Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
Hela, vona je asi fakt už zima :
http://azpravy.atlas.cz/domov/doprava/1 ... -foto.aspx
http://azpravy.atlas.cz/domov/doprava/1 ... -foto.aspx
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak ja sem zas rozebiral, koumal a nic nevykoumal. Prehadicoval jsem oil catch can, za tyden provozu v nem bylo tak pul deci kondenzatu, ctvrt jsem vylil na zem a ctvrt na kalhoty.
Vymenil jsem taky vsechny podtlakovy hadicky, tesneni pod klapkou novy. Takze snad muzu vyloucit problem s prisavanim falesnyho vzduchu.
Pak jsem se snazil vysroubovat lambdu, marne, tak jsem sundal vejfukovy parohy, ze bych to snad povolil lip, taky marne. Budu potrebovat novy tesneni, jak se napojuje vejfukovy potrubi, k hlave jsem mel novy. Kdyz jsem to mel dole, koukal sem na lambdu a prijde mi trosku jina, nez mi ukazoval v Oplu, tam mela takovej kovovej kloboucek pres sebe se zarezama, jako tahle:
Ta moje byla proste hladka, vypalena do takovy bily barvy.
Pak jsem nahodil tacho krouzky, lepeny, byla to brnkacka
Vymenil jsem taky vsechny podtlakovy hadicky, tesneni pod klapkou novy. Takze snad muzu vyloucit problem s prisavanim falesnyho vzduchu.
Pak jsem se snazil vysroubovat lambdu, marne, tak jsem sundal vejfukovy parohy, ze bych to snad povolil lip, taky marne. Budu potrebovat novy tesneni, jak se napojuje vejfukovy potrubi, k hlave jsem mel novy. Kdyz jsem to mel dole, koukal sem na lambdu a prijde mi trosku jina, nez mi ukazoval v Oplu, tam mela takovej kovovej kloboucek pres sebe se zarezama, jako tahle:
Ta moje byla proste hladka, vypalena do takovy bily barvy.
Pak jsem nahodil tacho krouzky, lepeny, byla to brnkacka
99' Astra Caravan 1.6 16V
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak sem si tak dnes krásně jel z Brna na Vysočinu a hezky mezi Veselíčekem a vesnici Jámy - (NEW_NAME) určitě ví o čem ted mluvím sem se zadrhnul cca na 3 hodiny...foto napoví....
kolem dokola min 60Cm sněhu...a pěkně to tam foukalo..tak pozor..VYSOČINA = DOBRODRUŽSTVÍ Nemohl jsem ani vylézt z auta...jak tam bylo moc sněhu...
PS: byla to fuška......
kolem dokola min 60Cm sněhu...a pěkně to tam foukalo..tak pozor..VYSOČINA = DOBRODRUŽSTVÍ Nemohl jsem ani vylézt z auta...jak tam bylo moc sněhu...
PS: byla to fuška......
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 23 lis 2008, 18:34, celkem upraveno 2 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: