Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Princ William
- Reklama
Já jsem velké foto otevřel v programu Malování v něm to uložil, a zůstla zachovana velikost i ostrost, zkus to.Juris píše:Mam ty fotky nějaké velké,včem jsem udělal chybu???mam upravit velikost než je vložím na imageshack?poradte prosím
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Princ William
to jde sice taky ale je to zdlouhavejsi nez kdyz to rovnou uploadujes ale kazdemu vyhovuje neco jinehospermin píše:Já jsem velké foto otevřel v programu Malování v něm to uložil, a zůstla zachovana velikost i ostrost, zkus to.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarek, jsem se na vas prisla zase jednou podivat, urcite jste moc radi v nedeli mam zaverecny zkousky, chodim d prace, do skoly, ucim a doucuju a na net je tak malo casu ze ani nema cenu ho zapinat ) ale... kdybyste nekdo mel cestu prahou a nemel co delat klidne se stavte ) nu, mizim do prace tak hezkej den preju
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Zdeněk Lbc
Jak se mi hryzla brzda:
Včera jsem si to tak frčel ze Svinova směrem k vodárně ( ostraváci ví ), no a před křižovatkou jsem ucítil divnej smrad z topeni. Myslel jsme ze mam něco s topenim tak jsem ho radeji vypl. No ale když sem odbocil smerem k Feroně tak autí vůbec nechtelo jet do kopce (v aute 3 lidi). Auto jsem odstavil vystoupil a malem mě trefil šlak. Predni levy kotouč rudý …. formule hadra a dymu jak na bazalech když se hraje se Spartou . No auto jsem tam nechal a vratil se zhruba za 2 hodiny i s naradim. Sundal kolo a kotouc pekne sroubovákem a dratěným kartáčem očistil. Domu ( Hrabová ) jsem jel max. 50 km/h a za mnou mě ještě jistil otcko ve Swiftu. No kolečko pak už bylo O.k.. No a dneska mam naplanovano ze auto hodim na zvedak at jsou obe kola v luftu nastartuju a kotouce si sjedu brusnym kamenem a kartáčem. Tak to je vše co sem ja a G-čko včera podnikli.
Práci zdar
Včera jsem si to tak frčel ze Svinova směrem k vodárně ( ostraváci ví ), no a před křižovatkou jsem ucítil divnej smrad z topeni. Myslel jsme ze mam něco s topenim tak jsem ho radeji vypl. No ale když sem odbocil smerem k Feroně tak autí vůbec nechtelo jet do kopce (v aute 3 lidi). Auto jsem odstavil vystoupil a malem mě trefil šlak. Predni levy kotouč rudý …. formule hadra a dymu jak na bazalech když se hraje se Spartou . No auto jsem tam nechal a vratil se zhruba za 2 hodiny i s naradim. Sundal kolo a kotouc pekne sroubovákem a dratěným kartáčem očistil. Domu ( Hrabová ) jsem jel max. 50 km/h a za mnou mě ještě jistil otcko ve Swiftu. No kolečko pak už bylo O.k.. No a dneska mam naplanovano ze auto hodim na zvedak at jsou obe kola v luftu nastartuju a kotouce si sjedu brusnym kamenem a kartáčem. Tak to je vše co sem ja a G-čko včera podnikli.
Práci zdar
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Zkouška vložení fota
Naposledy upravil(a) Juris dne 15 lis 2007, 10:03, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE
tak sem si prave dovez astricku od autodoktora s deravim vlnovcem se holt uz dal jezdit nedalo a uz to neslo odkladat, v 10 sem ji odvez, v 11 se objednal dil a ted sem si ji dovez zpet, rychlovka a astra konecne jede tak jak ma a nerve to jak bez vejfuku konecne muzem zase jezdit normalne to je ale ticho najednou, nic nerve, nevibruje, parada
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Jurisi ty máš výhodu že nemáš spoiler pod zadním nárazníkem Kdyby si ho měl, tak už kopeš jednoznačně, já hold bydlím v paneláku a na parkovišti nikdo lopaty nenosí, takže jsem musel odkopávat nohama
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to buď rád,že jsi tam to auto našel,nedaleko Ferony sídlej přece naši vopálení spoluobčané a ti by ti to jistě dokázali rozhýbat.Boči píše:Jak se mi hryzla brzda:
Práci zdar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustý. To jsem ještě neviděl. Astra kombi VAN, dvoje dveře.... http://www.aukro.cz/item273088915_proda ... i_1_6.html
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Zdeněk Lbc
...... k tomu přední nárazník bílej, zadní černej, stříbrný plecháče s pokličkama, plechovej vnitřek. Hodně užitkový auto. Moc se jich tu neprodalo.Radoš 92 píše:Tak to je hustý. To jsem ještě neviděl. Astra kombi VAN, dvoje dveře.... http://www.aukro.cz/item273088915_proda ... i_1_6.html
- Princ William