CAR 500 - nezvěstné!!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Od toho je pokec, neee? Apropo. Kdyz se budes zivit tim elektro, to je vse co k tomu reknes?? ..proste se to posere...? Jako kde se da sehnat snimac, cena, jit do toho, resit, nebo vratit....?manli2 píše:moc to řešíte.... prostě se to posere ani nevíte jak....
Ale jak rikas, uz to resit nebudem, JA to nejak vyresim. Toto je posledni, co pisu.
Zdar
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
asi takle... nejlepčí je sehnat nějaký druhý rádio třeba nefunkční a dát je dohromady .... pač za jinej snímač dáš litr nebo i 2, jinak musíš si ujasnit jestli se ti do toho vyplatí vrážet další prachy... takže bud ho sprav, nebo jestli si ho koupil za málo tak ho vyhod.... pořípadě vrat...kulda píše:Od toho je pokec, neee? Apropo. Kdyz se budes zivit tim elektro, to je vse co k tomu reknes?? ..proste se to posere...? Jako kde se da sehnat snimac, cena, jit do toho, resit, nebo vratit....?manli2 píše:moc to řešíte.... prostě se to posere ani nevíte jak....
Ale jak rikas, uz to resit nebudem, JA to nejak vyresim. Toto je posledni, co pisu.
Zdar
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
manli2 píše:nejlepčí je sehnat nějaký druhý rádio třeba nefunkční a dát je dohromady...
A co myslis, ze tak asi delam posledni skoro 2 mesice? Kdyz se to tak s tim COBAINem posralo? a ze bych zase shanel jine a to by mohlo byt namraky, ale zrovna CD v pohode?
Mno a stim vyplati - nevyplati. Ikdyz bude oprava za 2t + ta cenicka od xpx - jsme na 3,5t. To bych mel AR na MP3 a pul kabliku na volant
Navic by to byl nejaky designovy nebo tlacitkove podsvetleny hnus. Este se ti zda, ze malo resim?
Muzem pridat
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
to xpolstarekx : tak radio dnes odeslano, prijde zitra. To je rychlost, co? Fakt me to mrzi, ale neslo to jinak, vlastne jsem rad, ze to chapes, veris mi a jsi ochotna jej vzit zpet.
P2 potvrdil vyrok P1 a snimac je v lisi. Oprava - jen pro "skalni fandy", tzn. ze snimace(lasery) jdou tezko, ale jdou sehnat, cena je jak uz sem rikal pro fanousky, odhadnul tak 2000.- min. Prej je to tim, ze tyto (a jine) radia si OPEL nechal vyrobit na zakazku a podle toho to vse. Nahrada pry taky jde, ale v tu chvili nevedel info.
P4 (novy), ktery se zabyva audio tech. ma nove CDR 500 za 5000 , pry u Opel je za 15 A s tou nefunkcnosti - mohl se snimac spatnym skladovanim provesit, to se pry stava. A taky se pry lidi zbavuji, kdyz uz to spatne nacita, treba z bouracek apod. TIM SAMOZREJME NEMYSLIM TEBE
Taaaaakze zaver. Pouzite uz brat, po zkusenostech s opravou-neopravou a kdyz, tak drahou jak prase, NEBUDU. A taky by mi to nemusel jiny vzit zpet, tak jako ty
Jdu do neorigo nebo gramofonu
Na dalsi spolupraci se tesim
P2 potvrdil vyrok P1 a snimac je v lisi. Oprava - jen pro "skalni fandy", tzn. ze snimace(lasery) jdou tezko, ale jdou sehnat, cena je jak uz sem rikal pro fanousky, odhadnul tak 2000.- min. Prej je to tim, ze tyto (a jine) radia si OPEL nechal vyrobit na zakazku a podle toho to vse. Nahrada pry taky jde, ale v tu chvili nevedel info.
P4 (novy), ktery se zabyva audio tech. ma nove CDR 500 za 5000 , pry u Opel je za 15 A s tou nefunkcnosti - mohl se snimac spatnym skladovanim provesit, to se pry stava. A taky se pry lidi zbavuji, kdyz uz to spatne nacita, treba z bouracek apod. TIM SAMOZREJME NEMYSLIM TEBE
Taaaaakze zaver. Pouzite uz brat, po zkusenostech s opravou-neopravou a kdyz, tak drahou jak prase, NEBUDU. A taky by mi to nemusel jiny vzit zpet, tak jako ty
-
- Kontaktovat uživatele:
no jo neda se nic delat,kulda píše:to xpolstarekx : tak radio dnes odeslano, prijde zitra. To je rychlost, co? Fakt me to mrzi, ale neslo to jinak, vlastne jsem rad, ze to chapes, veris mi a jsi ochotna jej vzit zpet.
ja to soupnu znamymu at mi ho vymeni v nakym opelovi za funkcni a prodam to co mi prinese njo prece ho nevyhodim a tys to poslal na dobirku? nebo obyc postou? ze to tu bude tak brzo?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
pokažené radio
POKUD JE TO POKAŽENÉ RÁDIO K MÁNÍ,1000 .-ZA NĚJ DÁM+POŠTU. Dnes jsem se sem dostal,a musím trochu reagovat abych se bránil. Rádio jsem tehdy neposlal a ani jsem se dál neozíval,protože mi (kupující)po telefonu navrhoval nižší cenu než jsem chtěl. Špekulant-tak se u nás těmto lidem říká. Rádio jsem tehdy prodal do plzně a taky trochu zahaprovalo. Při další cestě jsem ho vyměnil za druhé které funguje asi dobře protože mi nikdo nevolá. Toto vadné jsem si opravil sám a mám ho dodnes ve svém autě. Proto vím co s tím rádiem je a za 1000.-ho beru. Pokud je k mámí.
ASTRA LA VISTA
to Cobein:
Tim (kupujicim), co po telefonu smlouval myslite me? Takze tim "spekulantem"? To snad ne!? Pokud vim, tak jsem se (a je tomu zhruba 2 a pul mes.) pri hovoru zeptal jestli je tam ta cena 1850.- a VY jste rek : "tak za 1500...Neznam cloveka, ktery by na to nepristoupil.
Me zarazi jina vec. A sice ze jste se dostal k reakci az ted, ze jste nereagoval na maily, SZ, SMS a telef.
Prodrbal jsem cekanim na NIC 3 tydny. Taky jsem o vas cetl jine prispevky s temi radoby sport.maskami. Nejake "opomenuti" dodani nabiz.zbozi (mam pocit, ze se jednalo o nejake plast.dily nebo spoiler pepcovi), ted zase handlovani s neurcitym poctem kusu prapodivnych radii, vykoupit - opravit - prodat..
Podvodnicek - u nas se zase takto rika takovym lidem.
Tim (kupujicim), co po telefonu smlouval myslite me? Takze tim "spekulantem"? To snad ne!? Pokud vim, tak jsem se (a je tomu zhruba 2 a pul mes.) pri hovoru zeptal jestli je tam ta cena 1850.- a VY jste rek : "tak za 1500...Neznam cloveka, ktery by na to nepristoupil.
Me zarazi jina vec. A sice ze jste se dostal k reakci az ted, ze jste nereagoval na maily, SZ, SMS a telef.
Prodrbal jsem cekanim na NIC 3 tydny. Taky jsem o vas cetl jine prispevky s temi radoby sport.maskami. Nejake "opomenuti" dodani nabiz.zbozi (mam pocit, ze se jednalo o nejake plast.dily nebo spoiler pepcovi), ted zase handlovani s neurcitym poctem kusu prapodivnych radii, vykoupit - opravit - prodat..
Podvodnicek - u nas se zase takto rika takovym lidem.
DO TEĎ JSEM HLEDĚL NA MONITOR A HLEDAL JSEM KOMU ŽE JSEM NEPOSLAL A SLÍBYL NĚJAKÝ SPOILER NEBO PLASTOVÝ DÍL,NIC JSEM NENAŠEL. MASKY JSEM ZDE INZEROVAL A VŠEM KTEŘÍ JE CHTĚLY JSEM JE ZCELA URČITĚ POSLAL. HLAVNĚ JSEM CHTĚL NAPSAT ŽE JSEM AŽ VČERA ZJISTIL ŽE V SEKCI pokec PROBÍRÁTE RÁDIO KTERÉ JSEM NEPOSLAL. ANO NEPOSLAL PROTOŽE JSEM NA TY DVĚ RADIA MĚL ZAJEMCŮ ASI 10 A NIKDO NESMLOUVAL A NEBO SE NIKDO NEPTAL ZDA JE CENA PEVNÁ. CENA 1850.- ZA KTEROU JSEM RADIA PRODÁVAL JE AŽ MOC SUPER.
ASTRA LA VISTA