Lidi jsou kur.y!!!!
Re: Lidi jsou kur.y!!!!
No musím se na to pořádně podívat. Máš pravdu, že jsem se do té pojistky ani pořádně nekoukal. Jesli však zjistím, že tam je takový fígl, tak jim řeknu ať si to strčí víš kam. Nějak oželím ty prachy, co jsem jim dával, ale bude mě to štvát.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
Tak mě to nedalo a musel jsem si to v té smlouvě přečíst. Je tam psáno, že VANDALISMEM se rozumí poškození nebo zničení parkujícího vozidla PROKAZATELNĚ jednáním třetí osoby. Co si však představit pod pojmem PROKAZATELNĚ. Tak nevím, jestli neplatím zbytečně za něco, co mi je úplně k ho*nu.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Možná by nebylo na škodu kontaktovat dotyčného, který Ti uzavřel to havarijní pojištění Ten by ti mohl k tomu říci více, zda by se toto pojištění vztahovalo i na škodní událost, jako se teď stala Defovi A nejlépe to mít ještě písemně potvrzené
Třeba u České Pojišťovny je Vandalismus pro havarijní pojištění zahrnutý přímo v Havárii a je definován takto:
Havárií se rovněž rozumí poškození, nebo zničení pojištěné věci, nebo její části úmyslným zásahem cizí osoby Čili ano, Defenderův případ by zde měl být přijat a vyřešen bez komplikací... Nicméně jak jsem psal, může nastat i to riziko že to neprojde Klidně bych mu i poradil co má říci, vzhledem k tomu že Praha je rušná
Třeba u České Pojišťovny je Vandalismus pro havarijní pojištění zahrnutý přímo v Havárii a je definován takto:
Havárií se rovněž rozumí poškození, nebo zničení pojištěné věci, nebo její části úmyslným zásahem cizí osoby Čili ano, Defenderův případ by zde měl být přijat a vyřešen bez komplikací... Nicméně jak jsem psal, může nastat i to riziko že to neprojde Klidně bych mu i poradil co má říci, vzhledem k tomu že Praha je rušná
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No takže buď to projde (což by bylo, nebo mělo být samozřejmé) a nebo NEE a to vzhledem k tlaku na co nejmenší náklady, je pravděpodobné. Tak a teď si vyber, který postup zvolíš, ale moc na výběr nemáš , holt jako se vším a všude v tomhle p*** s***
Mobil : 602318645
Defe myslím si že problém by to skrz Českou Pojišťovnu nebyl Kor když bydlíš v Praze a v České dělám já V praze je toto na denním pořádku, hůře by se to vysvětlovalo kdyby si bydlel někde na vesnici a měl auto ještě garážované Proč asi mají Pražáci nemalé pojistné na smlouvách taky Nicméně jak všude píši, nemohu se za to úplně zaručit, že to proběhne bez problémů, ale od toho tam dělám, abych Vám s tím případně pomohl
Bohužel na to je už pozdě, tempopasta to celkem zamaskovala A to by už neprošlo ani tady
Bohužel na to je už pozdě, tempopasta to celkem zamaskovala A to by už neprošlo ani tady
Dneska mě čekalo nemilé překvapení.Jdu ko kufru a zjistil jsem že mi nějakej dobrák ukradl rezervu.Zámky nejsou poškozeny.Ani skla rozbytý.Auto bylo stoprocentně zamknuté.Vůbec netušim jak se tam dostal.Lidi jsou kur.y
Je to sice k vzteku, co si kde kdo dnes dovolí k cizímu majetku Nicméně můžeš být 100% rád, že Ti vzal JEN pitomou rezervu z kufru a nijak nepoškodil auto
Jak jde otevřit kufr bez poškození zámku?
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
neviem ci si v spravnej teme
blbě jsem to napsal.
Ale je to divne ne? Ukrast rezervu a neposkodit jediny zamek na aute
Ale je to divne ne? Ukrast rezervu a neposkodit jediny zamek na aute
Tak to samozřejmě že jsem rád že mi ukradli jenom pitomou rezervu.Akorát opravdu netušim jak se mu povedlo do kufru dostat aniž by něco poškodil.
Bohužel je to smutný, ale Astra jde otevřít bez poškození zámku. Respektive s minimálním poškozením zámku. Několik lidí z fora vám to může potvrdit. Vždy to je pátými dveřmi a řešením proti tomu je zrušit zadní zámek a dát odskok.
END
Nebo alarm...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka