hm najdi mi na Zizkove placeny ....Capone píše:Tak to je drsný Lubo
Hold člověk se může jen utěšovat,že se nestalo něco jiného,co by hodně zamrzelo Jediná obrana je,dát auto na hlídané.Nemusím se obávat,co najdu na autě každý další den a snížim tyto události na úplné minimum...
jinak samo držim palečky,aby to nebylo nic zásadního
Lidi jsou kur.y!!!!
Re: Lidi jsou kur.y!!!!
- Reklama
ani placené není jistota.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Takžééé dneska jsme s Prmou u něj v garážích dělali na tý "od oka geometrii" aby již nebyl stočený volant a kola mířili obě stejně No fakt se povedlo , volant je rovně a drží , auto drží stopu , jen cestou domů jsem na nerovnostech pociťoval takovej jakoby neklid, jako kdyby auto uskakovalo z jedný strany na druhou a hned jsem si uvědomil, že jsme to s tou sbíhavostí kol (do A) asi trochen přešvihli, takže když se jedna strana odlehčí, tak zabere ta druhá a tudíž to tancování
Nicméně už mám u Romana (Bundeles) objednaný opět díly a jen co dojdou, tak se bude měnit rameno, doufám že na těhlici už nedojde
Tímto chci hodně poděkovat všem co mi poradili a ještě poradí , těm kteří se mnou soucítí , Romanovi za odeslání příští týden potřebných dílů a určitě Prmovi (Martinovi) za jeho nezištnou a okamžitou pomoc v časem nás Oplistů tak těžkých ,s další laborací této záležitostui budu samozřejmě referovat o průběhu a provedených úkonech, třeba se to někomu do budoucna bude hoditíky.
Díky, díky, díky
Nicméně už mám u Romana (Bundeles) objednaný opět díly a jen co dojdou, tak se bude měnit rameno, doufám že na těhlici už nedojde
Tímto chci hodně poděkovat všem co mi poradili a ještě poradí , těm kteří se mnou soucítí , Romanovi za odeslání příští týden potřebných dílů a určitě Prmovi (Martinovi) za jeho nezištnou a okamžitou pomoc v časem nás Oplistů tak těžkých ,s další laborací této záležitostui budu samozřejmě referovat o průběhu a provedených úkonech, třeba se to někomu do budoucna bude hoditíky.
Díky, díky, díky
Mobil : 602318645
Luboši,tedˇ mě ještě napadlo-brzo ,že jsme měli měřící zařízení zkalibrovat s mým autem a pak porovnat tvoje a dát stejné mm a poté srovnat volant. Pátek no
To se doladí .Na světla by to uměl udělat přesně každej trouba ,ale my kutilové............TO DÁME!!
To se doladí .Na světla by to uměl udělat přesně každej trouba ,ale my kutilové............TO DÁME!!
Astra 1,4 16V