určitě?kulda píše: Ty dva(manlik, polstarek) uz zname...
CAR 500 - nezvěstné!!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
nic sem nezrusila.... jen jim to sem tam blbne tak musis vydrzet.... tam je fotekkulda píše:xpolstarekx : a hele, co ze jsi si zrusila profil bo www stranky Sem se chtel podivat, co ze budes jeste upravovat, bych vedel co ze ti mam koupit na vanoce Kdyz uz tam mas takovy pozadavek.....
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
xpostarekx: xpx, xpx Tak CDR dorazilo, jupiii Prekvapko se konalo, to sony by tam byt mohlo, ikdyz toto nelze ovladat volantove.
Aaaaale. Problem. Timto vyzyvam i ostatni, co vlastni tento(CDR 500) typ. Prehravac je nejaky haklivy bo nemocny bo mam spatne prevedene data Proste neprehrava. Z 5 prepalu fungoval 1, druhy co byl vypalen stejne ne. Taky pisne prevedene z MP3 na bezny format - nicinky A posledni spasa byla orig. - opet 0 bodou. Dycky to nacte - pocte skladeb - T 1 - a výplaz ven.
Nevíte, gde byt chyba? V převodu na CD? Ale kdyz jedno jo a 10 ne? A orig. taky ne? Taky jeste upresnim, ze v normal. CD prehravaci fse OK
xpx - cos mi to poslala
Aaaaale. Problem. Timto vyzyvam i ostatni, co vlastni tento(CDR 500) typ. Prehravac je nejaky haklivy bo nemocny bo mam spatne prevedene data Proste neprehrava. Z 5 prepalu fungoval 1, druhy co byl vypalen stejne ne. Taky pisne prevedene z MP3 na bezny format - nicinky A posledni spasa byla orig. - opet 0 bodou. Dycky to nacte - pocte skladeb - T 1 - a výplaz ven.
Nevíte, gde byt chyba? V převodu na CD? Ale kdyz jedno jo a 10 ne? A orig. taky ne? Taky jeste upresnim, ze v normal. CD prehravaci fse OK
xpx - cos mi to poslala
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
no ne, fakt! Na mou dusi, na psi usi...Ja nevim, proste je to tak jsem psal vys. Prepaly, vypaly, orig. - O . Z 8 kusu (2 orig.) - 1 ok. Asi je to, jak psal manli...xpolstarekx píše:kulda: ne pockej, to beze srandy, me to fachalo uplne normalne, ja o tom, ze by neco neslo nebo tak nevim... ja radio neposloucham a posloucham jen Ceda a ze by to neslo... nejsem blbec abych ti posilala neco co nefunguje
Ale jinak je jak nove, krasne, fse ost. funguje. Neboj, moc sem te neproklinal..
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele, jestli si schopen trochu vnímat, kdyz mate ted ten velmi zvrhlej pokec a zrovna "zvrhlite" , sem se chtel zeptat: to jako fakt s tim hadrikem? Sis urcite delal rit Anebo tam nedelej ty smajly, sim te Ja sem v tomto totiz uplny analfabet.manli2 píše: hadřík na čištění čoček fotoaparátů, namočený do isoprophylalkoholu
No. Dam to asi radej vycistit do servisu nebo budu poslouchat jen to jedno CD, stejne se mi libi nejvic - Eva a Vasek - Best Of .................no neeee! Evanescence, Fallen
-
- Kontaktovat uživatele:
kulda píše:Hele, jestli si schopen trochu vnímat, kdyz mate ted ten velmi zvrhlej pokec a zrovna "zvrhlite" , sem se chtel zeptat: to jako fakt s tim hadrikem? Sis urcite delal rit Anebo tam nedelej ty smajly, sim te Ja sem v tomto totiz uplny analfabet.manli2 píše: hadřík na čištění čoček fotoaparátů, namočený do isoprophylalkoholu
No. Dam to asi radej vycistit do servisu nebo budu poslouchat jen to jedno CD, stejne se mi libi nejvic - Eva a Vasek - Best Of .................no neeee! Evanescence, Fallen
to je skvelej napad
Tak mě tu máte