tak stále neběduj,a něco pro to dělej,i tu ochotu pomoci ti se na sraz dostat ti tu nabízelixpolstarekx píše:ty joooo ja ci takyyyy na sraaaz
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
zdravím,tak jsem zdárně uvedl opět do chodu motůrky naklápění světel,pouhá banalita,žádná složitá závada,žádné vyndavání celého světla,není vlastně třeba ani vytahovat motůrek ze světla,jinak hlavně hnedka nekupujte motůrek nový,může to být stejný problémek jako to bylo u obouch mojich motůrků,je to jen maličkost.
Aspon, ze uz ti to chodi.
Jak jsi byl z toho nervozni, tak to nakonec dopadlo dobre, ze?
Btw. Ty Oktavkari jsou fakt cu...i, jak jsem te videl v zrcatku, uz jsem myslel, ze jdes do pangejtu. Ten druhej byl taky dobrej.
Co na to rict... doufejme, ze ty idioti brzo budou bez papiru.
Btw. Ty Oktavkari jsou fakt cu...i, jak jsem te videl v zrcatku, uz jsem myslel, ze jdes do pangejtu. Ten druhej byl taky dobrej.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
no jsem štastný jako blecha,jsem to více rozvedl v elektroinstalaci,může se to hodit dalším,jinak to co se dělo,co jsi sledoval v zrcátku,měl jsem docela honičku,měl nás chytit,tak jsme se roztočili asi všichni,no v tu chvíli bych přecvaknul prdelí ostnatý drát,jinak tomu nevěřím,tito grázlíci,arogantní volové,kterým je jedno,že do krizovky dostávají nevinný lidi,ti své chování nezmění,ti se z toho vykoupí,horší je,že tě třeba zmrzačí a to v lepším případě,ani jsem nevěděl,že jsi to stačil sledovat,to co se dělo.
- Princ William
jo ty dva magori z oktavkou byl fakt hovada debilni muzu to jen potvrdit.Luky píše:Aspon, ze uz ti to chodi.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
nene o tom to opravdu nebylo myslis jako ze se bojim par chlapu jo? tsschZdeněk Lbc píše:Tak hlavně že je Ti už líp. Snad jsi z toho setkání neměla trému a nedostala s....... jéé, chtěl jsem říct průjem.
pepca: Necouvla sem schvalne, sem rikala proc sem nejela
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Princ William
tak dneska jsem si vyzvednul lakovane dily. je to super. odstin je stejnej a cena nebyla zase az tak desna (sice ne za pusu ). tak se tesim az to tam nastrojim a behem pristiho tydne to sem hodim. ted nekecam jeste musim nakej ten peniz usetrit na tu navigaci (pristi tyden si ji asi koupim. teda pokud jeste bude )
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
A co to znamená že nebyla děsná Jestli to není tajnýPrinc William píše:tak dneska jsem si vyzvednul lakovane dily. je to super. odstin je stejnej a cena nebyla zase az tak desna (sice ne za pusu ). tak se tesim az to tam nastrojim a behem pristiho tydne to sem hodim. ted nekecam jeste musim nakej ten peniz usetrit na tu navigaci (pristi tyden si ji asi koupim. teda pokud jeste bude )
- Princ William
moje special cena 8000t jinak ta cca 11 000. (strikana maska voba prahy, kliky, bocni listy, horni listy na strese co prechazeji do predniho okna, mracitka prednich svetel, predni coupe naraznik a predni spoiler pod naraznik jo a jeste obe zrcatka.) same drobnosti s velkym prostrikem811018 píše:A co to znamená že nebyla děsná Jestli to není tajnýPrinc William píše:tak dneska jsem si vyzvednul lakovane dily. je to super. odstin je stejnej a cena nebyla zase az tak desna (sice ne za pusu ). tak se tesim az to tam nastrojim a behem pristiho tydne to sem hodim. ted nekecam jeste musim nakej ten peniz usetrit na tu navigaci (pristi tyden si ji asi koupim. teda pokud jeste bude )
- Princ William