PMA píše:jestli nazyvas fabii mrdkou, tak jak bych asi mel nazvat tu tvoji x let starou astru?
Ty ses tu nějak rozjel, Fabka je hnusná a krabicoidní, designéři ji zhnusili jak to jen šlo!!!
Design i 10 let starý Géčkový Astry vypadá líp! Pokud máš trochu šedé kůry mozkové v hlavě, co ještě nevymřela, přiznáš že mám pravdu!
design - subjektivni
A pozor, musim priznat a ted se drzte, ze Astra ma smrnc...ale co interier?
Zigi píše:
Zajímalo by mě, jestli se aspoň majitelům Fabii II jejich auto vůbec líbí nebo jen si hrají na patrioty
Me pred barakem stoji jedna fobie2 s tou barevnou folii na strese - uprava ala "minikúpr". To je teprve zverstvo
Jinak k ty debate novy vs. zastaraly auto. Uvedomte si, ze co je ted novy, za par let bude taky ojetina. Vim moc dobre o cem mluvim. Kupovat kazdy 3-4 roky novy lowendovy auto mi neprijde uplne rozumny.
Heh ze lowend.Ved to ma miesta pre jednu osobu a mozno aj elektricke okna a klimu (na dnesnu dobu celkom vyspele auto ked si uvedmim ze to ponukala uz felicia)
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
PMA píše:jestli nazyvas fabii mrdkou, tak jak bych asi mel nazvat tu tvoji x let starou astru?
Ty ses tu nějak rozjel, Fabka je hnusná a krabicoidní, designéři ji zhnusili jak to jen šlo!!!
Design i 10 let starý Géčkový Astry vypadá líp! Pokud máš trochu šedé kůry mozkové v hlavě, co ještě nevymřela, přiznáš že mám pravdu!
design - subjektivni
OPEL? NIKDY!!!! A voloupejte si!
chlape ty evidentně nemáš zdravý lejno
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
Zigi píše:
design - subjektivni