Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
gErda

Příspěvek od gErda » 06 lis 2007, 20:24

na truck trialu sem byl pred par lety osobne v mohelnici, moc dobrej zazitek videt to na vlastni oci, zvlast ritici se tatry z kopce kterej clovek nesleze po nohach a oni se ritej dolu mezi dve tycky a do lidi :D na to se nezapomina , nechapu co ty stroje dovedou
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 06 lis 2007, 20:33

gErda píše:na truck trialu sem byl pred par lety osobne v mohelnici, moc dobrej zazitek videt to na vlastni oci, zvlast ritici se tatry z kopce kterej clovek nesleze po nohach a oni se ritej dolu mezi dve tycky a do lidi :D na to se nezapomina , nechapu co ty stroje dovedou
:wink: jo nemá to chybu,já byl s kamarádem v Dobřanech,jak píšeš,veme to za srdce,zážitek jak hrom,plánuji s klukama jestli vše klapne příští sezonu nějaké podniky obrazit,jsem natěšenej jak malej kluk,no ostatně,jako mladas po vojně kde jsem jezdil na speciálních vozech,tak jsem si s Tatrama užil až dosti,právě u ČSAD,at klasika T148,nebo těžký tahač podvalníků na stavební stroje,tam byla užívána T813 právě s tou šestikolkou,a věř,tato monstra toho uměj hodně,jinak kdo si rád užívá nekonečné řazení,tak tohle je to pravé ořechové,no a co dodat k tomu balzámu na uši??se přiznám,dosti často se mně po této již staré technice stýská,ještě dodám,vlastnil jsem i osobní T603,dneska lituji,že mně doma po ní zůstal než velký techničák s ustřiženým rohem :(

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 06 lis 2007, 22:24

No ja mam moznost jezdit T603, T613, T813 a v brzke dobe snad i T138 a musim potvrdit, ze to je parada ... kdyz se vali T813 do kopce na plnej plyn, tak to je opravdu nezapomenutelny zvuk :)

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 06 lis 2007, 23:31

sovicka píše:
genius0011 píše:...
Odkaz má být správně takto: http://www.rosely-ic.estranky.cz/fotoal ... /astrag/60
garáž ti závidím, to je můj sen ;)

a ten přední nárazník a zrcátka máš schválně v jiné barvě, nebo je to jen nouzovka po nějakém ťukanci?
Zrcátka jsou schválně ,nárazník po srně.Nějak nejsou, cpu to do garáže abych ji stihl do zimy.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

pepca

Příspěvek od pepca » 06 lis 2007, 23:40

AstraDTI píše:No ja mam moznost jezdit T603, T613, T813 a v brzke dobe snad i T138 a musim potvrdit, ze to je parada ... kdyz se vali T813 do kopce na plnej plyn, tak to je opravdu nezapomenutelny zvuk :)
:wink: upřímně ti závidím,tak tomu se nedá odolat,no a ještě jsem si dovolil poslední příspěvek,opravdu poslední,tady otrlej borec to hodí až v samém závěru na bok,žádné násilí,ještě sranduje :D no a pak další inspirace a pro mně nezapomenutelné vzpomínky na bývalé auto :(
http://www.youtube.com/watch?v=mi8SlYGt ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=MWX4kNHd ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=rjbFuZvtlcM
http://www.youtube.com/watch?v=BNAa8ANJ5F0

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 08 lis 2007, 17:21

Dnes mi pěkně pokazila náladu jedna hodně drsná a zbabělá událost. Ráno jsem se dozvěděl, že v nočních hodinách byla přepadena benzinka hned vedle naší firmy. Při zbabělým přepadení byl zastřelen její zaměstnanec a můj bývalý kolega, s kterým jsem 3,5 roku pracoval. Pracoval tam 14 roků a do penze mu zbývaly už jen 2 roky. Zloděj snad ani nestačil nic ukrást a zdrhnul. Snad ho brzy najdou a zašijou až zčerná!

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 08 lis 2007, 17:55

No co k tomu dodat :? Jedinej lek na tohle je podle me to, ze zacne vic slusnejch obcanu nosit zbran a takovyhle gauneri si nebudou moct bejt nikdy jisti, jestli neni nahodou nejaky kolemjdouci ozbrojen.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 08 lis 2007, 18:03

AstraDTI píše:No co k tomu dodat :? Jedinej lek na tohle je podle me to, ze zacne vic slusnejch obcanu nosit zbran a takovyhle gauneri si nebudou moct bejt nikdy jisti, jestli neni nahodou nejaky kolemjdouci ozbrojen.
s tim uplne souhlasim..... co dodat.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

spermin

Příspěvek od spermin » 08 lis 2007, 18:32

Zdeněk Lbc píše:Dnes mi pěkně pokazila náladu jedna hodně drsná a zbabělá událost. Ráno jsem se dozvěděl, že v nočních hodinách byla přepadena benzinka hned vedle naší firmy. Při zbabělým přepadení byl zastřelen její zaměstnanec a můj bývalý kolega, s kterým jsem 3,5 roku pracoval. Pracoval tam 14 roků a do penze mu zbývaly už jen 2 roky. Zloděj snad ani nestačil nic ukrást a zdrhnul. Snad ho brzy najdou a zašijou až zčerná!
slyšel jsem to ve zprávách, VELMI SMUTNÉ. a ani nepomůže heverem přes koule :evil: :evil: :evil: :evil:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 08 lis 2007, 22:20

Zdeněk Lbc píše:Dnes mi pěkně pokazila náladu jedna hodně drsná a zbabělá událost. Ráno jsem se dozvěděl, že v nočních hodinách byla přepadena benzinka hned vedle naší firmy. Při zbabělým přepadení byl zastřelen její zaměstnanec a můj bývalý kolega, s kterým jsem 3,5 roku pracoval. Pracoval tam 14 roků a do penze mu zbývaly už jen 2 roky. Zloděj snad ani nestačil nic ukrást a zdrhnul. Snad ho brzy najdou a zašijou až zčerná!
Jo, tak to máš pravdu, já ho i obrečel. Skvělej chlap, veselej, přátelskej, pro každou špatnost. I když byl mezi náma velkej věkovej rozdíl, bral jsem ho jako kamaráda.... Hajzl debilní, ten co to udělal.... a to si ani nic neodnesl. Přál bych tomu šmejdovi, co to udělal, aby si do něj každej, kterej měl chudáka pana Cihláře rád, kopnul. A myslím, že fronta lidí by byla přes celej Liberec.
END

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 08 lis 2007, 22:46

No nejen přes z Liberce... Tady z Kolína se taky jeden člověk našel ( ale já to nejsem, v LIberci jsem byl 1X za 20 let :lol: )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Juris
Kontaktovat uživatele:

Trošku zasněžilo

Příspěvek od Juris » 11 lis 2007, 18:49

Ahoj všeci,tak včera jsem byl lenivej zavest autí do garaže tak jsem se dnes trošku zapotil jak na autí tak před garáží :shock: :? :? :lol: PS:po prve zkouším vložit fofo tak snad se to chytne :wink: Obrázek
Obrázek
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE

Juris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juris » 11 lis 2007, 19:10

Mam ty fotky nějaké velké,včem jsem udělal chybu???mam upravit velikost než je vložím na imageshack?poradte prosím :oops:
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 11 lis 2007, 23:11

Nevkládej v případě velké fotky přímo fotku, ale jen odkaz na ní. Nebo zmenši před nahráním na upload server. :wink:
END

Odpovědět