kolik jede max vase astra
- Reklama
Leo píše: astra při těhle rychlostech neklidná,ideal cestovní rychlost je dle mě okolo 140
Nooo...tak to by som netvrdil...pri tych 180km/h som ani nevedel, ze tolko idem... uplne kludne, hladko...neplavala, krasne drzala stopu....
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5">Lukkiho 2.2DTi</a>
A také na konkrétním typu ( třeba 2.0 coupé a 1.6 HTB jsou dost rozdílné na jízdní vlastnosti ), provedených úpravách, pneu ( ty mají dost veliký vliv i na proměřování tachometru ) atd atd atd
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Dálnice Ostrava-Brno-185km při 6 tis.otáček.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
To ano, horší je to pak s brzdnou dráhou... Jak říkáš, rozpálit to dokáže skoro každé auto, ale horší je to pak co nejrychleji zastavit, aniž by si to rozflákal o něcoLeo píše:jet rychle rovně dokáže skoro každé auto co má trochu výkon.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
No moje zkušenost, teda osobní je přes 180t Praha-Brno, ale když jí kámoš se mnou vezl z Němec, tak tam to bylo 195+ km/h a nebyla to maximálka, akorát jí to dlouho trvalo, než se rozjede, potvora líná, ale zase na 1.6ku
A k tomu proměřování tacho, je fakt že proměřuje cca. o 10%, jak už někdo psal a platí to v každý rychlosti (měřeno GPS TT6)
A k tomu proměřování tacho, je fakt že proměřuje cca. o 10%, jak už někdo psal a platí to v každý rychlosti (měřeno GPS TT6)
Mobil : 602318645
No ono je to trochu slozitejsi nez si vetsina mysli - chyba neni ani procentuelni ani offsetova, ale je to kombinace obou chyb .... Me pri 200 tacho ukazuje GPS 198 a pri 50 tacho cca 48 dle GPS!
To co je uvedeno v TP jako maximalka orientacne dle mych zkusenosti odpovida +- nejakej km/h. Me to ma jet 200 a v zavislosti na podminkach (protivitr, povrch,okem nepostrehnutelne stoupani, ...) jsem vzdy 200 dosahl nebo lehce prekonal (do 207). Uplny maximum na D1 od Pruhonic do Prahy 217 dle GPS.
To co je uvedeno v TP jako maximalka orientacne dle mych zkusenosti odpovida +- nejakej km/h. Me to ma jet 200 a v zavislosti na podminkach (protivitr, povrch,okem nepostrehnutelne stoupani, ...) jsem vzdy 200 dosahl nebo lehce prekonal (do 207). Uplny maximum na D1 od Pruhonic do Prahy 217 dle GPS.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
max rychlost s Astrusem?
jakou jste kdo pokořil max hranici astry?
foto a kubatůra nebo aspon kubatůra...
já byl po tou poslední čárkou jak je po 200kou
1.6/16V
foto dodam jak ho vyhrabu
foto a kubatůra nebo aspon kubatůra...
já byl po tou poslední čárkou jak je po 200kou
1.6/16V
foto dodam jak ho vyhrabu
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Re: max rychlost s Astrusem?
Já 1.6 16v G jsem jel jen 190, víc to nešlo, protože mi tam pokaždé vjelo nějáký auto..
Opel Astra G, 98, 5dv.,hnědá metalíza, světla interiéru laděná do modra!
Modrá je dobrá!!!
Modrá je dobrá!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) lukaskpd dne 12 led 2009, 22:57, celkem upraveno 1 x.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
já valil po dálnici a bylo volno! Planá u ML-Plzen olympie cca17min,štreka cca 70km ve 4lidech
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda