Líp než Bratislava už je snad značená jen Vídeň. Takže v pohodě. Alespoň co se průjezdnosti týče, nedá se v podstatě zabloudit.zmrzlina píše:Bývá problém s průjezdem v Bratislavě? Je to tam dobře značené? Abychom se neztratili?
Kam na dovolenou
Re: Kam na dovolenou
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Když jsem tam nebloudil já, tak už nikdo
Neboj, je to v pohodě...
Neboj, je to v pohodě...
no tak o osmej vecer tam zapcha nebude potom cumte na nas hrad jak paradne svieti za nase dane
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra razíme Brno, Vídeň, Gratz, Mureck, Lenart, Ptuj, Zahřeb, Zadar, Biograd na Moru...
nejede někdo náhodou stejnou cestou?
nejede někdo náhodou stejnou cestou?
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
jaaaj uz zajtra? niekomu sa zije, zavidim....
-
- Kontaktovat uživatele:
06.08.2010 odlet Bratislava - Burgas slnecne pobrezie hotel Karolina **** na 12 dni
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Biograd na Moru je úžasný. My tam byli 2 roky zpátky a je to bomba. Pláž ale doporučuju chodit maličko jižněji do Kumenatu
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Zmrzlina: tak to je super zpráva, protože máme apartmán přímo v Kumenatu...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Jeena: no tak to jste to dobře vychytali. Pláže v Biogradu jsou hodně plné a díky tomu tam nejsou mušle ani ježci (jako ty ulity), takže tam se příteli moc nelíbilo. Ale v Kumenatu už je částečně širé moře (končí protější ostrov) a ulit od ježků tam bylo hafo. Nádherně průzračná, čistá voda, vstup do vody bez živých ježků (měla sem koupené jarmilky, ale ani nebyly potřeba), nedaleko občerstvení.. my jsme chodili na pláž před kemp v Kumenatu
A jinak večerní život v Biogradu taky dobrý, kalit jsme nikdy nebyli, ale je tam bomba promenáda, kde dělají palačinky, prodávají zmrzku, vařenou kukuřici... A ceny taky víc než slušný (cca jako tady, my jsme si přes den chodili i na oběd do občerstvení na pláži - jídlo: ryba, zelenina, kruh-chléb za cca 15 kun - tj. v té době asi 80 Kč)
A jinak večerní život v Biogradu taky dobrý, kalit jsme nikdy nebyli, ale je tam bomba promenáda, kde dělají palačinky, prodávají zmrzku, vařenou kukuřici... A ceny taky víc než slušný (cca jako tady, my jsme si přes den chodili i na oběd do občerstvení na pláži - jídlo: ryba, zelenina, kruh-chléb za cca 15 kun - tj. v té době asi 80 Kč)
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
Uz se nám to taky blízí
odjezd dnes kolem 19°° směr Olomouc - Brno - Bratislava - Vídeň - Graz - Maribor - Ljubljana - Pula.
Doufám že to Astřička zmákne.
odjezd dnes kolem 19°° směr Olomouc - Brno - Bratislava - Vídeň - Graz - Maribor - Ljubljana - Pula.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Preco nejdes cez Breclav krizom na Vieden?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Ked sa vratis hod sem ake plne boli cesty. Ja sa chystam na ten smer 24.8. Ratam, ze po Maribor to bude peklo ale potom vacsina ide dole a ja pojdem na Ljublanu.Boči píše:Uz se nám to taky blízí
Ja byl v Tunisu v Sousse....s nemeckou cestovkou Bucher....odlet z Vidne...parada servis...s ceskyma CK se neda srovnat..doporucuji....
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Kedy si tam bol? V Juni este? celkom sa oplati chodit v Juni co som pozeral ceny, all inclusive cca 300€ konecna suma. Aj egypt tak vychadzal