jasnýZdeněk Lbc píše:V naprostým.
CAR 500 - nezvěstné!!
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Se to tady rozjelo!! To teda Polstarku, jdes uplne na dracku
To Vojta: volant dorazil. Je uplne moc klasny, sem netusil, ze tak moc. Asi s nim pujdu i spat..
To xpolstarekx : odkud posilas to CAR Praha je mesto, ne?
To fsem: zase pls o radu. Sem mel predstavu, ze to bude ve volantu, tak jak sem si myslel a ted zase tapu a nevim....
Tu svorkovnici v cervenen krouzku - s cervenym. To je jasne Ale co s tim v tom modrem??
Dik, dik, dik........za pomooooc
To Vojta: volant dorazil. Je uplne moc klasny, sem netusil, ze tak moc. Asi s nim pujdu i spat..
To xpolstarekx : odkud posilas to CAR Praha je mesto, ne?
To fsem: zase pls o radu. Sem mel predstavu, ze to bude ve volantu, tak jak sem si myslel a ted zase tapu a nevim....
Tu svorkovnici v cervenen krouzku - s cervenym. To je jasne Ale co s tim v tom modrem??
Dik, dik, dik........za pomooooc
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
No vidis. A ja sem myslel, ze mam po starosti, ze ten zluty jde nekde na zacatek sloupku do propoje s radiem... A ono nic...pepca píše: jsem ti to již popisoval,ten šestivývodový půjde do toho volantu,tak jak to je vyfocený,ten žlutý je do bagu,ostatně až budeš sundavat ten svůj volant,tak to uvidíš musíš to stejným způsobem rozebrat,neboj,uvidíš to kde co je,jen vždy odjisti ty packy na každé spojce at to nerveš přes zajištění.
Tak jak to teda komunikuje s radiem? Pres infra ci co? To je jak kdyby jsi napr. lizal zmrzlinu pres sklo a nekdo se te ptal : jakou ma chut?
Asi blbe prirovnani, ale jine me nenapadlo.
Fakt nechapu, jak to muze ovladat radio, kdyz to neni s nicim propojene...
Ale uz to neres, stejne uz vypadam jak debil, tak at to neni jeste horsi...
Dik a ahoj, jdu do prace na shuzu
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
do řitě sem rád že se ti volant líbí, bodeť ne mam ho taky v autě ale to zapojení je uplně trivijální, stoč kola do roviny, sundej volant, zezadu kroužku odjisti svorkovnici co vede od rádia a od jednotky bagů a vycvakni kroužek, pak nacvakni novej kroužek, zapoj zezadu, nasaď volant, zapoj do tý svorkovnice jak máš zakroužkovanou, zapoj airbag, a přišroubuj, neni co řešit a jestli se toho bojíš tak to vem na sraz a já ti to vyměnim
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No jooo! Ted sem se teprv poradne kouk na spodni stranu krouzku a je tam svorkovniceVojta píše: zezadu kroužku odjisti svorkovnici co vede od rádia a od
Takze zadne infra (ikdyz to by bylo taky hezky namachrovane, co?). No ale jsme u toho. Si pamatuju, ze jsi mi psal, ze by tam ta priprava mela byt. Ale taky sem slysel, ze neni u vsech. Zase, kdyz ji mel i pepca se svym CAR 300...tak myslim..
-
- Kontaktovat uživatele:
Taaaaaaak. Nebudete verit, ale volant namontovan te-eroticka priprava byla dokonala, vsem vam za to moooc dekuji
Nejvetsi problem byl, a to mi nebudete verit, vycvaknuti zadniho konektoru na krouzku. To bylo k..., h...., pr... Ale nakonec - jupiii Je to ted uplne jinacejsi.
Ted uz jen to radio. Nevite, gde muze byt
Mam ale moc velkou prosbu. Vse smontovano jak ma byt, odjizdim, chci roznout (pro mimomoravske - rozsvitit ) svetla a na palubce TMA I zhas display. Zhasnu svetla, display on a jen poc.km on - a tma. A svetla sviti opacne - na vypnuty knoflik
Musim rict, ze sem lez na krouzek tak, ze sem rozdrb horni+dolni cast za volantem a taky sem mel komplet venku stred.panel (ten ale kvuli prestrikani, ke kteremu stejne nedoslo)
Ja nevim. Sem z toho moc smutny a nasr...
Poradite
Nejvetsi problem byl, a to mi nebudete verit, vycvaknuti zadniho konektoru na krouzku. To bylo k..., h...., pr... Ale nakonec - jupiii Je to ted uplne jinacejsi.
Ted uz jen to radio. Nevite, gde muze byt
Mam ale moc velkou prosbu. Vse smontovano jak ma byt, odjizdim, chci roznout (pro mimomoravske - rozsvitit ) svetla a na palubce TMA I zhas display. Zhasnu svetla, display on a jen poc.km on - a tma. A svetla sviti opacne - na vypnuty knoflik
Musim rict, ze sem lez na krouzek tak, ze sem rozdrb horni+dolni cast za volantem a taky sem mel komplet venku stred.panel (ten ale kvuli prestrikani, ke kteremu stejne nedoslo)
Ja nevim. Sem z toho moc smutny a nasr...
Poradite
jooo. Taky sem pak drhnul interier! A taky kolem toho automat.naklonu a podsvetleni. Ale ze svetla sviti na opacne otoceni knofliku a pri vypnutych svetlech a zaplem klicku display sviti a pri zaplych opacne?Luky píše:To se mi stalo, kdyz jsem cistil interier. Stahnul sis osvetleni palubovky na minimum. Na to se zkus podivat jako prvni.
Ale hned jdu na to mrknout.
Dik