Defe to mě připomělo událost mého táty, který měl právě před Astrou ještě Seata Cordobu... Ta měla plastové černé nárazníky a přední nedoléhal pořádně v ohybu na straně řidiče... Tehdy jel po klasické čtyrproudové silnici tady v Kolíně ( místí budou znát tu část silnice směrem od Lidlu k Tescu/Obi ), jel v pravém pruhu a vedle něj kamion... Když byl vedle kamionu v místě řidičových dveří, tak náklaďák si ho nevšimnul a začal na něj najíždět... Odehrála se určitá scénka a schytnul to právě ten přední nárazník... Řidič kamionu si toho všimnul, zastavil, vystoupil a omluvil a zeplat se co je s autem... Táta mu jen řekl že defakto nic, že to lehce schytnul přední nárazník, který byl lehce poškrábaný... Řidič kamionu mu dal nějakou částku jako odškodnění a rozloučili se
Jenomže to nejlepší na tom bylo, že pak jsme si všimnuli že ten nárazník nám naopak zatlačil v místě, kde nedoléhal

Takže jej defakto opravil

Takže tím chci jen říci, že z tohoto dlouhosáhlého proslovu plyne ponaučení " I kozile s nákladním automobilem může být výhodná

"
EDIT: Oplíčku záleží také z kterého roku máš tu pojistnou smlouvu uzavřenou a kdy naposledy aktualizovanou

Ne všechny smlouvy mají za celých 10let stejné podmínky

Třeba u pojištění majetku se upravují podmínky ve smlouvách snad jednou za 5 let u České Pojišťovny

A hlavně !!! Jedna věc je PANÍ MĚ ŘÍKALA, ŽE... Ale máš to i v těch podmínkách skutečně napsané ???
Jinak myslíš že výhružky typu JÁ VÁS DÁM DO TELEVIZE atd pomohou ??? Tak to zdaleka nevíš, kolik takových lidí si takto stěžuje a kolik z nich to opravdu dá k soudu a kolik z nich prokáže, že mají pravdu oni a ne pojišťovna

Prostě statistika ukazuje, že se pojišťovny nemusí těchto výhružek zas tak obávat

Koukni třeba na reportáž z občanského juda ohledně škodní události u allianz ( je to někde i tady na fóru )... Vše bylo prokázané, pak přišel nějaký de*ilní nezávislý znalec, který kope jen pro jednu pojišťovnu, ho*no tomu rozumí a jak to teď vypadá