Lidi jsou kur.y!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
AstraMan
Moderátor

Re: Lidi jsou kur.y!!!!

Příspěvek od AstraMan » 08 dub 2010, 18:18

New-name : Nech si udělat samolepky na magnety :D Na každém sraze jen nandáš a při cestování jinde sundáš :lol: Ale je to k na*rání nooooo...
Mojmec : Tak si měl štěstí, většinou vydrží vše kolem, jen ty díly na autě neeee :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 15 dub 2010, 20:20

Takže kluci asi jsem to zakřiknul :evil: , to co vidíte na obrázkách v první řadě ještě není tak nejhorší, po nanesení Tempopasty a chvilce práce jsem to rozleštil, že to sice je vidět, ale jen světlý pruhy v laku, ALE Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
to co jsem objevil po otevření haubny mne fakt dožralo na max :evil: :evil: :evil:
Ten kretén, hovado (čů**k zas**nej, pí*a z ryby a co já vím, co ještě) mi ulámal snad všechny držáky na xenonu (dva horní na 100% a spodní bych řekl že tak na 90sát, světlo jsem raději nezkoušel vyndat, ale možná by i šlo bez povolení jakýchkoli šroubů Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
DO PRDELE před srazem a ještě k tomu jdu hned v půli května na STK Obrázek

Chlapi HELP dokázal by to někdo dobře, ale fakt dobře opravit, např. s tou opravnou sadou z Opela ??? Díky alespoň za nápady Obrázek
Mobil : 602318645

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 15 dub 2010, 20:49

Havárko?

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 15 dub 2010, 20:50

SORRY ale nemám, jen vandalizmus s 3% účastí :cry:

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol » 15 dub 2010, 21:00

hmm to je nemilé .. todle ti teda opravdu nezavidim.. i kdyz mě by světla nevadili :) chci kupovat stejnak novéé ale ten narazník by mě teda sral..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 15 dub 2010, 21:04

No takm já už měnit jiný za tyhle origo xenony nebudu :wink:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 dub 2010, 21:09

Defe před pár dny jsem si objednal opravnou sadu držáků na přední světla... Já potřebuji pouze opravit stranu spolujezdce, tak bych ti nechal tu stranu řidiče za pár drobných, aby si nemusel kupovat zbytečně celou sadu na obě dvě strany 8) Jestli máš tedy zájem :D

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 15 dub 2010, 21:13

:x To je nádhera :x Stání v Praze na ulici, klasika :cry:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

Oplíček

Příspěvek od Oplíček » 15 dub 2010, 21:27

Co na to říct. Vidět toho CYPA, jak to udělal, tak bych ho zabil. Jinak Lubošku nedalo by se tohle to brát jako vandalismus? Si myslím, že snad ano né.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 15 dub 2010, 21:36

Péťo asi možná i jo, ale víš, nemám ostřiky a stejně jsem na to přišel až potom, co jsem přeleštil ten nárazník, HMM, no holt smolík. Ale snad ta oprava nebude s tou origo sadou tak hrozná a už jsem domluvenej s AstraManem, že se šábnem o díly ze sady. Takže teď oba potřebujeme machra, který by to uměl svařit dle návodu od Adama :) 8)
Jo a asi s tím CYPEM máš pravdu, ale být u toho když to udělal, a to jsem bohužel nebyl a nařknout někoho jen tak, že se ti zdá že to byl on, tak to jsem málem udělal, ale tvrdil že to co má na autě je odjinud, takže podezírat můžeš, ale slovo proti slovu, věřit musíš :wink: a navíc to byl kluk s Coupé od nás, tak jsem ho alespoň pozval na sraz do Letňan :mrgreen:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 dub 2010, 21:46

Bohužel toto ne, z tohoto je jasně vidět že někdo neuměl parkovat... S havarijním pojištěním by to mohlo projít, ale........... Setkal jsem se s případem u AXI, kdy někdo do majitele auta při parkování podobně štrejchnul a likvidátor oznámil, že toto si mohl udělat sám kdekoliv a tím pádem se jednalo o pojistný podvod :?: Nevím jak se to nakonec dořešilo, ale opravdu někdy je to hnus, co se děje, fakt je potřeba mít štěstí nenarazit na nějakého kdo ví koho :twisted: Nicméně to že se to stalo jemu, neznamená že u Defa bude stejné chování likvidátora, jen jsem napsal že to riziko tu je 8) Uvidíme jak budou teď řešit pojišťovny odškodnění od toho opilce, co naboural těch 6 aut s Hummerem :lol:

Něco jiného by bylo kdyby ten nárazník někdo prokopnul a nebo posprejoval :wink:

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 15 dub 2010, 22:27

Astraman má bohužel pravdu, když se Defe podíváš pořádně do podmínek smlouvy, tak zjistíš, že o vandalismus se jedná pouze v případě prokazatelného poškození 3. osobou, takže jedině pokud bys měl svědka, který by to viděl, jinak nee :(
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 15 dub 2010, 22:39

V pohodě, já to ani na pojišťovnu nechtěl dávat, to si nechám pro strýčka příhodu (až mne nějaký náklaďák vezme třeba celou stranu auta :D ), čehož se doufám nedožiju 8)

Oplíček

Příspěvek od Oplíček » 15 dub 2010, 22:52

Proč by se to mělo teda brát, jako vandalismus, kdyby měl svědka, že ho někdo ťukl autem, teda fest ale fast bouchl. To by už řešila pojišťovna vyníka, jako škodnou událost. No já když si dával pojistku u pojišťovny na vandalismus, tak mi bylo řečeno, že to je na to, kdyby mě někdo před barákem naboural a ujel, že je to na to, tak nevím, proč by to nemohlo vyjít.A kdyby se pojišťovna nějak škubala, tak bych je poslal do dupy a řek bych jim, že si platím pojistku řádně a když dojde né mou vinnou ke škodě, tak se na mě vykašlou, tak bych jim pohrozil Obchodní inspekcí, která se tím bude určitě zabývat a popř. i televizí a myslím, že by to asi řešili. Nelíbí se mi jednání s lidmi, nechci být rasista, spíše šířit nějakou etnickou nesnášenlivost, ale stát se to někomu opálenějšímu, tak je vysmátý a pojišťovna by mu dala i náhradní vůz, než se ten jeho opraví.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 dub 2010, 23:05

Defe to mě připomělo událost mého táty, který měl právě před Astrou ještě Seata Cordobu... Ta měla plastové černé nárazníky a přední nedoléhal pořádně v ohybu na straně řidiče... Tehdy jel po klasické čtyrproudové silnici tady v Kolíně ( místí budou znát tu část silnice směrem od Lidlu k Tescu/Obi ), jel v pravém pruhu a vedle něj kamion... Když byl vedle kamionu v místě řidičových dveří, tak náklaďák si ho nevšimnul a začal na něj najíždět... Odehrála se určitá scénka a schytnul to právě ten přední nárazník... Řidič kamionu si toho všimnul, zastavil, vystoupil a omluvil a zeplat se co je s autem... Táta mu jen řekl že defakto nic, že to lehce schytnul přední nárazník, který byl lehce poškrábaný... Řidič kamionu mu dal nějakou částku jako odškodnění a rozloučili se :D

Jenomže to nejlepší na tom bylo, že pak jsme si všimnuli že ten nárazník nám naopak zatlačil v místě, kde nedoléhal :D Takže jej defakto opravil :mrgreen: Takže tím chci jen říci, že z tohoto dlouhosáhlého proslovu plyne ponaučení " I kozile s nákladním automobilem může být výhodná :lol: "

EDIT: Oplíčku záleží také z kterého roku máš tu pojistnou smlouvu uzavřenou a kdy naposledy aktualizovanou 8) Ne všechny smlouvy mají za celých 10let stejné podmínky :wink: Třeba u pojištění majetku se upravují podmínky ve smlouvách snad jednou za 5 let u České Pojišťovny 8) A hlavně !!! Jedna věc je PANÍ MĚ ŘÍKALA, ŽE... Ale máš to i v těch podmínkách skutečně napsané ??? :wink:
Jinak myslíš že výhružky typu JÁ VÁS DÁM DO TELEVIZE atd pomohou ??? Tak to zdaleka nevíš, kolik takových lidí si takto stěžuje a kolik z nich to opravdu dá k soudu a kolik z nich prokáže, že mají pravdu oni a ne pojišťovna :?: Prostě statistika ukazuje, že se pojišťovny nemusí těchto výhružek zas tak obávat :wink: Koukni třeba na reportáž z občanského juda ohledně škodní události u allianz ( je to někde i tady na fóru )... Vše bylo prokázané, pak přišel nějaký de*ilní nezávislý znalec, který kope jen pro jednu pojišťovnu, ho*no tomu rozumí a jak to teď vypadá :roll:

Odpovědět