Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
- Zdeněk Lbc
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ho teď viděl i v červené už i v Opavě. Nějaká firma, bylo polepené. A jeden člen ho tady dokonce i má! Fotky jsou na hlavní stránce v galerii. Má to jako spací auto.Zdeněk Lbc píše:...... k tomu přední nárazník bílej, zadní černej, stříbrný plecháče s pokličkama, plechovej vnitřek. Hodně užitkový auto. Moc se jich tu neprodalo.Radoš 92 píše:Tak to je hustý. To jsem ještě neviděl. Astra kombi VAN, dvoje dveře.... http://www.aukro.cz/item273088915_proda ... i_1_6.html
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To má peněz..... jedna astra, druhá astra.... My máme jen po jedné....Dj.radim píše:Ta co byla na aukru,tak ji koupil Vojta,takže fotky na tom jeho slavném foru.
Jo, a ty ceny benzínu, klasa!!!!
Začal mi klepat podvozek a přitom stabilizační tyčky byly měněny v říjnu-tak jsem byl zvědav co mi dneska řeknou v servise a hle byly to zase ony-ty tyčky vydržely pouhých 5000 km!!!
Tak tam dali nějaké jiné a platil jsem 0 Kč
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
to ti tam dali predtim nejaky šmejdy ja jsem je taky měnil a poprve jsem koupil ty nejlevnější a vydrželi taky prdSalám píše:Začal mi klepat podvozek a přitom stabilizační tyčky byly měněny v říjnu-tak jsem byl zvědav co mi dneska řeknou v servise a hle byly to zase ony-ty tyčky vydržely pouhých 5000 km!!!
X14XE HATCHBACK
No právě že se divili, bo šmejdy to nebyly (cena přes 600) teď tam sou eště nějaké dražší, tak uvidíme.. kdyby ani ty nešly, tak pak že jedině origo Opelburčak píše:to ti tam dali predtim nejaky šmejdy ja jsem je taky měnil a poprve jsem koupil ty nejlevnější a vydrželi taky prd
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl v Shoping parku v DatArtu reklamovat telefon. Ale o to nejde. Uvnitř stála, nová ASTRA H SEDAN. Už jste jí viděli. Já byl unešený!!! Jsem hezčí auto už dlouho neviděl. Zepředu je stejná, ale ten zadek!!! Ten se povedl nadmíru. Je nádherná...
- Zdeněk Lbc
- Princ William
to mi ani nevykladej.....u nas od jara stavej prumyslovou zonu a nakonec z 1 jsou tam 3 takze se delaj stale nove haly a toho bordelu na silnici....... nez stacim najet na dalnici tak to je hruza.....nema to ani cenu mejt ale kdyz je sucho tak to jde.....momentalne ji mam cistou ale zase na jek dlouho to mi ale ted pripominas pred 14 dni jsem byl v rajchu a nez jsem tam jel tak jsem samo umyl auto. za carou parkrat sprcho a silnice (jejich Becka) a dalnice byly dost mokre..... ale co bylo me zdeseni ze jsem prijel domu (najeto cca 300km) a auto bylo stale ciste....drobet spiny tam taky bylo ale fakt malo.....no ale to neni co jsem chtel rict. Chtel jsem rict ze u nas je na silcicich takovej bordel ze kdyj jsem jel druhej den jen do Plzne (mam to cca 15km) tak jsem se zdesil nebot jen za tu jednu cestu do plzne to bylo spinave jako dobytek Proste u nas se silnice neuklizej a po zime se mozna zametou na jare je to skoda ale bohuzel realita. clovek by se udrel kdyz ma astricka bejt stale cistaZdeněk Lbc píše:V sobotu dopoledne jsem umyl a leštěnkou vyleštil auto, no cestou do Prahy jsem ji zase stačil k Turnovu zašpinit. Od Turnova až do Prahy sucho. Úplně stejný to bylo i na cestě zpět. Tady na liberecku se hold nedá jezdit s čistým autem.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Zdeněk Lbc