Mobil s dotykovým displejem
Re: mobil s dotykovým displejem
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
Tak já mám xpeii pro, a ICS 4.0.4 /587 rom SK-CZ XPERIA TEAM EDT-2,odblokovaný,rootnutý hned druhý den po koupi a zatím jsem max.spokojen a brzy nevyměním. Vše je nádhera,fotky,video ve stereu pomalu lepší jak z kamery, neseká se,žádné restarty i navigace fungovala v letadle ve 12000m nad Egyptem skvěle A z xperií jdou udělat opravdu vyladěné kousky
http://www.xperia.cz/forum/index.php
http://www.xperia.cz/forum/index.php
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
To už bych asi tento
http://www.esomobil.cz/eshop/cs/mobilni ... e-gradient
Kdyby mě nenadchla klávesnice na pro,šel byc do něj
http://www.esomobil.cz/eshop/cs/mobilni ... e-gradient
Kdyby mě nenadchla klávesnice na pro,šel byc do něj
ten je dobry musim si vse procist nechci koupit prvy,ted sem byl koukat na htc s euronicsu no nevim ale chci SE jenom se rozhodnout pro jaky
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
ja uz mam cez 3 roky htc hd2... momentalne android 4.0.4 (aj ked velmi nerad) a za tie prachy to bola proste best kupa dufam ze sa mi nerozpadne
Pročti fórum na Xperia.CZ a vybereš si
HD2 je dobrý,no, ale tři baterky v kapse
HD2 je dobrý,no, ale tři baterky v kapse
Mirdas: rozhodně tam ICS zatím nedávej, ICS má sice pěknější prostředí než GB, ale je pomalejší a náročný na paměť ram. Já tam ICS mám, ale budu dávat zpět GB přes Vodafone ať mi zůstane záruka. Jedině nějaké ICS s čínskou romkou jsou dobré, ale zase příjdeš o záruku
mě se nabídla teďka aktualizace od vodafonu v podstatě jsem ho konečně rozjel na plný pecky
Born From Jets
-
- Kontaktovat uživatele:
Na ICS potažmo Jelly Bean ofiko to chce mít už našlapanej telefon jinak to bude jak šnek.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Dovolím si nesouhlasit. Huawei mám a na ICS jsem se těšil a jsem s ním spokojenej. Je teda pravda, že na telefonu nehraju hry, tak nevím, jak moc to sebralo výkon. Aplikací tam mám ale spoustu a ještě jsem si nevšimnul, že by se telefon nějak zpomaloval. Používám ho dost intenzivně a musím říct, že po aktualizaci se mi zvýšila výdrž baterie. Z cca 3,5 dne na 5 dní. To si myslím, že je na takovejhle telefon pecka.
Abych jenom nechválil. Jeden problém s ním mám. Když ho připojím jako USB mass storage, abych viděl na kartu, tak zapomene nastavenou melodii, kterou mám z karty. To se ale dá řešit snad nahráním do vnitřní paměti a určitě to pořeší nějaká aktualizace.
Takže za mě rozhodně jít do ICS.
Abych jenom nechválil. Jeden problém s ním mám. Když ho připojím jako USB mass storage, abych viděl na kartu, tak zapomene nastavenou melodii, kterou mám z karty. To se ale dá řešit snad nahráním do vnitřní paměti a určitě to pořeší nějaká aktualizace.
Takže za mě rozhodně jít do ICS.
1,6 X16XEL
on tu melodiu nezabudne ale ked je v rezime mass storage tak z telefonu sa na kartu nedostanes = nemoze prehrat nastavenu melodiu lebo neexistuje = pouzije nejaku defaultnu
no to prave ne.tak to fungovalo v GB a to chapu.Ale v ICS,ikdyz tu melodii behem pripojeni nepouzije,tak ji tam uz proste nevrati...
1,6 X16XEL
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
manduss, ten problém jsem měl taky, stačí si tu melodii uložit na kartě do složky Ringtones pokud tam není tak vytvořit: /sdcard/Ringtones
Potom se to to vyzvánění vždycky už vrátí.
Jinak to že ICS obecně žere výkon a brzdí systém je nesmysl. Mám Xperii Ray a po aktualizaci na ICS je telefon rozhodně svižnější.
Potom se to to vyzvánění vždycky už vrátí.
Jinak to že ICS obecně žere výkon a brzdí systém je nesmysl. Mám Xperii Ray a po aktualizaci na ICS je telefon rozhodně svižnější.
ok, hned to zkusím. Díky
Edit:
no tak mě to nepomohlo. ale problém bude asi někde jinde. Po připojení telefonu k PC a následném odpojení mi pak nastavení melodií tu původní nechce najít, ikdyž tam je. To je ale už na jiný téma a jiný fórum...
Edit:
no tak mě to nepomohlo. ale problém bude asi někde jinde. Po připojení telefonu k PC a následném odpojení mi pak nastavení melodií tu původní nechce najít, ikdyž tam je. To je ale už na jiný téma a jiný fórum...
1,6 X16XEL
No trochu mě zarazilo, když píšeš, že telefon používáš intenzivně a vydrží ti 5 dní, ale tak slovo intenzivně je asi pro každého něco jiného. Výdrž mám okolo 3 dnů (4 h volání, 40sms, semtam datové přenosy, WiFi cca 1 den, párkrát foťák a sem tam hra na 15 minut).
ICS se chová asi na každem kousku jinak, protože co do rychlosti se u mě rozhodně nevyrovná GB. Já si počkám na aktualizaci ICS a jinak se vracím na GB. Pak už by pomohlo možná jen JB, ale než ten bude na náš telefón, to si ještě asi počkáme
ICS se chová asi na každem kousku jinak, protože co do rychlosti se u mě rozhodně nevyrovná GB. Já si počkám na aktualizaci ICS a jinak se vracím na GB. Pak už by pomohlo možná jen JB, ale než ten bude na náš telefón, to si ještě asi počkáme