nefungují mlhovky, osvětlení spz, osvětlení palubovky- POKEC
Re: nefungují mlhovky, osvětlení spz, a osvětlení palubovky
Jojo takže jsme zatím tam kde jsme byli , no nic zítra to vyzkouším, stejně půjdu očíhnout pojistkovku, tak kde mám hledat tu 7,5půlku ?
Mobil : 602318645
- Reklama
Kurňa, když otočím přepínač světel do polohy 1 (parkovačky) MUSÍ svítit osvětlení SPZky bez ohledu na multitimer, jestli je v háji, nebo ne. Hledejte problém v kabelech, nebo v tom přepínači světel. Nebo já už fakt nevím....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Hele Apíku máme toho asi všichni zainteresovaný dost , dáme do zítra malo pauzičku, mozkový závity se zregenerujou a bude snad líp, co ty na to
No to je přesně ono. To je ten kabel k té pojistce 7,5 A pro denní svícení a ještě před pojistkou (podle mě) by měl být dalším žlutým vyveden směr osvětlení SPZ a multitimer.manli2 píše:tak už to vim... to je odborně made in opel napojení konektoru nad denní svícení.... jestli jsou takdle odborně zapojený vsechny... fujmanli2 píše:věcná... z spínače světel jde žlutej kabel do pojistkovky... a cestou jsem našel takovej hnus že je přerusěnej, spojenej s dalším žlutým kabelem ale pěkně prasácky kterej vede kamsi do svazku(nemám u sebe nic sem v práci a nudim se tak jsem se na to vrhnul ) a z toho spoje těch 2 žlutejc kabelu jsou vyvedený dva do pojistkovky... co to je za hnus?
Defe mě napadlo to samý. Navíc je online RomanK, což vidím jako jedinou možnou záchranu.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, to jem měl na mysli, ale tím to teda taky asi nebudeDefender píše:Miku myslíš ty 3 hnědý dráty co jsou přišroubovaný k tý tyči co vede od A1 do A2
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
no tam je to tak že de žlutej z toho konektoru pro to relé na dení svícení, pak zde žlutej z spínače světel, v půlce cesty jsou spojený prasácky a z toho hnusu vedou dva kabely směr pojistková skříňAPiK píše:No to je přesně ono. To je ten kabel k té pojistce 7,5 A pro denní svícení a ještě před pojistkou (podle mě) by měl být dalším žlutým vyveden směr osvětlení SPZ a multitimer.manli2 píše:tak už to vim... to je odborně made in opel napojení konektoru nad denní svícení.... jestli jsou takdle odborně zapojený vsechny... fujmanli2 píše:věcná... z spínače světel jde žlutej kabel do pojistkovky... a cestou jsem našel takovej hnus že je přerusěnej, spojenej s dalším žlutým kabelem ale pěkně prasácky kterej vede kamsi do svazku(nemám u sebe nic sem v práci a nudim se tak jsem se na to vrhnul ) a z toho spoje těch 2 žlutejc kabelu jsou vyvedený dva do pojistkovky... co to je za hnus?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Karle vyzkoušej vyměnit žárovku v SPZ (i kdyby měla být v poho) a pak stejně i všechny 7,5 nožový pojistky co jsou v autě, co ty na to
čti o stránku vedle...Defender píše:Karle vyzkoušej vyměnit žárovku v SPZ (i kdyby měla být v poho) a pak stejně i všechny 7,5 nožový pojistky co jsou v autě, co ty na to
manli2 píše:manli tam má 3 ledky a odpor v spz tak nevim to bude na dýl výměna...
Jo tohle, to je zas něco jinýho, taky jsem už blbej na barvy. Žlutá.
Pravý levý tlumený přes pojistky, přepínač světel poloha 3 a relé pro denní svícení pin 4.
Pravý levý tlumený přes pojistky, přepínač světel poloha 3 a relé pro denní svícení pin 4.
Hele Apíku a jakým jazykem to teď mluvíš? Nerozumím ani ZBLA
Tak to alespoň zaizoluj. Ale to bude ono. Jiná žlutá tam není a 4 kabely - to sedí taky. 3x1,5 a 1x 2,5 by to mělo být - prej. Ten 2,5 do přepínače.
Defe v poho - protože to nic nemění na nevyřešeném problému.