Jeste by to chtelo aby to tady cetli i lidi co samolepku nemaj a presto je nekdo potkal, ja mam v ulici kde bydlim min. 3 astrule a za barakem zafira a hacko, to bych jim musel vsem rict dobry den kdyz je uvidim a dat jim adresu webu ale parkuju vzdy okolo nekde takze si vsimnout museli, ne kazdej je ale "pacient" aby na foru i spal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Dneska v deset dopoledne, obec Kujavy u hospody červený kombajn 2L0 ????, klubovka na řiti
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Jo, u nás se to tam taky hemží lopatama, než řidičema. Tak by to nebylo od věci... Pouvažuju.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
duphy píše:poprve jsem videl clena praha sobota rano nejak kolem 9 hodin presne nevim modra astra combi s prazskou poznavaci znackou jela po spojce u barandoskyho mostu smerem na brno....
To jsem mohl byt ja
Jel jsem k nasim na chatu hazet lopatou
Mike.S píše:kua kam na ty klubové auta furt chodíte, já u nás potkávám v průměru 10-15 Aster denně ale žádná klubová (teda aspoň nemá nič podle čeho by se to dalo poznat)
souhlas!
Priklad: Pracuju v Praze na Chodove (ty "skleniky" vedle D1cky), parkuju tam na parkovisti u sidliste.... a v pondeli kdyz jsem jel domu najednou koukam, jelo nas 6 Aster za sebou (z toho parkoviste) a jeste k tomu 2 proti (na to parkovistet)!
Jsem si rikal, ze by nejaky sraz?
Kazdopadne zadna z nich nemela "www.astra-g.cz"
dnes ráno na chodově jsem viděl zaparkované zlaté kupé RZ 3M4 xx xx .... bylo to jak je na chodove Albert tak u nej ... nekdo odsud na navsteve prahy ? Mel vzadu na svetlech takovy ty plasty okolo v barve vozu
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Tak jsem dnes poprvé prohodil pár slov s Jimmym323f a jeho partnerkou a viděl jeho Božku, pěkný, teda obě (Jen doufám, že až si to přečte, tak to tou Chlumovkou cestou dolů ubrzdí )
:D:D což o to já .. já bych i brzdil ale až pojede Přítulka tak nevim nevim aby neměla zrovna křec a nemohla brzdit
ale je fakt že jsem už přemejšlel kde vyhrabu hever abych te sejmul když jsem viděl auto bez okýnek a někoho vevnitř :D:D takže ještě že jsi začal radostně mávat ... jinak bych tě přizdil do dveří jako nějakýho syčáka v domění že to vybíráš a chceš zdrhnout ... prostě by to bylo jak z EKŠN JEMERICKÝHO FILMU
a hlavně zda jsi si všimnul Božky žáby na zadním skle po který je to autí pojmenovaný
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
tak dneska sem videl poprvi astru co mela na sobe klubovou samolepku bylo to strbrne kupecko a stala na praze 10 ale nevim jak se menuje ta ulice vim ze je rovnobezna spocernickou ulici
pepik píše:tak dneska sem videl poprvi astru co mela na sobe klubovou samolepku bylo to strbrne kupecko a stala na praze 10 ale nevim jak se menuje ta ulice vim ze je rovnobezna spocernickou ulici