeden a papoušek povídá:"Dobrý den!"Zatáhne za druhej a papoušek zase:"Můj pán je dobrý pán."A ona se zeptá:"A co když zatáhnu za oba? A papoušek rychle odpovídá: "To spadnu,ty p**o!"

Chlápek u holiče povídá: "Víte, vždycky mám problém dosáhnout hladkého vyholení takhle na bradě." - "Tak na to mám jednu věcičku," říká holič a podává pánovi malou dřevěnou kuličku, "dejte si to dopředu před dáseň." Chlápek si tedy kuličku dá do úst a holič ho začne holit, a opravdu, oholení je dokonalé. Chlápek se po chvilce mumlavě ptá: "A co kdybych tu kuličku spolknul?" - "Nic se neděje. Prostě ji přineste zítra jako to dělají všichni ostatní!"

Potká muž kamaráda a stěžuje si mu na bolavý loket. Ten mu odpoví: "Dnes už jsou takové věci, že do lékárny
odneseš moč a oni ji nalijí do takového stroje, a ten ti řekne, co ti je". Muž přemýšlí nad tím, co mu kamarád řekl.
Druhý den zanese moč do lékárny. Ze stroje vyjede papírek a na něm je: "Máte tenisový loket, týden bez zátěže".
Muž nevěří a myslí si: "Takový stroj se přece musí dát oklamat!" Jde domů a začne míchat: psí sliny, manželčinu a
dceřinu moč, a své sperma. To všechno důkladně promíchá. To všechno zanese druhý den do lékárny a z počítače
vyjede: "Váš pes má blechy, měl byste mu koupit psí šampón, vaše dcera bere drogy, měla by jít na léčení, vaše
manželka je těhotná a ne s vámi a vám jsem říkal, že máte tenisový loket, tak si nehoňte to péro"!

Jde zajíc k hadovi a říká: "Hade promiň, že sem se ti smál, že nemáš nohy."Had: "Jóó, to je v pohodě."Zajíc: "Fakt jo?"Had: "JO"Zajíc: "Tak ruku na to."

jde muž do práce a hned je na něm vidět, že má mimořádně dobrou náladu. Zatrpklý kolega se ptá, cože ho tolik rozjařilo.
"Představ si, včera mi ho stará dvě hodiny kouřila."
"Ty vole, jak si to udělal?"
"No, koupil sem si nutelu, namazal si ji na péro a pak už to šlo samo. Zkus to taky, uvidíš...!"
Druhý den je onen zatrpklý kolega zachmuřenější než kdykoli jindy..
"Tak co, koupil sis nutelu?" ptá se ten první.
"Jo, koupil."
"A namazal sis ji na péro?"
"Jasně, ale viděly to děti a starou k tomu už nepustily...
už HONDA civic VTEC

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 02 zář 2010, 09:13

Utahanej chlap se vrací ze šichty domů, ovšem ledva otevře dveře, už na něj ječí manželka: "No to je dost, že jdeš! Víš kde jsem byla?!
Já jsem byla u doktora!!! - No nečum, u doktora!
A víš co mi řek?! Že mám vaginální mykózu!!! - A co ty na to?"
"Co já na to? - No, že je to snad spravedlivý."
"Cože?! Co to meleš?! - Jak, spravedlivý?!?!"
"No, možná už je na čase, abys taky poznala, jaký to je žít s podrážděnou pič*u."
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 02 zář 2010, 09:54

jeden dopis
Přílohy
45592_1263455886101_1820868345_516674_388452_n.jpg
už HONDA civic VTEC

Nosound89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nosound89 » 02 zář 2010, 10:02

<a> Tak co zkouška?
<b> ále...
<b> asi po 5 minutách jsem šel odevzdat 4 papíry (pouze) s mým podpisem a když jsem je pokládal na stůl, tak jsem jen tak prohodil: no co, zkoušky jsou jako ženský, člověk je nemůže udělat všechny a už vůbec ne napoprvé...
<b> a profesor se na mě tak podíval a řekl: to jste na omylu kolego, kdyby byly jako ženy tak se udělají samy nebo je za vás udělá někdo jinej
už HONDA civic VTEC

pansuu

Příspěvek od pansuu » 02 zář 2010, 13:57

Pár chlapů takhle pravidelně chodí každý den do hospody na dvě pivka. Jednou se jim jeden z nich svěří, že má podezření, že je mu jeho žena nevěrná.
Ostatní mu doporučí, ať tedy zítra nejde do hospody, schová se doma a uvidí. On souhlasí, následující den zůstane doma a den poté se opět sejdou u píva.
"Tak co", ptají se ostatní,"cos zjistil?"
"Hoši, je to tak," odpoví smutně dotyčný, "přišel takovej dvoumetrovej pořízek, manželka mu sundala tričko, kdybyste viděli ty bicepsy, tricepsy, ty prsní svaly, ten pekáč buchet místo břicha, ty vypracovaný nohy. Potom sundal on podprsenku mý ženě, prsa jí spadla k pupíku, sundal jí sukni a kalhotky a já uviděl ty dolíčky v kůži na stehnech, tu celulitídu, no a šli na to.
"No a dál, cos udělal ty", netrpělivě vyzvídají kamarádi.
"Hoši, co vám budu povídat, já se za ni tak styděl......."

Slash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slash » 02 zář 2010, 14:50

<a> Dobrý den, mám takový specifický dotaz. Chtěl bych se stát poskytovatelem internetu, ale nevím co k tomu potřebuji a jak mám začít. Můžete mi poradit?
<b> Dobrý den, kupte si wi-fi router a nezadávejte heslo na síť.

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 02 zář 2010, 16:13

<a> Jaky pouzivas firewall ??
<b> Ten integrovany ve windowsech.
<a> Tak to je dobre, ja taky zadny nepouzivam.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Odpovědět