Pěkně jsi vystihl mé depresivní nálady, když to spolu řešíme po ICQ. Každopádně zítřek není 100%, ale jen termín kdy by mělo být hotovo.new-name píše:jasně že na Apíka, zítra by si měl vyzvednou ten nabořenej vrak nebo jak tomu říká, když je slušnej
APiK ... už OK :-)
Re: APiK KO (foto str. 5)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Re: APiK KO (foto str. 5)
Vrak není
Re: APiK ... už OK :-)
Dnes je ten slavný den. Astra je z5. Pocity vesměs dobrý. Přejímka proběhla na té nejprofesionálnější úrovni.
Kromě paní majitelové, byl u předání přítomen i technik. O všem jsme si popovídali, průběh opravy jsem viděl na fotografiích.
V jedné věci jasno: Auto si nechávám. (tímto děkuji všem, kteří se zúčastnili mé miniankety, kterou jsem měl nějaký čas v podpisu.
Auto vypadá jako dříve, snad ještě líp. Lícování, tón barvy apod. nemůžu strhnout ani půl bodu. Znatelná je oprava pouze na části podlahy kufru, po odklopení koberečku. Jinak nic - zkrátka nic. Zadní světla mám teď sice každý trochu jiný (jsou stejný, jen to nový je nepoškrábaný), ale to je jen otázka času, kdy se ošoupe.
Ani nevím proč a čím jsem si to zasloužil, ale zprovoznili mi pravou zadní mlhovku podle Radošova návodu - asi se jim taky jedna nelíbila , takže mi ušetřili kousek práce. THX
Co mě čeká: Pouze výměna rámečku RZ vzadu a lepení nové samolepky pod RZ, je trochu naprasklá a při zavírání pátých dveří drnčí. Oni by mi asi dali novou jejich, ale když viděli že je na ní nápis www.astra-g.cz, tak jí tam raději nechali . Dále ještě musím sehnat segerovku, která drží kryt rezervy. Né snad že by mi jí tam nedali, ale asi jí nenacvakli pořádně a mě už vystřelila kdoví kam . Co se oteplí, tak na dveře ještě přijde nalepit golfista (už ho mám). To jsou ale jen prkotiny.
Všechno snad funguje. Zadní stěrač stírá, ostřikovač odstřikuje, všechno svítí, spínač 5tých dveří rozpíná. Až bude příležitost, čekají jen na kontrolu linky vyhřívání. Ale sklo mi zůstalo moje, tak to snad bude OK (kdyžtak opravím, už jsem to dělal snad 10ti lidem).
Tímto si dovoluji poděkovat úplně všem, kteří mě v tomto topicu, ale i mimo něj (osobně, SZ, ICQ apod.) psychicky podporovali. Děkuji.
Speciální dík patří Trdlovi (za všechno), New-Namemu (že snášel mé depresivní ICQ smrště), Astra - R@SAGovi (za podporu, rady...), Cidlovi (za cenné rady a nejen rady).
Kladná stránka: Poznal jsem osobně Trdla a to tak, že pokud bychom se potkali jen na srazu, takhle by jsme se nepoznali.
Poslední díky patří Autokarosářství VECEK, které předvedlo výbornou práci a profesionální přístup k zákazníkovi. Jako za první republiky: O nic se nestarejte - všechno zařídíme. Děkuji. A taky předem díky Miloshovi, že to nevezme jako reklamu.
Kromě paní majitelové, byl u předání přítomen i technik. O všem jsme si popovídali, průběh opravy jsem viděl na fotografiích.
V jedné věci jasno: Auto si nechávám. (tímto děkuji všem, kteří se zúčastnili mé miniankety, kterou jsem měl nějaký čas v podpisu.
Auto vypadá jako dříve, snad ještě líp. Lícování, tón barvy apod. nemůžu strhnout ani půl bodu. Znatelná je oprava pouze na části podlahy kufru, po odklopení koberečku. Jinak nic - zkrátka nic. Zadní světla mám teď sice každý trochu jiný (jsou stejný, jen to nový je nepoškrábaný), ale to je jen otázka času, kdy se ošoupe.
Ani nevím proč a čím jsem si to zasloužil, ale zprovoznili mi pravou zadní mlhovku podle Radošova návodu - asi se jim taky jedna nelíbila , takže mi ušetřili kousek práce. THX
Co mě čeká: Pouze výměna rámečku RZ vzadu a lepení nové samolepky pod RZ, je trochu naprasklá a při zavírání pátých dveří drnčí. Oni by mi asi dali novou jejich, ale když viděli že je na ní nápis www.astra-g.cz, tak jí tam raději nechali . Dále ještě musím sehnat segerovku, která drží kryt rezervy. Né snad že by mi jí tam nedali, ale asi jí nenacvakli pořádně a mě už vystřelila kdoví kam . Co se oteplí, tak na dveře ještě přijde nalepit golfista (už ho mám). To jsou ale jen prkotiny.
Všechno snad funguje. Zadní stěrač stírá, ostřikovač odstřikuje, všechno svítí, spínač 5tých dveří rozpíná. Až bude příležitost, čekají jen na kontrolu linky vyhřívání. Ale sklo mi zůstalo moje, tak to snad bude OK (kdyžtak opravím, už jsem to dělal snad 10ti lidem).
Tímto si dovoluji poděkovat úplně všem, kteří mě v tomto topicu, ale i mimo něj (osobně, SZ, ICQ apod.) psychicky podporovali. Děkuji.
Speciální dík patří Trdlovi (za všechno), New-Namemu (že snášel mé depresivní ICQ smrště), Astra - R@SAGovi (za podporu, rady...), Cidlovi (za cenné rady a nejen rady).
Kladná stránka: Poznal jsem osobně Trdla a to tak, že pokud bychom se potkali jen na srazu, takhle by jsme se nepoznali.
Poslední díky patří Autokarosářství VECEK, které předvedlo výbornou práci a profesionální přístup k zákazníkovi. Jako za první republiky: O nic se nestarejte - všechno zařídíme. Děkuji. A taky předem díky Miloshovi, že to nevezme jako reklamu.
Naposledy upravil(a) APiK dne 27 led 2009, 19:22, celkem upraveno 2 x.
No tak to Apíku gratuluji , a k úplné spokojenosti nás všech, co to stálo (i když asi pojišťovnu)
Mobil : 602318645
Cena je ještě v jednání mezi Opravnou a Pojišťovnou, každopádně to pojišťovnu vyjde kolem 60.000,- Kč .Defender píše:No tak to Apíku gratuluji , a k úplné spokojenosti nás všech, co to stálo (i když asi pojišťovnu)
-
- Kontaktovat uživatele:
vrakáč je domá tak APiKu, kdy mi přijedeš ukázat že to dopadlo líp než jsem měsíc poslouchal?
i benzín je dobrej ne? ale aspoň s tebou byla sranda, ikdyž někdy jsi to nesl hodně špatně
Jsem rád a to můžu říct nejen za mě, že jsi s opravou spokojen a že zůstáváš mezi námy, to by tu pak byla nuda a půlka příspěvků za den
i benzín je dobrej ne? ale aspoň s tebou byla sranda, ikdyž někdy jsi to nesl hodně špatně
Jsem rád a to můžu říct nejen za mě, že jsi s opravou spokojen a že zůstáváš mezi námy, to by tu pak byla nuda a půlka příspěvků za den
Apiku, a kdo měl ráno pravdu?
Tož tak koukej na astru bejt hodnej a ne že jí budeš srovnávat s tím náhradním šídlem co jsi doteď měl.
Btw: dovedu si živě představit tvou radost, když se ozvali a hlavně jak nadšeně jsi si ji vezl domů.
A žádné díky jsem si nezasloužil, spíš ty za pomoc teď mně.
Tož tak koukej na astru bejt hodnej a ne že jí budeš srovnávat s tím náhradním šídlem co jsi doteď měl.
Btw: dovedu si živě představit tvou radost, když se ozvali a hlavně jak nadšeně jsi si ji vezl domů.
A žádné díky jsem si nezasloužil, spíš ty za pomoc teď mně.
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to je super, že už ji máš doma, tak hóóóóóódně km bez problémů
to se ten dotyčný, co způsobil tu nehodu, pěkně prohne
kua za to by bylo pomalu nový autoAPiK píše:Cena je ještě v jednání mezi Opravnou a Pojišťovnou, každopádně to pojišťovnu vyjde kolem 60.000,- Kč .
to se ten dotyčný, co způsobil tu nehodu, pěkně prohne
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem rad ze uz jsi online s autem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Api:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
APiKu i my jsem na tebe mysleli a doufali že vše dopadne dobře. Jsme rádi že je vše zpět a O.K. Patříš přeci mezi nás.
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
hurááá tak to gratuluji konečně jsi se dočkal můj den D se už taky blíží a těším se na mou astřičku jak malé děcko
Volejte SLÁVA a 5 dní se radujte Tak ne, jen 3
PS: Jsem rád, že ses z toho všeho dostal
PS: Jsem rád, že ses z toho všeho dostal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!