CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 22 zář 2006, 19:04

kulda píše:xpolstarekx: no jo, ale jinak je fakt krasne....

Jo a vsechno nej ke svatku.....v srpnu......hezke jmeno :wink: Jednu s takovym znam, sme se rozesli dramaticky, je to uz davno, obcas sem melancholicky... :cry: :lol: :lol:
Rikal sem ji tak hezky, zdrobnele....no....
Tak nic, uz se tim netrap, jsem vazne rad, ze jej mam. :P :P

Ajoj.
Jeh, dekujuuu.... a jak to vypada s tim radiem? uz to nak jde nebo... ty jo fakt me to stve :cry:
btw.: dekuju za pochvalu jmena... :wink:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

kulda

Příspěvek od kulda » 23 zář 2006, 00:23

xpolstarekx : mno, s tim radiem...Sem to vazne nezkousel samoopravit bo vycistit, ikdyz manliho navod byl tak skvely.
Jen sem otevrel horni kryt, 5 min. cucel a zase zavrel. Odnes sem to do servisu, v pondeli ci v utery da vedet.
To, ze sem mu rek, ze to bude "jen" pravdepodobne zaprasene, se ho neskutecne dotklo a rek, ze taky muze byt v haji laser. :shock: :shock: :? :wink:
To ma naser...Pak ze se ceny laseru do AR pohybuji od 1000.- a vyyyyys. To ma jeste vic naser :cry: :cry: :wink:
Nevim. Nemohlo to byt dopravou? Ze by s tim postaci Ondrove triskali?? :roll: :roll: :roll:
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 23 zář 2006, 20:28

ty jo :( to fakt nechapu :( kdyt me to normalne fungovalo... prece by se to samo od sebe nerozbilo hm? :cry:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 23 zář 2006, 20:50

xpolstarekx píše:ty jo :( to fakt nechapu :( kdyt me to normalne fungovalo... prece by se to samo od sebe nerozbilo hm? :cry:
Japato, ze nejsi na srazu? Tam urcite smutni - po tobe :lol: :lol:
No abysme to uzavreli s tim radiem a porad se nedivili. Proste je to tak. Fakt si nevymyslim, srandu si nedelam (to by me tak dlouho nebavilo) a taky me to mrzi.
Navrhoval bych, bylo-li by mozno, pri vazne poruse a opravy na tisice (na to fakt nemam) poslati jej zpet? :cry: Je fakt, ze jsi jej mohla zkontrolovat :oops: :oops:
Dejme tomu, ze by sis 200.- odecetla za tu starost a posilani(s hnusakama :lol: )
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 23 zář 2006, 21:01

kulda píše: Japato, ze nejsi na srazu? Tam urcite smutni - po tobe :lol: :lol:
No abysme to uzavreli s tim radiem a porad se nedivili. Proste je to tak. Fakt si nevymyslim, srandu si nedelam (to by me tak dlouho nebavilo) a taky me to mrzi.
Navrhoval bych, bylo-li by mozno, pri vazne poruse a opravy na tisice (na to fakt nemam) poslati jej zpet? :cry: Je fakt, ze jsi jej mohla zkontrolovat :oops: :oops:
Dejme tomu, ze by sis 200.- odecetla za tu starost a posilani(s hnusakama :lol: )
ja jsem byla celej den :) ted nahravam fotky aby ses mohl podivat jaky to tam bylo :) jsem uplne mrtva a spalena :)
Helejd to je jasny, estli nebude fachat, ze to posli zpatky.... jak rikam, me to fachalo, vymenila jsem to za JVC, soupla do garaze a tam to lezelo, estli to rozbili na poste ... nevim... abych to zkousela, me ani nenapadlo, kdyz to fungovalo. Nu coz.... neda se nic delat :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 23 zář 2006, 21:32

Tak to joooo! S tim srazem! Ja ze je to i pres noc, parba jak blazen, zbesile jizdy po trave, bourani do nevinnych divaku, a pak TV Nova..... :lol: :lol: :lol:
To s tim radiem dik, mas seerdce na pravym miste...
Foto nekam dejte(pokud vas cvakalo vic), moc rad se podivam.... :P :P

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 24 zář 2006, 23:04

kulda píše:Tak to joooo! S tim srazem! Ja ze je to i pres noc, parba jak blazen, zbesile jizdy po trave, bourani do nevinnych divaku, a pak TV Nova..... :lol: :lol: :lol:
To s tim radiem dik, mas seerdce na pravym miste...
Foto nekam dejte(pokud vas cvakalo vic), moc rad se podivam.... :P :P
fotky uz jsou nahazeny v sekci srazy :) tak jukni...njo parba urcite byla, zustal tam v kempu pepca, Zdenek_Lbc a Princ_William :) tak urcite zakalili :))
btw.: to radio ti vrati ten prdola kdy? Ja ho doma rozeberu, vycistim, vyzkousim a prodam :lol: :lol: :lol: nebo vyhodim :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 25 zář 2006, 19:01

xpolstarekx . ten prdola mi to radio prave dnes vratil. A dal sem ho jinemu prdolovi. Pac ten P1, ze po vycisteni O bodou a vyzjistil, ze je v haji laser-snimac a ten ze neni schopny sehnat :roll: :twisted: :twisted:
Tak ted je to u P2 a ten zase, ze jak je mozne, ze nejde sehnat :roll: kdyz je vnitrek Sony a taky ze to nekdy jde jen "ozivit" :roll:
Delam, co muzu, shanim, volam, ptam se, cekam, a sem imrvere nasran, jaky je problem sehnat BLBY snimac do AR :!: :!: :!:
P3, kteremu jsem volal, zase ze bez displaye neopravuje - amater :!: :lol: A ten zase, ze ceny snimacu 1000.- ---2500.- :twisted: :twisted:
Tak takhle se veci maji. Ani nevim, proc toto vse delam, jde videt, ze mi na tomto radiu zalezi, at to stoji, co to stoji. Ikdyz kam az se vysplha cena, NETUSIM :roll: :roll: :lol: :lol:

Toz tak

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 25 zář 2006, 19:08

jeziiiis.... :roll: :roll: :roll: tak to by me fakt ale zajimalo jak se tohle mohlo stat.... mi nerikej ze se to samo rozbilo.... nebo estli s tim nekde flakli na poste... nebo ja fakt nevim.... to ale stve i me tedkonc, vypadam jak blb, ze prodavam vadny veci :cry: ty jooo :( nebo estli naka krysa to vokousala :) ja fakt nevim a stve me to :(
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 25 zář 2006, 19:17

xpolstarekx píše:nebo estli naka krysa to vokousala
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sem se ptal, esli to postaci neznicili, jak si s tim treba "kopali" a prej ne-e. Ze by ty radia do cars mela byt betelne stavena, takze fakt prej ne-e. Ale jsou veci mezi nebem a zemi, ze jo :roll: :wink:
Treba fakt nejaka myska-elektro-maniac :lol: :lol:

pepca

Příspěvek od pepca » 25 zář 2006, 19:24

xpolstarekx píše:jeziiiis.... :roll: :roll: :roll: tak to by me fakt ale zajimalo jak se tohle mohlo stat.... mi nerikej ze se to samo rozbilo.... nebo estli s tim nekde flakli na poste... nebo ja fakt nevim.... to ale stve i me tedkonc, vypadam jak blb, ze prodavam vadny veci :cry: ty jooo :( nebo estli naka krysa to vokousala :) ja fakt nevim a stve me to :(
:cry: nechci dělat nějaké rozepře,ale znáš to,když to je v chodu,tak to šlape,odatavíš to a sere se to,nevím jak dlouho to rádio leželo ve skříni,nebylo v chodu,pak nějaký prach,vlhko,střídání teplot,jestli to nebylo ve vytápěné garáži,prostě to je hodně faktorů,vážně jak dlouho nechodilo?to není ani tvá chyba,kdyby bylo stále v provozu,tak určitě stále chodí,já měl na srazu malinkou barevnou televizku,nic moc nenaběhala,doma leží na skříni,hrála snad asi destkrát,ale je stará asi tři roky,bohužel na srazu v kempu jsem jí nechal hrát tři hodinky,a pak se zatáhnul obraz a šlus,nejde,jde pouze zvuk,a to nic nenaběhala,právě že jen odpočívala na skříni,má ten TFTdisplei,nebo tak nějak,no je též mrtvá,prostě to je náhlá smrt. :cry:

kulda

Příspěvek od kulda » 25 zář 2006, 19:28

pepca píše:prostě to je náhlá smrt. :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ja nemuzu mit nic normalniho :cry: :cry: :cry: Co mam delat?? Co? :cry: :cry:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 25 zář 2006, 19:31

ty jo je to fakt divny.... normalne to radio tam bylo rok s nim nikdo nic nedelal pac to auto stalo ve francii bouchnuty.... pak jsem si to koupila, nez se opravilo prihlasilo a nez sem s nim mohla jezdit (nez mi bylo 18 :) ) dalsi pul rok... pak hura tralala jezdilo, hralo, skoro porad.... cca rok, pak sem ho vymenila za to JVC a ted po roce.... fakt dyl to neni slo do sveta a nejde. dilnu mam vytapenou, garaz taky, svoji teda ne, ale proste jen lezelo u ostatnich radii.... jestli se treba nak nakazilo... :) ne, fakt netusim... kdybych to vedela, tak to ani neposilam... ani s tim nelezu ven :(
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 25 zář 2006, 19:40

xpolstarekx píše:ty jo je to fakt divny.... normalne to radio tam bylo rok s nim nikdo nic nedelal pac to auto stalo ve francii bouchnuty.... pak jsem si to koupila, nez se opravilo prihlasilo a nez sem s nim mohla jezdit (nez mi bylo 18 :) ) dalsi pul rok... pak hura tralala jezdilo, hralo, skoro porad.... cca rok, pak sem ho vymenila za to JVC a ted po roce.... fakt dyl to neni slo do sveta a nejde. dilnu mam vytapenou, garaz taky, svoji teda ne, ale proste jen lezelo u ostatnich radii.... jestli se treba nak nakazilo... :) ne, fakt netusim... kdybych to vedela, tak to ani neposilam... ani s tim nelezu ven :(
To protoze jsi to poslala mne!! Ja sem nejakee zakletee!! No ne, ale fakt. Zrovna dnes mi dorazily fotky z jedne nejmenovane fy (Happy Foto :wink: ) asi po 2 mes. (slovy dva mesice!! :evil: :evil: Reklamace, nejaka pani to zkopala, dobra, jejich vina, ale nechapu proc to vzali jako reklamaci, pak co ten mesic navic atd. atd. 150 telefonatu z mobilu, moc penez v prd.... :evil: :evil: A pak prej ze do 3 dnu!!! Ha ha ha.
Aspon ze jsou fakt pekne a udelali nektere navic a poslali omluvny dopis :shock:
Tak to jen tak. Mel bych se nad sebou zamyslet :roll: :roll: :lol: :lol:

manli2

Příspěvek od manli2 » 25 zář 2006, 19:46

moc to řešíte.... prostě se to posere ani nevíte jak.... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Odpovědět