Ahoj, mas super auti, jen by me zajimalo, co mas pod ovladanim klimy v tom miste,jak byva obycejne prazdno? Diky.Radoš 92 píše:Jojo, já jsem zvyklej z autobusu, manual je super, ale automat je klasa!!!!
Jinak jsme v tématu copak jsme dělali, takže: já dneska dával nové boční blinkry. Čiré.
Foto je na:
https://www.astra-g.cz/forum/////viewtop ... 2903#72903
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam automat 2.0 DI 60KW a na okrskach neni moc problem, jen teda pokud neni plny auto lidi. A na zlepseni predjizdeni mame tlacitko S (sport). Jen me mrzi, ze nenam vice kilovat v motoru. Jinak automat super.AstraDTI píše:To ja proti automatu nic nemam, ale budto musi mit aspon 5 rychlosti, nebo musi byt motor adekvatne nabouchanej. Takovej cvrcek jako 1.6 + 4 rychlostni prevodovka slibuje celkem adrenalinovej zazitek pri predjizdeni na okreskachAstraMan píše:Já půjdu do automatu až budu v důchodu... pokud se toho vůbec dožiju
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Samozřejmě já proti automatu nic nemám, třeba v autoškole by se mě náramně hodil při první jízdě
... Jen jsem prostě v věku kdy si rád užívám sportovní jízdy, tudíž musím řadit jak chci ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To co ty nepotřebuješ... Futrál na kazety...Lukas G. píše:Ahoj, mas super auti, jen by me zajimalo, co mas pod ovladanim klimy v tom miste,jak byva obycejne prazdno? Diky.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lukas G. píše:Ahoj, mas super auti, jen by me zajimalo, co mas pod ovladanim klimy v tom miste,jak byva obycejne prazdno? Diky.Radoš 92 píše:Jojo, já jsem zvyklej z autobusu, manual je super, ale automat je klasa!!!!
Jinak jsme v tématu copak jsme dělali, takže: já dneska dával nové boční blinkry. Čiré.
Foto je na:
https://www.astra-g.cz/forum/////viewtop ... 2903#72903
To co ty prý nepotřebuješ.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl v Moravském krasu a nějakej vocas mě vodřel zadní nárazník
To je k nasrání.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Na tohle jsem si už zvyknulMarian píše:Dneska jsem byl v Moravském krasu a nějakej vocas mě vodřel zadní nárazníkTo je k nasrání.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Dneska jsme s předstihem koupili nové zimní gumy. Na www.rajpneu.cz mají výprodej a jsou tam hodně solidní ceny
Jinak v Ostravě Dubině kousek za Europa Möblem stává tmavě zelený kombajn s nálepkou fora...kdopak z vás to je? Hmm?![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jinak v Ostravě Dubině kousek za Europa Möblem stává tmavě zelený kombajn s nálepkou fora...kdopak z vás to je? Hmm?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
tak já jsem se konečně dokopal k nastříkání prahů
teď už jsou stejně černé jak boční lišty ... jen jsem zjistil že budu potřebovat všechny ty nýty na přichycení, protože ty středy mi samozřejmě zapadly, takže musím sehnat nové :/
(ale vypadá to konečně trochu sjednoceně, až na ten černý nárazník
)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
teď už jsou stejně černé jak boční lišty ... jen jsem zjistil že budu potřebovat všechny ty nýty na přichycení, protože ty středy mi samozřejmě zapadly, takže musím sehnat nové :/
(ale vypadá to konečně trochu sjednoceně, až na ten černý nárazník
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
převodovka
Zdravím všechny,tak až dnes jsem se dostal na tu převodovku,byla to docela prácička ale zvládly jsme to,teda já a tatík-on vokecával a já dělal.
kontrolní šroub je docela blbě ,ale prístup z motoru po demontáži baterie+držáku docela jo,kdyby chtěl někdo poradit rád pomůžu.juris
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE