GPS navigace - vše o tomto tématu
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak panove, pokrocil nekdo s drzakem na PDA/navigaci? JA uz to snad vydumam, ten husi krk uz mi leze krkem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No Miloshy jápoužívám taky na sklo, ale není to husí krk, je to celý z plastu ve tvaru sloního klu, nebo jak bych to napsal. Dřív jsem to kupoval v Sunnysoftu a se vším to stálo kolem litru no a nedávno jsem to viděl v nějakym letáku supermarketu za cca. 300 kaček !! Ale užnevím v kterym, takže musíš prolistovat všechny známnější super a hyper letáky, sorry.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sloni kel myslis jako ten drzka co ma treba original tomtom?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak za sebe mohu říct, že mi bohužel nic nedošlo .Defender píše:Takže kluci omlouvám se, ta chyba v mailu byla u mne v nastavení smtp servru. Už to odesílám, i tobě Marky .
PS: Takže fotky odeslány, písněte sem jestli to došlo, dneska nějak už nevěřím ničemu .
Hele, pro zajímavost, do Tomíka to bude třeba ještě zkonvertovat
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=82
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, přesně s tímhle jsem ujel v autě asi 70km, nastaveno na několik vesnic po sobě. Někdo říkal, že to MIO má nepřesnou navigaci, ale Tom Tom v tom pracuje skvěle, faks přesností na metr..... Za nějakách 7000,neber to. Ale tenhle zrovná nemá WiFi. Jestli je to ten co jsem měl v autě..Marky píše:Slušné mašinky za dobré peníze a třeba tato výběhová A701 na to co umí je skoro zadarmo . Tomíka jsem na tom zkoušel u kámoše a jede naprosto krásně i ten displej je použitelný.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já t´d budu měnit svou N6280 za E50, která taky umí navigaci. Tak uvidím, možná bych překousl i to WiFi, když u MIA je tak good cena...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Ta A701 se da sehnat uz kolem 6500 s DPH, pokud opravdu potrebujes wifi, tak by se asi dala pouzit nejaka SDIO wifi karta a treba i s pameti http://palmare.idnes.cz/pda.asp?r=pda&c ... 309416_pda ale je to o penezich navic .