Filmy - pokec
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Filmy - pokec
vydeli ste transformens 2? ja jednotku asi hodku som to pozeral a celkom ma to bavilo 2 som stiahol este len dnes
- Reklama
Transformers 1 aj 2 su u mna jedny s najlepsich filmou ake som kedy videl.A to nevravim o tom Camare a Megan Fox
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Transformers mně moc nezaujaly
Tobruk: nevím co tím režisér sledoval, ale asi jsem od toho čekal něco víc (na to že u Tobruku byla jedna z největších tankových bitev II. světové války . . . . )
Ghost Rider: docela dobrý film s N. Cagem
Hanebný pancharti: klasická Tarantinovka (prostě blbost jako všechno ostatní od něj)
Grand Torino: hrozná debilovina
Odstřelovač: trochu mi to připomínalo Nepřítele státu s W. Smithem - docela dobrý film
za dvě noci dobrý ne?
Tobruk: nevím co tím režisér sledoval, ale asi jsem od toho čekal něco víc (na to že u Tobruku byla jedna z největších tankových bitev II. světové války . . . . )
Ghost Rider: docela dobrý film s N. Cagem
Hanebný pancharti: klasická Tarantinovka (prostě blbost jako všechno ostatní od něj)
Grand Torino: hrozná debilovina
Odstřelovač: trochu mi to připomínalo Nepřítele státu s W. Smithem - docela dobrý film
za dvě noci dobrý ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
ten Avatar je skutocne nieco uzasneho, pre mna ako byvaleho hraca warcraftu to plati dvojnasobne,,,fakt by to mal vidiet kazdy poriadne v 3d kine, inak pride o velky zazitok,,,
Nemluvte otom furt odevsad slysim jen chvalu...
Zejtra jedu do bazenu a nasledne v 20:15 na Avatar 3D tak uz se tesim jak malej kluk
Zejtra jedu do bazenu a nasledne v 20:15 na Avatar 3D tak uz se tesim jak malej kluk
- kabrioletak
No je to vážně užasný film,slyšel jsem že námět na něho byl už v roce 95. ale nikdo se to neodvážil natočit,čekalo se prej až počítačový pokrok aby zvládl tak náročné efekty,které jsou v tomhle filmu neskutečné,ta krajina ty scenérie,ten život vlese a vnoci byl vážně neskutečný zážitek občas jsem měl ale nutkání vyfackovát pár teenegerů co se tam občas projevovalo,a docela mě dostalo po skončení filmu jak se rosvítilo ten bordel všude,pet láhve papíry a všude samej popkorn.To bylo šílené,přišlo my to jakoby ten popkorn koupili jen ktomu,že přišly na místo a tam ho vysypali na zem,opravdu lidi jsou jak prasata a hulváti.Mít takové kino pošlu tam ochranku at je vyfackuje,protože to už snad není možný.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Tak já se teda musím Hanebných panchartů zastat. Nejsem žádný Tarantinův fanoušek a tohle byl jeho první film, který jsem viděla celý, ale mě to bavilo. Na začátku filmu sem se málem pozvracela (u scény jak skalpovali ty vlasy), ale jinak sem se u filmu fakt bavila. Myslím, že Pitt a ještě ten herec co hrál toho německýho důstojníka, to zahráli opravdu luxusně. Arrivederci!
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
filmy od Tarantina sou hodne dobry, ale ne pro kazdeho... pro me nejlepsi a Gran Torino je vybornej filmek a to me da za pravdu pres 10k lidi
-
- Kontaktovat uživatele:
Parchanti jsou luxusní, stejně tak i Grand Torino je dobrý... Nevím na co ses díval Miku
Každopádně Avatar je film, který mi vzal dech.. opravdu úžasné. Mimochodem myšlenka o filmu je už z roku 91, ale byl to tak finančně náročný film, že to prostě nedali. Začal se připravovat od roku 2001 a až teď šel do kin, ale stojí to za to..
Každopádně Avatar je film, který mi vzal dech.. opravdu úžasné. Mimochodem myšlenka o filmu je už z roku 91, ale byl to tak finančně náročný film, že to prostě nedali. Začal se připravovat od roku 2001 a až teď šel do kin, ale stojí to za to..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Grand Torino: vydžel jsem to asi do půlky a nějak jsme nezkousl tu Eastwoodovu roli stříka, kterého jako vlastence se*e naprosto všechno a všichni, možná jsem to měl vydržet až do konce, ale fakt jsem se u toho nudil
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Jj, Gran Torino je film, který zpočátku nic moc, ale ten závěr a celková myšlenka toho filmu, to je naprosto luxus. Já osobně teda mám moc ráda Eastwoodovy filmy, např. Million Dollar Baby je film, u kterého kdykoli ho vidím, tak brečím...
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
minulý týden se před barákem točil film či seriál v místě kde stála moje astra,třeba jí budu mít ve filmu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měls' napsat, udělali by jsem tam sraz.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Nejsem si uplne jistej jestli Avatar vysel az ted kvuli penezum, ale spis kvuli pc efektum ktery to obsahuje...
AVATAR jsem taky už zkouknul je dobrej nemá chybu a hlavně ty dvě a půl hodiny utekli jak voda a to je super vůbec se člověk v žádný pasáži nenudí
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000