Lidi jsou kur.y!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Pitman

Re: Lidi jsou kur.y!!!!

Příspěvek od Pitman » 21 črc 2011, 21:53

Capone píše:Tak to je drsný Lubo :evil: :cry: :evil:

Hold člověk se může jen utěšovat,že se nestalo něco jiného,co by hodně zamrzelo :?: Jediná obrana je,dát auto na hlídané.Nemusím se obávat,co najdu na autě každý další den a snížim tyto události na úplné minimum...

jinak samo držim palečky,aby to nebylo nic zásadního :wink:
hm najdi mi na Zizkove placeny ....

Reklama

spermin

Příspěvek od spermin » 22 črc 2011, 12:25

ani placené není jistota. :( :(
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 22 črc 2011, 21:57

Takžééé dneska jsme s Prmou u něj v garážích dělali na tý "od oka geometrii" aby již nebyl stočený volant a kola mířili obě stejně :D No fakt se povedlo 8) , volant je rovně a drží 8) , auto drží stopu 8) , jen cestou domů jsem na nerovnostech pociťoval takovej jakoby neklid, jako kdyby auto uskakovalo z jedný strany na druhou a hned jsem si uvědomil, že jsme to s tou sbíhavostí kol (do A) asi trochen přešvihli, takže když se jedna strana odlehčí, tak zabere ta druhá a tudíž to tancování :lol:
Nicméně už mám u Romana (Bundeles) objednaný opět díly a jen co dojdou, tak se bude měnit rameno, doufám že na těhlici už nedojde :shock: :lol:
Tímto chci hodně poděkovat všem co mi poradili a ještě poradí :) , těm kteří se mnou soucítí :lol: 8) , Romanovi za odeslání příští týden potřebných dílů a určitě Prmovi (Martinovi) za jeho nezištnou a okamžitou pomoc v časem nás Oplistů tak těžkých :) :lol: 8) 8) ,s další laborací této záležitostui budu samozřejmě referovat o průběhu a provedených úkonech, třeba se to někomu do budoucna bude hoditíky. 8)
Díky, díky, díky :) :)
Mobil : 602318645

prma

Příspěvek od prma » 23 črc 2011, 00:53

Luboši,tedˇ mě ještě napadlo-brzo :roll:,že jsme měli měřící zařízení :lol: zkalibrovat s mým autem a pak porovnat tvoje a dát stejné mm a poté srovnat volant. Pátek no :x
To se doladí :P .Na světla by to uměl udělat přesně každej trouba :lol: 8) ,ale my kutilové............TO DÁME!!
Astra 1,4 16V

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 23 črc 2011, 13:14

Martine jasněěěě :lol: 8) 8)
Mobil : 602318645

Odpovědět