dyt jsem ti psal dva kontakty....Voloda737 píše:Nazdar astarci, no já už dva týdny dělám to samé... sháním neúspěšně palivové čerpadlo...Ale dneska se blísklo na lepší časy...
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motokáry
No je to tam fakt supér!! Je to kapku jiné svezení než s AstrouHribek píše:Ja, Salam a moje Gčko, jsem dnes jeli na výýlet na mošnovské letiště, vyblbnout se na motokarách.S U P E E E R. Co vy Ostravaci(nejen) z fora si tam nekdy zajet a trochu pozávodit??!

Je to parádní okruh..myslím, že bychom se tam někdy mohli sejít, zazávodit si a poklábosit o Géčkách co?
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďóóó, já bych zajel Jsembyl akorát jednou, páč jsem vyhrál lístky a tak jsem si řek, ž e to zkusím. Bylo to za Futurem v Ostravě, a nějak se mi do toho nechtělo, sem si říkal, že to je pro děcka.... Ale pak jsem do toho teda sedl, (museli mi dát krapet větší motokáru abych se tam vlezl
), ale ven? Ne, to se mi tam fakt nechtělo. Je to supr! A jinak jsem dneska odlepil nápisy na zadku, nechal jsem tam jen znak, tak to vypadá hned lépe.... A dal jsem si nový modrý ventilek, protože se mi jeden někde po cestě ztratil....

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE