Nebyl to náhodou člen muna? Ten má červenou Zafiru a bydlí poblíž myslímadam09 píše:Prosím ať se mi přihlásí ten, kterému jsem cca 3měsíce zpět dělal na Zafiře(barva magma)z Chrášťan diagnostiku.
Popřípadě kdyby jste někdo věděl kdo to je dejte mi vědět. Díky
možností je několik např LED jako obrysovky asi takto http://eso.tym.cz/maxi/k03.jpg?109,72-na pohled to vypadá jako by svítily čtyři ,pustit dálkové utlumené přes diody nebo dokonaleji je spínat tranzistory ,....adam09 píše:Není to někdo kdo sem chodí ?
Bílý caravan a má vepředu jako by andělské oči a nevím jak to udělal,ale měl tam dvě čočky které mu současně svítily jako potkávací světla, třeba to byla domácí práce ale bylo to fakt hezký.
ja se omlouvam byl jsem zamislenej a postrehl jsem to az kdyz jsi byl zam mnou priste se polepsim!!adam09 píše:Dnes jsem potkal v Chrášťanech DUPHY (myslím že je to on, nárazník alá audi magma caravan) blikal houkal a žádná odezva---zklamal----
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |