PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
- Luboš X17DTL
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Povídej a přeháněj, co slučilos.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Reklama
Tak toto téma mne také zajímá, vloni jsme takhle cestovali skoro od Zadaru a čím víc se blíží termín letošní dovolené, tím víc jsem "trošičku" nervózní...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Par informaci zde Ted uz se smeji (ikdyz mne ceka pekna palka za turbinu) ale verte, do smichu mi nebylo. S tou Slovinskou odtahovkou jsem se malem popral, zavolal na ne policii, pritelkyne pobodana od morskeho jezka, s alergickou reakci, ani koruna v kapse.. Diky jirkovi sem doma a auto pred domem, uz jsem jim ho tam chtel nechat..
A co přítelkyně? Dopadlo vše dobře?
Jinak koukám, že ta oprava Turba na doporučení před cestou do Chorvatska moc nepomohla
Jinak koukám, že ta oprava Turba na doporučení před cestou do Chorvatska moc nepomohla
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Avantgarde : tak to je tedy pešek
Já si ale nemohu pomoci,ale opět mě to utvrdilo,že bych se bál cestovat se svou Astrou někam hodně daleko... ( je to pořád taková nejistota,stane se něco,nebo nestane..a kdyby jooo,tak alespon vlastnit na účte pořádnou rezervu na opravu atd... )
ale jedno + to má,mezi námi jsou pořád hodní a MOC ochotní lidičky
Já si ale nemohu pomoci,ale opět mě to utvrdilo,že bych se bál cestovat se svou Astrou někam hodně daleko... ( je to pořád taková nejistota,stane se něco,nebo nestane..a kdyby jooo,tak alespon vlastnit na účte pořádnou rezervu na opravu atd... )
ale jedno + to má,mezi námi jsou pořád hodní a MOC ochotní lidičky
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, ze jsem si tu vymenu turba nechaval az po lete.. uz na to melo pravo, ale trosku odeslo drive..
Pritelkyne jiz lepsi, sice nam v Ljubljane nepomohli ani v jedne ze 2 nemocnic, ale dnes uz jde do ceske.
Popravde takovouhle ochotu jsem opravdu necekal. Klobouk dolu..
Pritelkyne jiz lepsi, sice nam v Ljubljane nepomohli ani v jedne ze 2 nemocnic, ale dnes uz jde do ceske.
Popravde takovouhle ochotu jsem opravdu necekal. Klobouk dolu..
Tak ještě že to dopadlo takhle třikrát sláva jimimu si udělal takovou malou neplánovanou dovču
Capone :
A kdyby si jel např. kadettem, tak by si neměl obavy? Myslím si, že ikdyby si jel jakýmkoliv autem a před odjezdem by si prohlédnul vše co se má, tak stejně pokud má ta daná součástka odejít, tak odejde bez ohledu na to, kde zrovna jsi
Navíc hodně lidí podceňuje pojištění pro tyto případy, ikdyž nejsou nijak drahá ( oproti tomu, když se něco opravdu stane, je to pakatel a máš jistotu zabezpečení )... Něco podobného teď řeším s jedním kolegou tady z fóra
A kdyby si jel např. kadettem, tak by si neměl obavy? Myslím si, že ikdyby si jel jakýmkoliv autem a před odjezdem by si prohlédnul vše co se má, tak stejně pokud má ta daná součástka odejít, tak odejde bez ohledu na to, kde zrovna jsi
Navíc hodně lidí podceňuje pojištění pro tyto případy, ikdyž nejsou nijak drahá ( oproti tomu, když se něco opravdu stane, je to pakatel a máš jistotu zabezpečení )... Něco podobného teď řeším s jedním kolegou tady z fóra
Nené,mě jde jen o to,že když podniknout nějakou delekou cestu autem,tak si našetřt i na nějakou opravu,či základní odtah.. Prostě naškludlit si pro strýčka příhodu...
Utratit všechno za dovolenou a když se něco posere,tak jsi bez koruny ??? to je hodně blbá představa
a k tomu pojištění ??? Divil bych se,kdyby tvá asistenční služba ti pomohla s odtahem + opravou až k tobě domů v ceně pojištění... Co jsem se tak poptával,v ceně nadstandartu je " nepamatuji si přesně " zdarma odtah do servisu - cca 50 km od místa poruchy.. Další KM nad je za 18 kč/km...Tak třeba při cestě k Chorvatům je to nějakžch 18 000,- za odvoz domů...
Prostě bez prašulek na opravu je to jak Ruská ruleta...
( třeba z mé zkušenosti - Jednou za čas jezdíme do rajchu do Europa parku-cca 700 km z Prahy,cestou domů "naštěstí cca 5km před barákem mi prdla olejová pumpa" auto nepojízdné..To kdyby se mi stalo v rajchu a před sebou bych měl 700 km domů,,,nooo asi bych se a pak .. Odtah by mě stál nějakých 13 000,- + oprava... Opravovat něco v cizině,bez možnosti se dokecat + porada machanika od známého,či tak něco,není nic pro mě...
hmmm,to jsem se rozepsal...Sorry za OT
Utratit všechno za dovolenou a když se něco posere,tak jsi bez koruny ??? to je hodně blbá představa
a k tomu pojištění ??? Divil bych se,kdyby tvá asistenční služba ti pomohla s odtahem + opravou až k tobě domů v ceně pojištění... Co jsem se tak poptával,v ceně nadstandartu je " nepamatuji si přesně " zdarma odtah do servisu - cca 50 km od místa poruchy.. Další KM nad je za 18 kč/km...Tak třeba při cestě k Chorvatům je to nějakžch 18 000,- za odvoz domů...
Prostě bez prašulek na opravu je to jak Ruská ruleta...
( třeba z mé zkušenosti - Jednou za čas jezdíme do rajchu do Europa parku-cca 700 km z Prahy,cestou domů "naštěstí cca 5km před barákem mi prdla olejová pumpa" auto nepojízdné..To kdyby se mi stalo v rajchu a před sebou bych měl 700 km domů,,,nooo asi bych se a pak .. Odtah by mě stál nějakých 13 000,- + oprava... Opravovat něco v cizině,bez možnosti se dokecat + porada machanika od známého,či tak něco,není nic pro mě...
hmmm,to jsem se rozepsal...Sorry za OT
Naposledy upravil(a) Capone dne 05 srp 2009, 20:47, celkem upraveno 1 x.
SZ, toto téma není vhodné pro pokračování v tomto vlákně
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Já bych touto cestou rád poděkoval Avantgardovi, že mi umožnil v pracovním týdnu alespoň na den vypadnou na "dovolenou" k moři. Jelikož jsem tak vytížen, že již druhé léto nestíhám dovolenou, bylo fajne alespoň na otočku dojet k moři a opláchnout se V zimě sice bylo na Kanárech fajne, ale ta dovča v létě mi prostě chybí. Takto se spojilo alespoň příjemné s užitečným. Jsem rád že jsme všichni doma a v pořádku. Od toho jsme v klubu, že když se něco stane, jsme schopni si pomoci bez placení pro nás astronomických částek jako 15-20tisic za odtah. To bych brecel i ja tohle dat.
+ jedna fotka spokojeneho Petra kdyz uz se jelo domu
+ jedna fotka spokojeneho Petra kdyz uz se jelo domu
-
chtěl bych poděkovat RomanoviK zaza dobré rady a za vstřícnost kterou má (kéž bi bylo tak.lidí víc) děkuji moc!!!!! tak dobrého a ochotného človeka jsem dlouho nepotkal!!
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Moc díky Arvy za super návod na demontáž vložky zámku. Moc mi to dnes pomohlo. Díky
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky Vojtovi za support po telefonu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Děkuju Astramanovi za pomoc s avatarem jinak bych byla ztracená
Nemám OPELa, ale tak to je fuk v čem se přibližuje moje zadnice z bodu A do bodu B né ?:))))
"Když to tam není, tak to tam nedáš" :D
"Když to tam není, tak to tam nedáš" :D