Salám píše:blinkry vepředu svítí do bíla a ne do žluta (jsou tam původní žárovky a slezlo z nich to oranžové cosi..)
Přesně toto mě štvalo, když jsem si vyměnil původní žárovky za diademky v předních světlometech... Tím jsem zjistil, že mě slezla barva z těch bočních předních
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
za týden mě čeká stk a dnes sem našel v TP větu v dalších záznamech: vozidlo vyhovuje tech. požadavkům zákona č. 56/2001 Sb., ve znění pozdějších změn a doplnků
takže by mě snad neměli votravovat za jinačí nárazník s TUV atestem
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
ja kdyz sem byl na magistrate vyrizovat veci okolo STK tak tam borce prudili ze kdyz si da jinaci sportovni sedacky do auta a nedokaze to ani oduvodnit na zapsani do TP tak ze tam nema vubec ani chodit, radsi bez nekam kde vis ze prinejhorsim neco zaplatis bokem, obihat tyhle veci je neco strasnyho
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
tak dneska STK no problem, na to , že je tam jinaj nárazník nepadlo ani slovo, všimnul si jen, že sou tam 17" a ty sou v TP,pohodovej chlápek.
navíc tam maj pěknou recepční, nechce někdo udělat STK?
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Kvůli pěkné recepční nepojedu až do lesa na jih To už by musela stát fakt za to, aby se to vyplatilo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak i umě dnes proběhla technická...neel sem já,ale kámoš s mým autem. Recepční asi nic moc o té se mi nezmínil ..jinak auto prošlo i když držkovali, hlavně kvuli světlům, že se nedají seřizovat zevnitř a prý výfuk se jim nelíbil...kol si všiml,ale na ty prej moc nedržkoval ..tak mám zas pokoj na chvíli:lol: