předpověď počasí
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak konečně napadl sníh i u nás, máme tu tak 7-10 cm sněhu, teplotu přes den -1, v noci je hrubo pod nulou a jako obvykle silničáři nikde
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Deset čísel? Chtěl bych bydlet u Vás. Já dneska půl dne strávil u lopaty a hrabla, měřil jsem na několika místech máme rovných 50cm nového krásného snížku. Zaplaťbůh už ale přestalo sypat. Jelo to od sobotní noci do dnešního odpoledne nonstop.Mike.S píše:tak konečně napadl sníh i u nás, máme tu tak 7-10 cm sněhu, teplotu přes den -1, v noci je hrubo pod nulou a jako obvykle silničáři nikde
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
tak to u nás sou tak 3cmTrdlo píše:Deset čísel? Chtěl bych bydlet u Vás. Já dneska půl dne strávil u lopaty a hrabla, měřil jsem na několika místech máme rovných 50cm nového krásného snížku. Zaplaťbůh už ale přestalo sypat. Jelo to od sobotní noci do dnešního odpoledne nonstop.Mike.S píše:tak konečně napadl sníh i u nás, máme tu tak 7-10 cm sněhu, teplotu přes den -1, v noci je hrubo pod nulou a jako obvykle silničáři nikde
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak to náplanujme akci "Kulový blesk" a já se stěhuju k vám, já sníh rááááádTrdlo píše:Deset čísel? Chtěl bych bydlet u Vás. Já dneska půl dne strávil u lopaty a hrabla, měřil jsem na několika místech máme rovných 50cm nového krásného snížku. Zaplaťbůh už ale přestalo sypat. Jelo to od sobotní noci do dnešního odpoledne nonstop.Mike.S píše:tak konečně napadl sníh i u nás, máme tu tak 7-10 cm sněhu, teplotu přes den -1, v noci je hrubo pod nulou a jako obvykle silničáři nikde
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Genius0011: To jste teda ještě ani neviděli pluhy co? U nás to ani nezvládají uklízet. Jen hlavní tahy a na zbytek nemají šanci....
Mike.S: Já ho taky rád, ale dneska jsem ho u toho hrabla už proklínal (od garáží mám 50m do kopečka příjezdovky, plus 50m chodník před barákem, plus cestičky po zahradě k havěti, plus cca 30m2 prostory kolem baráku. Takže chápeš....
Mike.S: Já ho taky rád, ale dneska jsem ho u toho hrabla už proklínal (od garáží mám 50m do kopečka příjezdovky, plus 50m chodník před barákem, plus cestičky po zahradě k havěti, plus cca 30m2 prostory kolem baráku. Takže chápeš....
END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo: já mám 20m2 terasu (nekrytou), betonový chodník přes dvůr a na ulici před barákem plac pro 2 auta, takže trošku vím o čem mluvíš, ale i tak se na to těším každou zimu, mě to prostě baví
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
To Ti zavidim, s takovou bych si doma obhajil ctyrkolku se sneznou frezou nebo aspon radliciTrdlo píše: Já ho taky rád, ale dneska jsem ho u toho hrabla už proklínal (od garáží mám 50m do kopečka příjezdovky, plus 50m chodník před barákem, plus cestičky po zahradě k havěti, plus cca 30m2 prostory kolem baráku. Takže chápeš....
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: