teď přesně nevím, ale asi joJocker píše:Zavařené zadní kliky, zamračená kapota?
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
už HONDA civic VTEC
- Reklama
Potřebuju si něco ujasnit. V jednom vlákně tady jsem se dozvěděl, že se u nás pohybuje člen(ka) s nickem Fialka. Má mít chromový kliky a modrou barvu na svém htb. Takové auto znám jen jedno a vím kde stává každý den, ale má nálepku jiného klubu Takže potkal jsem tvé auto Fialko nebo nepotkal?? Jde mi jen oto jestli mám příště blikat nebo ne
A myslím že to je i odpověď na otázku Bubosaka o pár příspěvků vejš
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Nebol volado odtialto vcera asi okolo pol sedmej v Petrzalke na pumpe? Strieborny 3dver, smer od pristavneho mostu na antolsku po obchvate okolo petrzky??? Som blikol ale manik nevsimol...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Ahoj. Tak já se teda přiznám To je naše astrule a já psala, že se pohybuji po Boskovicích docela dost. Jen Tvého zeleného bleska jsem ještě nezahlédla.Bubosak píše:Tak se pánové pochlubte kdo stál v sobotu odpoledne v Boskovicích před restaurací Eden...??... Modrá Astrule s modrým lízátkem a na konci pochromovaným či zastříbřeným..
Ahoj Petrasi. Tvůj příspěvek se mě ani trochu nelíbí. Ano, jsem to já a ta nálepka není jiného klubu. Ta je z doby, kdy ještě vaše klubové nálepky nebyly. Myslíš, že je členství v nálepce?Petras píše:Potřebuju si něco ujasnit. V jednom vlákně tady jsem se dozvěděl, že se u nás pohybuje člen(ka) s nickem Fialka. Má mít chromový kliky a modrou barvu na svém htb. Takové auto znám jen jedno a vím kde stává každý den, ale má nálepku jiného klubu Takže potkal jsem tvé auto Fialko nebo nepotkal?? Jde mi jen oto jestli mám příště blikat nebo ne
Ahoj Fialko, mě by dost zajímalo proč se ti ten příspěvek nelíbí???????
Já se ani slůvkem nezmínil že je členství v nálepce!! Já si jen chtěl ujasnit jestli je to to správné auto abych příště věděl koho jsem to potkal. Nálepka klubu má za úkol říct ostaním klubákům "ahooj já patřím k vám" (jestli to dobře chápu).. Tvoje nálepka je jiná a proto jsem auto s touto nálekou nebral jako auto klubu astra-g. Ale po popisu M.erika že tvoje auto je modrý a má stříbrný kliky mi došlo že to bude asi to ono auto a proto jsem se tu zeptal (mimochodem úplně slušně a bez jakékoliv negativity) jestli je to tvoje auto.
Tvoje odpověď mě docela zamrzela a nechápu kde jsi vzala tu doměnku že jsem to myslel špatně.. Ale i tak promiň a až se někde potkáme tak už vím že zablikat mám..
P.S.: Astrule je to moc pěkná už párkrát jsem ji okukoval. Jo a pěkný kola moc jí slušej..
Já se ani slůvkem nezmínil že je členství v nálepce!! Já si jen chtěl ujasnit jestli je to to správné auto abych příště věděl koho jsem to potkal. Nálepka klubu má za úkol říct ostaním klubákům "ahooj já patřím k vám" (jestli to dobře chápu).. Tvoje nálepka je jiná a proto jsem auto s touto nálekou nebral jako auto klubu astra-g. Ale po popisu M.erika že tvoje auto je modrý a má stříbrný kliky mi došlo že to bude asi to ono auto a proto jsem se tu zeptal (mimochodem úplně slušně a bez jakékoliv negativity) jestli je to tvoje auto.
Tvoje odpověď mě docela zamrzela a nechápu kde jsi vzala tu doměnku že jsem to myslel špatně.. Ale i tak promiň a až se někde potkáme tak už vím že zablikat mám..
P.S.: Astrule je to moc pěkná už párkrát jsem ji okukoval. Jo a pěkný kola moc jí slušej..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
Ja vcera potkal Nosound89 menili jsme zadni svetla a bral jsem od neho rezervu 15"
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE
Cez tyzden som videl po Pelhrimove behat Manliho.Ale som zmeteny lebo na fotke ma astru zelenu a teraz neviem ci je to fake alebo ju prestiekal
je to fake... furt je červená... kde si mě viděl?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel ze ses pomat dat na ní takovou radioaktivitu i kdyz byla by to asi jedina astra v ČR takovadle vyblita zelena
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Videl som Ta v Pelhrimove isiel si okolo Kauflandu smerom dole a za 5 minut zase hore po ceste
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi hledal nárazník..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Naraznik?? Preco?
-
- Kontaktovat uživatele:
Protože to je Manliho bolest... už sice není sníh, ale on ho stejně zase jenou někde nechá..
Moje Astrina 1,7DTi
Jak se jedná o nárazník nebo pokuty, tak to je Manli