Pochlubte se se svými úlovky fotek
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
pozor,pozor,tak model,jooo,to se musí pořešit,podezřelé to myšlenky se ti prohání hlavouxpolstarekx píše:jj taky koukam ze krizuje co se da a astrulka dostava celkem zahul
a taky koukam ze by z nej mohl klidne bejt model neuveritelne fotogenickej typ
to ja na kazdy fotce vypadam jak v realu ... to je strasny
-
- Kontaktovat uživatele:
jake podezrele? jen me to napadlo nopepca píše:pozor,pozor,tak model,jooo,to se musí pořešit,podezřelé to myšlenky se ti prohání hlavouxpolstarekx píše:jj taky koukam ze krizuje co se da a astrulka dostava celkem zahul
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
no hele fotky pěkný ale možná by si to chtělo někde založit album a ne tady
téma je
Pochlubte se se svými úlovkami fotek, které jste fotili Vy a myslíte si, že jsou něčím zajímavé nebo tak nějak.
Váš pruďas
téma je
Pochlubte se se svými úlovkami fotek, které jste fotili Vy a myslíte si, že jsou něčím zajímavé nebo tak nějak.
Váš pruďas
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
- Princ William
tak zaloz album a nemusis prudit ja vim fotek je celkem dost ale kdyz ja jich mam doma tolik ze nevim jake sem dat jen za posledni dva tejdny jich mam dalsich 250 novejch fotek tak si myslim ze se jeste krotim.......Vojta píše:no hele fotky pěkný ale možná by si to chtělo někde založit album a ne tady
Váš pruďas
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
to jo ale to bych se nesmel na kazdej fotce tvarit jako francouzskej slechtic BIL jinak dik za poklonuxpolstarekx píše:jj taky koukam ze krizuje co se da a astrulka dostava celkem zahul
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
no musim si take drobet uzit mladi a drobet procestovat evropu smerem na zapad. bez urazky smerem na vychod za hranicema jsem byl jen nejdnou a to na slovensku nekdy pred 7lety jeste s nasima na sever tedy v polsku jsem jeste nebyl a v rakousku jsem byl uz snad tak 10krat a z toho jednou bez nasich. nejvic jezdim do nemecka. pristi rok bych chtel zmaknout berlin nebo pariz. no delsi streky ja miluju hlavne po meneckejch dalnicich to aspon poradne pribejva bez strachu z ticketu astrulce tej se to jenom libi a delam take reklamu nasemu foru po mejch cestach nebot na tretich dverich mam samolepku naseho oblibeneho klubupepca píše: ty jo,nestačím čumět,z princátka je opravdu veliký světoběžník,holt honí astrulku,to je dobře,a ty fotky,vážně krása.
No zrovna Praha je od tebe na severovychodPrinc William píše:no musim si take drobet uzit mladi a drobet procestovat evropu smerem na zapad. bez urazky smerem na vychod za hranicema jsem byl jen nejdnou a to na slovensku nekdy pred 7lety jeste s nasima na sever tedy v polsku jsem jeste nebyl a v rakousku jsem byl uz snad tak 10krat a z toho jednou bez nasich. nejvic jezdim do nemecka. pristi rok bych chtel zmaknout berlin nebo pariz. no delsi streky ja miluju hlavne po meneckejch dalnicich to aspon poradne pribejva bez strachu z ticketu astrulce tej se to jenom libi a delam take reklamu nasemu foru po mejch cestach nebot na tretich dverich mam samolepku naseho oblibeneho klubupepca píše: ty jo,nestačím čumět,z princátka je opravdu veliký světoběžník,holt honí astrulku,to je dobře,a ty fotky,vážně krása.
A do Polska radsi ani nejezdi, neomrzel-li te zivot.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Princ William
myslel jsem na vychod pres hranice. taky si rikam ze bych se ani nemusel vratit kdyz by videli astruLuky píše:No zrovna Praha je od tebe na severovychod
A do Polska radsi ani nejezdi, neomrzel-li te zivot.
http://www.rajce.net/Princ William píše:tak zaloz album a nemusis prudit ja vim fotek je celkem dost ale kdyz ja jich mam doma tolik ze nevim jake sem dat jen za posledni dva tejdny jich mam dalsich 250 novejch fotek tak si myslim ze se jeste krotim.......Vojta píše:no hele fotky pěkný ale možná by si to chtělo někde založit album a ne tady
Váš pruďas
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele: