CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 10:16

:lol: zdravím,nevím zda se jedná o toho samého člověka,bych musel zjištovat,ale je pravda,že jsem tu kdysi sháněl to křídlo,nebo stříšku,někde to pak vázlo,až jsem tu napsal,že nebudu déle čekat a objednal to ač dráž,tak raději přes internet,a ještě jedna věc kterou jsem tu řešil byly ty zadní výškové repráčky které mně tu někdo posílal vždy po půl roce dvakrát,nikdy nepřišly,a ten člověk co se chlubil že jich dostal celý pytel tu již ani nedochází,hlavně mám ještě i sz které si ani nevyzvedl,chápu tudíž,jak se cítí někdo kdo něco očekává po vzájemné domluvě a ono nic,myslím si,že by se tohle nemělo dělat,důvěra,vzájemná důvěra je to co zde lidi očekávají,jinak se ale potvrdilo,že jsou tu především více lidi s kladným postojem,vše ostatní co jsem zde kdykoliv řešil,kupoval at přes někoho nebo od někoho,tak bylo vždy v pohodě a s oboustranou důvěrou. :wink:

Reklama

kulda

Příspěvek od kulda » 28 říj 2006, 12:48

pepca píše::lol: zdravím,nevím zda se jedná o toho samého člověka,bych musel zjištovat,ale je pravda,že jsem tu kdysi sháněl to křídlo,nebo stříšku,někde to pak vázlo,až jsem tu napsal,že nebudu déle čekat a objednal to ač dráž,tak raději přes internet,a ještě jedna věc kterou jsem tu řešil byly ty zadní výškové repráčky které mně tu někdo posílal vždy po půl roce dvakrát,nikdy nepřišly,a ten člověk co se chlubil že jich dostal celý pytel tu již ani nedochází,hlavně mám ještě i sz které si ani nevyzvedl,chápu tudíž,jak se cítí někdo kdo něco očekává po vzájemné domluvě a ono nic,myslím si,že by se tohle nemělo dělat,důvěra,vzájemná důvěra je to co zde lidi očekávají,jinak se ale potvrdilo,že jsou tu především více lidi s kladným postojem,vše ostatní co jsem zde kdykoliv řešil,kupoval at přes někoho nebo od někoho,tak bylo vždy v pohodě a s oboustranou důvěrou. :wink:
jo :lol:
jinak no comment, dal uz to neresim :roll: :)
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 13:13

COBEIN píše:DO TEĎ JSEM HLEDĚL NA MONITOR A HLEDAL JSEM KOMU ŽE JSEM NEPOSLAL A SLÍBYL NĚJAKÝ SPOILER NEBO PLASTOVÝ DÍL,NIC JSEM NENAŠEL. MASKY JSEM ZDE INZEROVAL A VŠEM KTEŘÍ JE CHTĚLY JSEM JE ZCELA URČITĚ POSLAL. HLAVNĚ JSEM CHTĚL NAPSAT ŽE JSEM AŽ VČERA ZJISTIL ŽE V SEKCI pokec PROBÍRÁTE RÁDIO KTERÉ JSEM NEPOSLAL. ANO NEPOSLAL PROTOŽE JSEM NA TY DVĚ RADIA MĚL ZAJEMCŮ ASI 10 A NIKDO NESMLOUVAL A NEBO SE NIKDO NEPTAL ZDA JE CENA PEVNÁ. CENA 1850.- ZA KTEROU JSEM RADIA PRODÁVAL JE AŽ MOC SUPER.
:wink: bez obav,netvrdil jsem,že se jedná o tebe,pouze jsem poukazoval na to,co se zde občas,vyjímečně stává,kdybych chtěl někoho přímo označit,tak bych to nejdříve pohledal,bohužel některé SZ jsou již smazány,tak to nelze jmenovat,ale vím,že se to stalo,možná najdu toho,kdo to tehdá prodával,vím jen,že tvrdil že to má možnost ty plasty sehnat levně,že je někdo dělá nebo co,rozhodně jsem netvrdil že ty :wink: psal jsem pouze obecně. :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 13:22

:lol: nejsem si jistý,ale bylo to v dobách jak tu ještě byl jistý Dan?vážně nevím kdo to tu nabízel,byla kolem toho debata,laminát?plast,již to nenajdu. :(

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 28 říj 2006, 13:52

Já jsem zde inzeroval stříšku kterou jsem však prvnímu kdo si o ní napsal prodal. Ty repráky jsou asi omyl,ty jsem nikdy neměl. No a s rádiem to bylo jak jsem psal,neprodám ho přece za patnáct stovek. Mám teď 2kusy funkční s kódy ale cena je pevná 1850.-+pošta. Jsem však radši když můžu radio předat osobně a vím že si ho může každý předemnou vyzkoušet. To co jsem prodal do plzně mělo závadu ale tu přisuzuji tomu,že jsem jel přes plzeň v noci a tak jsem radio vyvezl do německa a po zpáteční cestě jsme se sešli a radio předali. Je možné že ty otřesy v náklaďáku něco poškodily. Hned při další cestě jsem radio vyměnil za další -stejné. Tak že jsem taky nenechal nikoho ve srač.....ch. Pokud je ale to radio k mání(které udajně nefunguje)vezmu ho za 1000.- Mám pocit že to posílal-a PEPČA. Přes Plzeň jezdím často a tak pokud to jde koupím ho.Je lepší 1000.-než ho zase schovat do šuplíku v ponku.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 28 říj 2006, 14:59

tak jsem to poplet,né pepča ale xpolštářekx.
ASTRA LA VISTA

pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 18:52

COBEIN píše:tak jsem to poplet,né pepča ale xpolštářekx.
:wink: no proto :wink: a nejsem ta pepča,ale ten pepča,né dobrý,v pohodě,a ta stříška nebyla domlouvaná s tebou,opravdu se spíše přikláním že to bylo v dobách jak tu byla to rozepře asi s Danem?fakticky nevím,nerad bych někoho nařknul,jinak ty repráčky byly od toho M@R nebo tak nějak,prostě je to hodně dávno,co se tebe týče,tak ta cena je super,já kupoval tu mojí pětistovku dráž,a ten kdo to tehdy kupoval od tebe,tak to i psal,žes mu ho vyměnil,byl spokojený s tvým přístupem. :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 28 říj 2006, 20:24

tak super ze je vsechno vyreseno :) 8) a ja si alespon budu moct koupit nejaky hadriky :) :) :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 21:13

xpolstarekx píše:tak super ze je vsechno vyreseno :) 8) a ja si alespon budu moct koupit nejaky hadriky :) :) :)
:D :shock: :wink: jůůů,to tedy zatím chodíš ještě na ostro? :wink: bezva :wink:

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 28 říj 2006, 21:28

Já jsem rad že se to vyřešilo. Já nejsem z těch co slybujou a nedodávaj. Mám jen práci kdy jsem víc ve světě jak doma a tak tady nemůžu pořad sledovat co se děje. A taky nemůžu pořád v zahraničí zvedat telefon a sdělovat kdy co příjde.A když už něco dobře venku koupím tak nechci na telefonech svůj výdělek nechat. No a už vůbec se nechci nechat bušit z ceny. Tak to je asi vše,jdu spát zítra zase jedu ven. Jó a s tím radiem můžu počítat? Mám totíž třetí rádio a to je dost ohmatané ale funguje dobře. Tak bych přehodil přední panel a radio bude o.k. Pokud ano můžeme se sejít. V Praza samozřejmě. COBEIN
ASTRA LA VISTA

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 29 říj 2006, 17:25

COBEIN: Jasny ja se ho jedine rada zbavim :)
pepca: no jeste to tak, to uz bych nesmela vubec vylejzat z baraku :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

COBEIN

koupě radia

Příspěvek od COBEIN » 10 lis 2006, 21:31

Ahoj,tak jsem si konečně vyzvedl a domů přivezl rádio které jsem přes mého v Praze bydlícího kamaráda od tebe náš xpolštářkux koupil. Dík moc,je v super stavu a hned zítra dám z těch dvou radii jedno plně funkční dohromady. Ještě jednou dík a zase někdy. COBEIN
ASTRA LA VISTA

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 10 lis 2006, 22:48

super :) akorat, kdyz ke me prijel ten tvuj kamarad sem si myslela, ze to ses ty, tak z toho byl trosku vyplesknutej, ale pak se to vyresilo no :lol:
to ja dekuju, ani me nenapadlo ze by ho nekdo chtel :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 11 lis 2006, 11:56

To je škoda že jsem si pro něj tím náklaďákem nedojel sám,kdybych však věděl že budeš doma tak bych po té Praze jezdil tak dlouho až bych se tam dostal. No nic,snad příště. Jinak rádio už funguje. Spolu s kámošem jsme do něj implantovali vnitřek s mého,toho poškrábaného. Ještě jednou dik. COBEIN
ASTRA LA VISTA

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 11 lis 2006, 18:32

COBEIN píše:To je škoda že jsem si pro něj tím náklaďákem nedojel sám,kdybych však věděl že budeš doma tak bych po té Praze jezdil tak dlouho až bych se tam dostal. No nic,snad příště. Jinak rádio už funguje. Spolu s kámošem jsme do něj implantovali vnitřek s mého,toho poškrábaného. Ještě jednou dik. COBEIN
njo ja jsem taky nepocitala s tim ze tu jeste budu, prijel cca v 19:55 a ja jsem ve 20:00 odchazela takze nahoda njo :) tak at slouzi co nejlip :) se klidne stav jindy :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět